2008 Kasım Anneleri

kızlar akşama yemeğiniz var herhalde benim bir tek mercimek çorbam var başkada bir şeyim yok canımda hiç yapmak iztemiyor ama mecbur güveçte mantar ve makarna yapacağım salata yeter ama birinin bana kalk artık demesi lazım

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ecemim2001, denizanasi, diloks, estel, eylül166, gurbetkusu35, kisstherain, LELAL, yagmurrrr, yakamozcuk, yasmin.28, zeyna

maşallahımız var tam 12 kişi

Ay kızlar selam nasılsınız bakim :)
Bugün yogurt yapmayı basarabildim sonunda anacım ne zor işmiş yaa..
Biraz sulu oldu ama neyse :) Bide seker attım sevmedi basta ... birazdanda kayınvalideme
gidicez tasına tasına bi hal oldum ya :)

bende daha yoğurt vermedim hafta sonu yaparım mamayla mı yaptın yoğurdu canım

yok lelalcim kız korkma tanımıyom seni de sülalenide

kaydirigubbakcemile3 yok kuzum ya ben o kadar dertliyim ki o taraftan şimdi burada da içim dışım bir .. beykozu genelde duyunca tüylerim diken diken oluyor kaydirigubbakcemile3 canım ilçeyi severken beni oralardan soğuttu bu aile

bende geçen gün mamadan denedim ama tutturamadım .. eşime göre olmuştu yoğurt yoğurt kokuyormuş ama bana sanki tuhaf gibi geldi ..

sevgili kasım anneleri
ayrı gayrı yapmayayım buraya albüm ekledim artık bende deşifre oldum :)) bakalım beni nasıl hayal etmiştiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…