2008 Kasım Anneleri

tamamdır dark..oldu şekerimm..ben sana yorum bile yazmıştımm..

seda yok kızlar..çok merak ediyorumm

elifsevde cnm oğlun nasıl oldu??????

gördüm gördüm dark seni de gördüm :)))
bugün zaten kasım annerini görme günü sanki .. bugünkü başlangıcı juli yaptı devamı da geldi :)) benimki tamamen tesadüf eyülle ortak arkadaştan başladı :))

Elifcim geçmiş olsun.
bende şimdi geçmişe bakarken gördüm.
Fitili iki kereden fazla veremeyiz diye biliyorum ben.3. sefer verme istersen.

Ya ateşi varsa ve düşüremiyorsan enfeksiyon kapmıştır mutlaka.bence başka bir dokora git.Madem kendi doktorun pek önemsemiyor.

diloks bak aklıma ne geldi sende tekirdağdaydın dimi.. seninlede kurcalayalım mı amcamlarda tekirdağdalar benim belkim senlede oratk birileri çıkar kaydirigubbakcemile3

Dilokscum çözdüm olayı ben.
sen beni daha önce kabul ettiğinde yada ben seni.Artık kim kime teklif gönderdiyse hatırlamıyorum.
Arkadaşlık ve irtibatlar butonu yan yana.ırtibat seçilmiş.
Arkadaş seçilince irtibatta direkt seçiliyor aslında.Şimdi olmuşuzdur.:)

elif ne kadar sürer ki bu ateş,genelde bu rahatsızlıkta kaç gün sürüyor ve orta kulak iltihabının sebebi neymiş ,banyo esnasında su kaçınca filan oluyo genellikle böyle bir durum mu oldu ?

bizim aşıdan sonra ateş olur diye doktorumuz iki saat sonrasında 1 fitil ver demişti .sonrasında da 6 saatte bir yarım fitil şeklinde 2 fitil verebilirsin demişti.

iyi geceler kızlar ben geldim ama bi göz atıp çıkmayı düşünüyorum eltimlerdeydik yeni geldik ya bu kız başka yere gittiğimizde hiç durmuyor uyku düzeni bozulunca ağlamaktan heba oluyor karnı aç aç sızdı 50 cc sütü zor içti off onu emzireceğim derken kolum koptu bende sağıp verdim ama dediğim gibi 50 cciçti gece 4e doğru kalkar artık
sizden ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…