2008 Kasım Anneleri

yok canım sadece muhallebi yazıyordu üstünde..tadı güzeldi ama..
ben de yoğurdu öyle denemeyim düşünüyorum..bakalım biraz zaman geçsin huylanmasın çocuk..

piraye ye meyve suyunu biberonla veriyorum aradada kaşıkla ,biberona alıştı alıyo artık geçen gün dedim belki emziğide alır uyuturken denedim uyumuyodu emziği alınca hemen uyudu deminde uyandı yine emziği verdim tekrar uyudu rahatmış bee

eylül turizm bildiriyor ,istanbul-çatalca melis otel :)) 24 saat sıcak su tv mini bar ,spor kompleksi ,şehir turu herşey dahil açık büfe geceliği 100 euro ::)) yatak odamızı veremiyoruz ama salon müsait kaç gün kalcaksınız ona göre ayarlicam..

piroşşş emiyormuydu seni canım? eğer seni emiyorsa çok biberona alıştırma..

batu hem beni emiyor hem mama yiyordu biberonla..bu aralar beni emmeyi reddediyor.akılları erdikçe biberonun kolaylığını farkediyorlar..

eylül konakalam tipi nasıl herşey dahil mi çalışıyorsunuz öyleyse ucuz olur hayatım.. :roflol:

ay ne kadar çok konudan konuya atladınıs böle biranda yetişemiyorum D
Çitoscum bu satte muhallebi fazla enrji vermez inşallah.Uyutmakta sorun çıkarır diye ben gece maması aldım.daha hiç vermedim.Hero baby nin.Muhallebisi.
Piraye öle walla emzik kurtarıcı.Bizde uyuturken veriyoruz,birde sarıyorum ben.Akşam uyumadı.Sarar sarmaz gözünü kapadı hemen.gerçi hoş yine ayağımda salladım epey ama uyudu nihayet.
Benimki iyice uykuya daldıktan sonra atıyor tekrar verince de almıyor.

canım tabiki yardımcı olurum niye zor olsun ki artık onlarda toparladılar kendini kaldı ki mayıs a 6 aylık olacaklar .. yarın bakalım sana bişeyler ayarlarız .

ok canım haber bekliyorum senden..

4 gece kalıcaz şekerimm deeeeee 100 euro çok be güzelim..hem yatak odası da vermiyonuz ben kocamdan ayrı yatamam valla:asigim::asigim:

pirayecim 2 dir almıyorum zaten ucuza kapatıyosun bi dahakine alırım ..
lelalcim bitek deniz havuz olayı yok diye fiyat ucuz ama istenirse ormanlı plajı var burda piraye bilir oraya da servis yaparız ama fiyat yükselir ..

yok canım ya enerji vermedi öyle uyuyor şu anda..ama çok mjutlu oldu yerken oyun oyunuyoruz sandı nesıl çırpıyor elini kolunu..

ok canım haber bekliyorum senden..

4 gece kalıcaz şekerimm deeeeee 100 euro çok be güzelim..hem yatak odası da vermiyonuz ben kocamdan ayrı yatamam valla:asigim::asigim:

pahalımı lütfen bizim prensiplerimiz var kaliteli bi firmayız pahalı ne demek ayrıca kocanızda yerde yatıverir nolcek

Ya benimkide zaman zaman emmek istemiyor,ememkten uzaklaşıyor.Biberondan çok benim sütümle ilgili ama.
Yoksa sütüm varsa emiyor kızım.Ama bazen etrafı izlemek istiyor onun için emmiyor.

biberondan az geliyorsa bişey olmaz.

Ooo turlar başladı mı bizde katılalım:))

bende ıst. a gelmek istiyorum,çok özledim yıllar oldu ayrılalı.

Hep rüyamda kendimi ist.da gçrüyorum son yıllarda.Kesin gelcem galibaaa ben:)

hımmm iyi yattıysa ne bileyim bende öyle bir düşünce oluştu.
karnı doyduysa mışıl mışıl yatar şimdi.Bende akşam mamasına cici bebe kattım iyi doydu güzel yattı.Maşallah.Tabi birazdan kalkıp saatlerce yatmazsa şaşırmamp

bilmemmi eylül ormanlı plajını doğayla hayvanlarla içiçe:))kaçırmayın eylülün tekliflerini çitosçum helede sana süper teklifler sunmuş kocanda yerde yatçakmış yer yatağı otantik bi ortam hazırlıycak size:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…