2008 Kasım Anneleri

Şimdi görebilirsin Piroş ben geç gördüm teklifi ondan görememişsindri.

Eylül,Laviş hoşgeldiniz.
Laviş sen mama vermiyormusun?50 cc sütle doymaz ki? Ah yazık ya aç bırakma doymuyorsa.

Birde kızlar gezmeye gidince çok geç gelmmeeye çalışıyorum ben uyku düzeni bozulmasın diye.benimkide çok huysuzlanıyo o zaman.

Ya bu banyoda cidden napıyosnuz su kaçmasın diye.ben elimle kapatıyorum ama kulağı kirli kalıyor diye de üzülüyorum.

166 eylül ve 4134 lavinya geç kaldınız...tek ayak 5 dakika
:roflol::roflol::roflol:süpersin

kirli kalsın banyo bitince kulak çubuğu ile temizliyorum

valla ben artık kulaklarını kapatamıyorum yıkarken normal yıkıyorum
banyo çıkışı kulaklarını ben ağzımla çekiyorum su kalmışsa gelior zaten doğal yöntem ..sonra da tülbentle kepçesini ve içini kuruluyorum en rahat tülbent temizliyor ve kuruluyor..
doktorumuz kesinlikle kulak çubuğu kullanma demişti zaten kir biriktiği zaman kendisi direkt dışarı atıyor kiri onu da tülbentle alıyorum.

bu arada dudağımın kenarında uçuk çıktı biras önce kısçemi öpmemeye çalışıyorum ama ne yapsam kii
Sakın öpme canım geçmiş olsun.

zor uydu bu çocuk ,bi sıkıntısı var yie...ben adet oldum...sütümü falan etkilemez değil mi kızlar..iyimi oldu yoksa daha mı geç olmaydım huu huu
Etkilemez inşallah.Sanki benimki biraz etkiledi gibi ama cerende hastaydı ondanmı bilemedim..Bende ayın 1 inde olmuştum ilk.Şimdilerde 2.sini olcam.

selam bende 2008 kasım annesiyim sizi sürekli okuyordum ama yeni üye oldum herkese merhaba
Hoşgeldinn

canım bende bekliyodum amahala toplantısı bitmemiş seçimde sandık kurulu başkanı toplantıdalar hala bitmemiş gelsede yorgunum diyecek bana kaldı ama canım istemiyoooooo
Eşim bıraktı görevi evde olayım sen bakamzsın diye tek:)Annem de gidecek o hafta rapor alcam artık.
Burda hizmetlileri başkan yapmışlar.Eşime memur çıktı.Zaten gönlü yoktu istemiyorsan devter dedim.Çalışmayacak o gün evde olcaz.

bende daha yoğurt vermedim hafta sonu yaparım mamayla mı yaptın yoğurdu canım
Bende vermedim,acaba mamayla mı sütlemi yapsam?
Sütle yaparsam pastörüze sütü ev yoğurduyla mayalayayım diyorum.

dark seda nerdeki kaç gündür yoklar dark dün hiç girmemiş seda da 4-5 gündür yok
Burdayım burda geldim:) Sağol canım merak etmişsin kaçmamış gözünden.
SEdoşum yok mu hala(

yaw kızlar hayranım size nasıl bu kadar hızlı ve dolu konuyu yazıyosunuz anlamıyorum. ben okumaya yetışemıyorum. yazmaya karar verıyorum ben yazana kadar konu değişiyor. hepinizi tebrık etmek istiyorum:)
Öle hızlıyızdır bisss

mama yedik çok beğendik
şapur şupur yaladı yuttu tosunum ..

