2008 Kasım Anneleri

yaa kociş bugün istanbula gidiyormuş yaaaasenağlamayarın gelcekmmiş ama bi garip oldum
şlk defa yalnız kalıcam onsuz bir gece geçiricem senağlamaağlamak istiyorumm
işi çıkmış birazdan gelip gidecekmiiişşşşsenağlama

ilk defamı anaaaa ,ben anama gidiyom 3-5 gün gelmiyom iyi oluyo insan özlüyo daha bi heyecanla dönüyo eve .bak gör aşkınız alevlenecek ..:asigim:

eylul sana sonuna kadar kesinlikle katılıyorum.biraz özletmek lazım kendimizi.bende diyom bazen biyerlere gitsem diye.eskiden herifi bırakıp bırakıp gidiyodum ama kızı olunca bırakmıyor artıkın.
asorticim askınızın alevi dahada birr artacak budurumda sizin ev yanıp kavrulacakş.üzülme kızına saril uyu bu gece.şimdiden allah kavuştursun.
uçuğuna teraminsin sür canım geçmişş olsun.teraminsin süte geçermi açaba

oda z ile başlayan bi hatun kişi seninde dünürün olur:)))) kaçak göçek face
ne deyim artıkn bilmemki
kız sende gelsene geçerken bana bırakır güzel bi gece gün geçiriiz ağlama bende kocamdan hastanede yatma dışında ayrı kalmadım anlıyom bacım seni
:teselli:

zor uydu bu çocuk ,bi sıkıntısı var yie...ben adet oldum...sütümü falan etkilemez değil mi kızlar..iyimi oldu yoksa daha mı geç olmaydım huu huu

ebet geldim .. resmen motor takmış vaziyette anneme geç kızı hazırla al eve gel yolda markete gir bikaç parça bişey al hemen mutfaga gir yemek hazırla sofra kur kaldır çay faslı şimdi ve ben bittiiimm ((
asorticim uçukta en iyisi zoviraks ama sütü etkileyip etkilemediğini bilmiyorum
ebet dilokscum geldim açtım ama yerimde duramıyorum ki şimdi kıza babası mamasını yediriyor birazdan bende uyutucam anaa saat 9 olmuş yok uyutmicam vazgeçtim :)) birazdaha oyalamam lazım mış

asorti arada kısa ayrılıklar acayip iyi oluyor ..bizde de ben genelde gidiyorum bi yerlere iş dolayısıyla dönüş muhteşem oluyor özellikle gün sayısı 4 e ve üstüne çıktığında süper bir ilgi bir alaka bir hizmet
bu aralar kaçsam mı diyorum ama kız var artık imkansız biraz daha büyümemiz lazım (

denizanası gördüm seni buradasın .. ee herkes gördü bi şekilde birbirini ben seni görmedim .. hadi şimdi denizanası seni bekliyoruz :)))

bu arada kızlar yorumlarınız için hepinize ayrı arı teşekkür ederim ederiz (duru da sanal teyzelerine teşekkür ediyor )
denizanası o mor elbiseli hali daha 20 günlükkenki hali ..eski resimlerden ne kadar yol katettiğimizi görüyorum ve daha neler görücez inşallah .

hergün mutlaka gaz çıkarma sendromu..ayakları karnına bastırıp o gazını çıkaramazsam çıldırıyor...az önce de yaptık.. dün gece çıkaramadı mahvoldum..b gece nasıl olur bilmiyorum..mamaya da başladım gazı azalır dedim nerde..daha ne yapayım yaa

canım teşekkür ederim..beni de biliyorsunuz artık :)
diloks mutlaka üzükoyun yatırıyorsundur öle uzun süre duruyormu .. gaz çıkarması için yüzükoyun oynamak çok işe yarıyor .. erkek çocuğu işte gaz olayında kızlara nazaran çok daha zorluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…