- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.321
:roflol::roflol::roflol:süpersin166 eylül ve 4134 lavinya geç kaldınız...tek ayak 5 dakika
Şimdi görebilirsin Piroş ben geç gördüm teklifi ondan görememişsindri.
Eylül,Laviş hoşgeldiniz.
Laviş sen mama vermiyormusun?50 cc sütle doymaz ki? Ah yazık ya aç bırakma doymuyorsa.
Birde kızlar gezmeye gidince çok geç gelmmeeye çalışıyorum ben uyku düzeni bozulmasın diye.benimkide çok huysuzlanıyo o zaman.
Ya bu banyoda cidden napıyosnuz su kaçmasın diye.ben elimle kapatıyorum ama kulağı kirli kalıyor diye de üzülüyorum.
Sakın öpme canım geçmiş olsun.bu arada dudağımın kenarında uçuk çıktı biras önce kısçemi öpmemeye çalışıyorum ama ne yapsam kii
Etkilemez inşallah.Sanki benimki biraz etkiledi gibi ama cerende hastaydı ondanmı bilemedim..Bende ayın 1 inde olmuştum ilk.Şimdilerde 2.sini olcam.zor uydu bu çocuk ,bi sıkıntısı var yie...ben adet oldum...sütümü falan etkilemez değil mi kızlar..iyimi oldu yoksa daha mı geç olmaydım huu huu
Hoşgeldinnselam bende 2008 kasım annesiyim sizi sürekli okuyordum ama yeni üye oldum herkese merhaba
Eşim bıraktı görevi evde olayım sen bakamzsın diye tek:)Annem de gidecek o hafta rapor alcam artık.canım bende bekliyodum amahala toplantısı bitmemiş seçimde sandık kurulu başkanı toplantıdalar hala bitmemiş gelsede yorgunum diyecek bana kaldı ama canım istemiyoooooo
Bende vermedim,acaba mamayla mı sütlemi yapsam?bende daha yoğurt vermedim hafta sonu yaparım mamayla mı yaptın yoğurdu canım
Burdayım burda geldim:) Sağol canım merak etmişsin kaçmamış gözünden.dark seda nerdeki kaç gündür yoklar dark dün hiç girmemiş seda da 4-5 gündür yok
Öle hızlıyızdır bisssyaw kızlar hayranım size nasıl bu kadar hızlı ve dolu konuyu yazıyosunuz anlamıyorum. ben okumaya yetışemıyorum. yazmaya karar verıyorum ben yazana kadar konu değişiyor. hepinizi tebrık etmek istiyorum:)
Çok tatlı maşallah ya,benimkide batırdı ortalığı.
Bende bi bakacağım hepsini iyice inceleyeyim haftasonu her çeşit alırım belki.ben de milupanın sütlü pirinçli kaşık maması nı kullanıyorum..suyla yapılıyor ..ama pişirilmiyor..pişirilenler den hiç yapmadım da bilmiyorum da
benimki hep alışkındı ben ilaçları felan kaşıkla veriyorum.Damlaları kaşığa damlatıp veriyorum hiç direkt ağzına damlatmıyor.bir de benim ki silikon kaşığı sevmedi..zaten az alıyor..nukun 6 aydan sonra olan kaşığını kullanıyorum..daha çok alıyor ve daha kolay yediriliyor..tabi herkese göre değişebilirr
ben öğün olarak vermedim.Yarım elmaya yakın suyunu veriyorum.Püredede önce çeyrek verdim şimdi biraz fazl.Yalnız pürede kepekli elmalar güzel oluyo.Hatur hutur elamalar suda güzel oluyor.eylül sen öğün olarakmı verdin mamayı....öğün ise ne kadar verdin..elmayı püre verdim dün ilk kez yarıma yakın yadi..püre nekadar vermeliyiz..
hadi bekliyorum herkese açık bir soru
Başınız sağolsuneyyyy cevriyenin teyzesi ölmüşş(( ama kadın kurtuldu felçliydi ben geldiğimden beri 10 senedir falan
Geçmiş olsun tekrar canım.Acillll şifalarrkizlar doktor 39,5 olmadan verme dedi fitil birde en az 6 saat gecmesi lazim simdi yine ates 39 olmus ne yapsam 5 saat oldu henüz
Canım inşallah yerleşirsin biraz önce<Bizde memuruz sürekli ev değiştirriz diye pek eşya almadım.taşınmaktan bıktım.zaten babamda memurduben geldım
ıkı gundur acıp gecmısı okuyayım ve yazayım dıyorum ama nerede
sızde ne var ne yok varmı bır havadıs
:roflol::roflol::roflol:Süperdi ya çok güldüm:))166 eylül ve 4134 lavinya geç kaldınız...tek ayak 5 dakika
çile başlayan cicimm..lelal bende gördüm seni bu arada hee sen ne şeker bişesin gııııı
çitos senin adın p ile mi başlıo ç ile mi beni biri daha eklemiş ama çözemedim kim olduğunu
oda z ile başlayan bi hatun kişi seninde dünürün olur:)))) kaçak göçek face
Sağol canım,senin albümün varmıydı bi göz atalım varsa:)heeyy darkıda gördüm anakız pek güzelsiniz,kim kaldı başka görmediğimiz onlarıda görelimde rahat uyuyalım bu gecekaydirigubbakcemile3
Bende kirler kepçeye çıkınca pamuklu çubukla alıyorum.:roflol::roflol::roflol:süpersin
kirli kalsın banyo bitince kulak çubuğu ile temizliyorum
İyi geceler canım.iyigeceler kızlar..öpüldünüzzzzzzzzz
Ay bi o kaldı yapmadığım:)valla ben artık kulaklarını kapatamıyorum yıkarken normal yıkıyorum
banyo çıkışı kulaklarını ben ağzımla çekiyorum su kalmışsa gelior zaten doğal yöntem ..sonra da tülbentle kepçesini ve içini kuruluyorum en rahat tülbent temizliyor ve kuruluyor..
doktorumuz kesinlikle kulak çubuğu kullanma demişti zaten kir biriktiği zaman kendisi direkt dışarı atıyor kiri onu da tülbentle alıyorum.
.
Lelal anacım ne bu böyle herkesle tanıdık çıkıyonn..beni tanıdın mı acep bir yerlerden:jeyyar::jeyyar:..kız senin kaynananları ben tanıyorummmmmmmmmmmm dermişimmmmmmmnaniknanik
Lelalllllll sen turizmcisin sanırım ..senden bir kaç öneri istesem olur mu şekercim?
15-19 MAYIS arası istanbul turu yapalım diyoruz eşimle..ama nerde kalsak bilemiyoruz..?hoş ben emin değilim acep çucukla zor olur mu?ben gidelim diye tutturdum eşim de ok dedi ama şimdi korkuyorum hem bebek hem istanbul becerbvilirmiyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?