Çok tatlı maşallah ya,benimkide batırdı ortalığı.
Benimki çikolata yaladı geçen.resmini çektim bi ara ekleyeyim de gör pasaklı nasıl olurmuş:)))

ben de milupanın sütlü pirinçli kaşık maması nı kullanıyorum..suyla yapılıyor ..ama pişirilmiyor..pişirilenler den hiç yapmadım da bilmiyorum da
Bende bi bakacağım hepsini iyice inceleyeyim haftasonu her çeşit alırım belki.

bir de benim ki silikon kaşığı sevmedi..zaten az alıyor..nukun 6 aydan sonra olan kaşığını kullanıyorum..daha çok alıyor ve daha kolay yediriliyor..tabi herkese göre değişebilirr
benimki hep alışkındı ben ilaçları felan kaşıkla veriyorum.Damlaları kaşığa damlatıp veriyorum hiç direkt ağzına damlatmıyor.

eylül sen öğün olarakmı verdin mamayı....öğün ise ne kadar verdin..elmayı püre verdim dün ilk kez yarıma yakın yadi..püre nekadar vermeliyiz..

hadi bekliyorum herkese açık bir soru
ben öğün olarak vermedim.Yarım elmaya yakın suyunu veriyorum.Püredede önce çeyrek verdim şimdi biraz fazl.Yalnız pürede kepekli elmalar güzel oluyo.Hatur hutur elamalar suda güzel oluyor.

eyyyy cevriyenin teyzesi ölmüşş (( ama kadın kurtuldu felçliydi ben geldiğimden beri 10 senedir falan
Başınız sağolsun

kizlar doktor 39,5 olmadan verme dedi fitil birde en az 6 saat gecmesi lazim simdi yine ates 39 olmus ne yapsam 5 saat oldu henüz
Geçmiş olsun tekrar canım.Acillll şifalarr

ben geldım
ıkı gundur acıp gecmısı okuyayım ve yazayım dıyorum ama nerede

sızde ne var ne yok varmı bır havadıs
Canım inşallah yerleşirsin biraz önce<Bizde memuruz sürekli ev değiştirriz diye pek eşya almadım.taşınmaktan bıktım.zaten babamda memurdu (
Yatağını ayırma bence

[

166 eylül ve 4134 lavinya geç kaldınız...tek ayak 5 dakika
:roflol::roflol::roflol:Süperdi ya çok güldüm:))

lelal bende gördüm seni bu arada hee sen ne şeker bişesin gııııı
çitos senin adın p ile mi başlıo ç ile mi beni biri daha eklemiş ama çözemedim kim olduğunu
çile başlayan cicimm..

oda z ile başlayan bi hatun kişi seninde dünürün olur:)))) kaçak göçek face

:))))))))EHEHEeeeeee allahım aaa..ne olcek be senin koca da iyi maço haa..

Lelal anacım ne bu böyle herkesle tanıdık çıkıyonn..beni tanıdın mı acep bir yerlerden:jeyyar::jeyyar:..kız senin kaynananları ben tanıyorummmmmmmmmmmm dermişimmmmmmmnaniknanik

Kızlar az önce oğluşa milupanın muhallebisinden yedirdimm çok sevdii ama ben az yaptım 1 yemek kaşığı sulandırmıştım..2 yemek kaşığı filan oldu o da severek yedi tavsiye ederim..

Darkçım ben yoğurdu pastörize sütten mayaladım,pastörize yoğurtla başka yoktu evde çünkü..Güzel tuttu 200 ml süte 1 çay kaşığını yoğurtla mayaladım .3 saat kalorifer üzerinde beklettim sarmadım güzel tuttu..ama nafile oğlum yemediiiiiiii

Asortieeeeeeee vectavir krem al süper hemen geçiriyor..sütünü etkilemez ben hamşleyken bile kullanmıştım..uçuğun daha tehlikeli bebeğin için sonuçta..

heeyy darkıda gördüm anakız pek güzelsiniz,kim kaldı başka görmediğimiz onlarıda görelimde rahat uyuyalım bu gecekaydirigubbakcemile3
Sağol canım,senin albümün varmıydı bi göz atalım varsa:)
Denizanası kaldı görmediklerimizden.

