- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.341
Çitos hoşgeldin gece mamasımıydı yedirdiğin? Bu saatte başka mama verilmez dimi :)
Afiyet bal şeker olsun.benimkide sever yapsam kesin :9
Yoğurdu denemeyi çok istiyorum.Sevmediyse birde elmalı yada cici bebeli denesen.
piraye ye meyve suyunu biberonla veriyorum aradada kaşıkla ,biberona alıştı alıyo artık geçen gün dedim belki emziğide alır uyuturken denedim uyumuyodu emziği alınca hemen uyudu deminde uyandı yine emziği verdim tekrar uyudu rahatmış bee
eylül turizm bildiriyor ,istanbul-çatalca melis otel :)) 24 saat sıcak su tv mini bar ,spor kompleksi ,şehir turu herşey dahil açık büfe geceliği 100 euro ::)) yatak odamızı veremiyoruz ama salon müsait kaç gün kalcaksınız ona göre ayarlicam..
canım tabiki yardımcı olurum niye zor olsun ki artık onlarda toparladılar kendini kaldı ki mayıs a 6 aylık olacaklar .. yarın bakalım sana bişeyler ayarlarız .
eylül turizm bildiriyor ,istanbul-çatalca melis otel :)) 24 saat sıcak su tv mini bar ,spor kompleksi ,şehir turu herşey dahil açık büfe geceliği 100 euro ::)) yatak odamızı veremiyoruz ama salon müsait kaç gün kalcaksınız ona göre ayarlicam..
ay ne kadar çok konudan konuya atladınıs böle biranda yetişemiyorumD
Çitoscum bu satte muhallebi fazla enrji vermez inşallah.Uyutmakta sorun çıkarır diye ben gece maması aldım.daha hiç vermedim.Hero baby nin.Muhallebisi.
Piraye öle walla emzik kurtarıcı.Bizde uyuturken veriyoruz,birde sarıyorum ben.Akşam uyumadı.Sarar sarmaz gözünü kapadı hemen.gerçi hoş yine ayağımda salladım epey ama uyudu nihayet.
Benimki iyice uykuya daldıktan sonra atıyor tekrar verince de almıyor.
ok canım haber bekliyorum senden..
4 gece kalıcaz şekerimm deeeeee 100 euro çok be güzelim..hem yatak odası da vermiyonuz ben kocamdan ayrı yatamam valla:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?