2008 Kasım Anneleri

Canım sağol.Kilolarımla başım dertte.Saphira da süt için kilo almıştı.Ya artık yemesem sütüm kesilir mi kızlar.Valla beni hamile zannediyo herkes.Göbeğim acayip çıktı yani midem.Ne yapsam?

saphira ile dün konuştum msn den yazdım yokrtu yerinde ben kaçtım o yazmış duru ile ilgileniyodum yazamadım dedi o kadar ..sadece iyi olduğunu biliyorum..
bu arada pompacım gelmiş hoşgeldin cicim

Herkese selaaaaaaaaaaaaaaammmmm..

Bugün yine diş randevum vardı..anacım bi çocuk doğurdum ağzımda 5 diş çürüdü bi daha yapsam herhal diş kalmayacak..

Bugün oğluşa yoğurt vermeyi denedim ama yemedi..elma püresi verdim eh iştee..yavaş yavş acelemiz yok nasılsa..marketten milupa muhallebi ve ülker goggly aldım gece deniycem bunlardan bakalım..ben de bi acayibim ha eczanede mama çakılı ben gidip marketten alıyorum..yaa napıyım ama herşeyi eczaneden eşim getirdiçocuğa biberon,emzik vs..hiç tadı olmuyor ki canımböyle para vermeyinceeeeeee-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2

O ne bee 2008 kasım anaları çoştu millet akraba bile çıkmaya başladı artıkın:1shok:lülülülülülü..

Eylül kızın çok tatlı maşallah..Ben de çektim mama yerken oğluşun resmini..şapur şupur..

ben çıktım kızlar herkese iyi akşamlar . akşam girebilirmiyim nete bilmem ama yarın sabah buradayım.. öpüyorum herkesleri kokulu kokulu :))

valla 80 im ,resimlerde yeni yani bir ikisi hariç ne bilim belki görülmeyen yerdedirler kaydirigubbakcemile3

aSORtie,lelal,juliane ,eylül sizi face e ekledimhihoyyythihoyyyt..haberiniz olaaa..delikafadulden
vallahi bi düşüniyim ben kabul etsemmi acep CADIARZU

lelal bende gördüm seni bu arada hee sen ne şeker bişesin gııııı
çitos senin adın p ile mi başlıo ç ile mi beni biri daha eklemiş ama çözemedim kim olduğunu

herkese merhaba , valla oku oku bitmiyo yazdıklarınız yok anacım yetişemiyom ben size kaydirigubbakcemile3 zeyna bi sayfada senin bıdığı gördüm maşallahhh pek bi tatlı tombiş...
ben dün kocişle barıştım , geldi öptü barıştık pek bi keyifliyim kaydirigubbakcemile
eve erken geldim , oğluşu besledim zar zor uyuttum yukardakiler tadilata başladı , ev başıma yıkılıyo resmen.. ne yapsam diye düşünüyorum , çıkıp çığırsam mı beklesem mi kararsız kaldım :jeyyar:

ayyyy bu p isimli hatun beni geçende face e eklemiş kabul etmedim tanımıyom diye ,insan bi çıtlatırdı da kabul ederdim ..neyse şimdi ekledim ..

iyi akşamlar kknın kasım bülbülleri
nevar ne cok bakalım yine sayfa üstüne sayfalar yığmışsınız.sabah çayımı demledim.sabah değiğimde 12 bilgisayarı aldım önüme şöyle bir keyif yapayım kız uyuyana kadar kkya takiılayım sonra temizliği devam ederim(dünden beri evde temislik harekatı başlattımda ) diye konuşurken kendimce bir tel komşular bügün sana geliyoruz ben aman olurmuki olmaz mıkı derken bi baktım kaçış yok kabul etmişim.doldurduğum çay bardakta kaldı tabi kkya da girip çıkmam bir oldu.mmmf nin deyimiyle k..motor takıp bir hazırlığa giriştim neyse geldiler gittiler..tabi benim banyo utu ve keyif hayal oldu.neyse ben sabaha doğru bir geçmişe gideyim bari kaldığıım yerden......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…