:roflol::roflol::roflol:süpersin

kirli kalsın banyo bitince kulak çubuğu ile temizliyorum
Bende kirler kepçeye çıkınca pamuklu çubukla alıyorum.

iyigeceler kızlar..öpüldünüzzzzzzzzz
İyi geceler canım.

Ay bi o kaldı yapmadığım:)
geçen mok karıştırım zaten iğğğğ anne olunca yapıyosun hepsini:))

kızlar yatacaktım ama geçmişe bakmadan yatamadım bu arada kociş gitmedi istanbula çünkü bi kaç problem çıktı heehheheh çok üzüldüm:)))))))),
eylül çok ttalı melis öpüyorum ballı yanaklarından
elif sevde canım geçmiş olsun umarım düşmüştür mustafanın ateşi
lelalcim çok tatlı biriymişsin sende dedim ya kasım bebişleri kadar analarıda çok güzel fakat gizemli olan bir arkadaşımız var DENıZANASI saklam kız kendşni senide bekliyoruz
darkcım uykusu olduğu için emmedi benim kız sesden hiç hoşlanmıyor heleki uykusu bi bölündüyse 3 saat belkide 4 saat aç kalıyor sakinleşmesi için bi 10 dk sızması lazım ben mamayı öğün olarak hiç vermedim mesela bu ay bi kez verdim oda 40 cc felandı sağdığım süt 100 olduğu zman çünkü yeri geliyor sütüm çok az oluyortakviye yapıyorum o zman huzursuzlanmasın diye çok uykusu vardı ağlıyordu bişberon dahi almadı 60 cc içti içmedi sızdı kaldı

canlarım izninizle bende kaçıyorum sabah uyanamıyorum sonra bu sabah saat çaldı uyku sersemiyle kapamışım ve işe geç kaldım yarın öğlene kadar gitmeyeceğim evi toparlayacğım mok götürüyo valla her yeri çamaşır boyumu geçti öpüldünüz hepiniz byeeee

Lelalllllll sen turizmcisin sanırım ..senden bir kaç öneri istesem olur mu şekercim?

15-19 MAYIS arası istanbul turu yapalım diyoruz eşimle..ama nerde kalsak bilemiyoruz..?hoş ben emin değilim acep çucukla zor olur mu?ben gidelim diye tutturdum eşim de ok dedi ama şimdi korkuyorum hem bebek hem istanbul becerbvilirmiyiz acaba?

.

Lelal anacım ne bu böyle herkesle tanıdık çıkıyonn..beni tanıdın mı acep bir yerlerden:jeyyar::jeyyar:..kız senin kaynananları ben tanıyorummmmmmmmmmmm dermişimmmmmmmnaniknanik

:lepi:süpersin valla :roflol::roflol::roflol:

darkcım valla anne olunca herşeyi yapıyorsun :1rolleyes:

hadi kızlar ben kaçtım artık yatayım sabah yine zorlu maraton beni bekliyor .. hani zayna yazmıştı ya ilk işe başladığında şu kadar km gidiyom oğlanı bırkaıyorum ordan işe akşam aynı diye falan die benimkide işte aynı o hesap ..bir gün oturup tam km hesabı yapıcam valla :roflol:
herkese iyi geceler kızlar
melekler sizleri ve bebişlerinizi korusun :Saruboceq:

Çitos hoşgeldin gece mamasımıydı yedirdiğin? Bu saatte başka mama verilmez dimi :)
Afiyet bal şeker olsun.benimkide sever yapsam kesin :9
Yoğurdu denemeyi çok istiyorum.Sevmediyse birde elmalı yada cici bebeli denesen.

canım tabiki yardımcı olurum niye zor olsun ki artık onlarda toparladılar kendini kaldı ki mayıs a 6 aylık olacaklar .. yarın bakalım sana bişeyler ayarlarız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…