2008 Kasım Anneleri

kızlarrrrrrrrr
kopppp koopppp :teytey:
acıdan sıyırdım artıkın
lelalcim sanada kızçenede maşallah
şimdi sıra denizannasında inş.
ben gideyom yatağıma babasıyla oğlu naparsa yapsın
ben yorgunum dinlenmek istiyorum
öpüyorum hepiciğinizi yarın görüşürüz Şeniz

teşekkür ederim darkcım.
ben mesela seni görmedim daha önce de demiştim sıra denizanasında die :)) başka kim kaldı görmediğimiz

benim faceim yok ama yaaaa (( Dün komşum dalga geçti zaten Beni eklemiş güya,benim yok ki dedim.Başkasını eklemiş galiba :DD
ben de en çok eski arkadaşlarıma ulaşabilmek için istiyorum.
babam memur olunca çok arkadaşımdan kopmak zorunda kaldım.Zaten küçüktük bir yazdık iki yazdık sonra koptuk.

Canım benim albümümde var resmim,koymuştum baya oldu.
Ama arkadaşlara açık sadece,senle arkadaş olmamışız aaa ne ayıp:))
Gönderdim arkadaşlık,kabul edersen görürsün beni.

kızlar yazmak isityorum yazamıyorum..okadar uykusuzum ki dünden..bugün de çok yoruldum..uyumak istiyorum ama bu sıpa da açıldı şimdii

Piroşum Hoşbuldum sen de hoşgeldin..,Dilokscum hoşgeldiniz siz de.Tunayla berabersiniz ya :)
Canım böyle durumlarda en iyisi kendini motive edip uykuyu kaçırmak.Yoksa onu uyutmaya çabaladıkça,uyumazsa çıldırırsın.
ınşallah uyur da sen de uyursun mışıl mışıl.Bende uykusuzdum,akşamüzeri uyudum.

Dilokscum iki albümümüde görüyormusun? Yoksa bir tane mi görüyorsun?

Çünkü biri herkese açık.Diğerini sadece arkadaşlara açık yapmıştım,onu görmemen lazım.Yoksa arkadaşmıyız senle?Bakayım bi.Değilsekde olalım:)

Ya Diloks biz irtibat kurmuşuz galiba.
Çünkü sen benim listemde çıktın ama arkadaş kutucuğu seçili değildi .Sadece irtibatlara eklemişisz heralde.Öyle bikaç kişi daha verdı şimdi hepsini ekledim.Bakalım sana bi mesaj felan gelcek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…