2008 Kasım Anneleri

banada geçen baby star pakeinin içinde eti cicibebe çıktı kalite kontrol için açtım hepsini karı koca biz yedik..:)))
adam ikiz oldukları için iki paket vermişti diğer paketdekini artık kullanmaya başlayacağım bende mamalarına katayım bakalım yarın..

gidenlere iyi geceler..
bende öyle başladım eşim açmış oldun baytlar getir yiyelim diğer paketi verirsin dedi oturduk yedik valla..
bu arada bende resimlerden onumu bunumu seçim diye uzun bir uğraşdan sonra bir tanesini gönderdim uyuyan bebiş yarışmasına..

Gel şekerim beraber gidelim..atlarız arabaya bebeler de yaşıt ne de olsa oohh mis gibi..bir istanbul turu yapar geliriz..

hmm cici bebe iyi fikir ama mama tatlı olduğu için de anne sütünden uzaklaşırsa..:1no2:

Hiç hoşlaşmam otantizmden zaten biz çok otantik bi yerd eyaşıyoruz piroş kalsın valla:))hihoyyyt

Gidelim Çitos iyi olur demi.Bizimkiler aguk guguk konuşurlar yol boyu:)) Dün yaşıtını gördü(3,5 ay büyük) Nasıl atlıyor dokunmak istiyordu kuzum.Ablasıda hiç pas vermedi ağladı hatta yabancıladığı için DD Bizimki kurtlu maşallah

Walla zaten bir ayım kaldı.Onuda emsin yetti gari.Stres oldum.Ondan sonra bu kadar takmam kafaya hiç değilse.Bırakcağını sanmam zaten çok içmiyo benimki.ıçmezse gündüz içmez sağarım onuda.
ıçerler inşallah sütümüzü en az 6 ay.

selam kızlar, burada göründüm ama bir ara ders notu hazırlıyordum, sonra oğlumla uğraştık, kabız olmuş çok fena ek gıdalara başladıkya, neyse zor zahmet uyuttum yatırdım yerine 10 dakika sonra çığlık çığlığa uyandı, fitil verdik kucakta dolaşıyoruz, yarın 10 saat dersim var ne yaparım bilmem

resim koymuştum kızlar bir ara, yoksa diğer forumamı koydum, neyse yine koyarım müsait olunca

dark yokluğun gözümüzden kaçmadı canım, sedanınkide öyle, dile getirmedik sadece

ayrıca istanbula gelecek arkadaşlar beklerim:)

Geçmiş olsun canım,çok mu verdin ek gıdayı öğün olarak.
benim kızda çok fazlasını yer ama ben yedirmiyorum.Az verip üstüne biberonla mamsını içiriyorum.Yoksa doyana kadar yemek istiyor.
ınşallah rahatlar bebeğin.
ben de yarından korkuyorum yarında kakayı yaparsa ohh diyeceğim.

Ama ben haftasonu tahlile götürcem,benimde derdim var,içim rahat değil.Kakasında siyah bişi gördüm ipe benzettik ama emin olmak istiyorum.

Sağolun yokluğumu farketmeniz güzel.
Bende çoğu zaman dillendiremesemde olmayanlar hemen belli oluyor..

Ya geçmişe göz atıyorum hala bitmedi.
Bitiremeyeceğim galiba.Kısaca yazayım aklımda kalan bikeç şeyi

Ecemimmmm

Canım 1 yıl nöbet yazmamaları lazım sana.benim müdürüm öyle dedi ve yamadılar.Ben doğumdan öncede hiç tutmadım sağolsun arkadaşlar düşük tehlikem var diye tutma dediler,müdürde anlaştıysanız sorun yok dedi.
ben şimdi tutmuyorum ama içim rahat değil.Arkadaşlarım bana doğum öncesi tolerans gösterdiği için şimdi tutmak istiyorum ama hem hava çok soğuk hasta olmamma lazım,hem tenefüste eve gidiyorum,hem de geceleri uykusuz kalınca nöbet çok zorlar zaten evde bebek okulda çocuklar çok yoruyor.bir de nöbeti yapamam.
Arkadaşlara yerinize tutaryım dedim de gerek yok dediler.Bende ısrar etmedim bi daha.Eğer iyice rahatlarsam ileriki aylarda tutarım.Ama olmazsa da napayım.
Sende hakkını ara canım.Yasal olarak yazılmaz sana nöbet,kendini riske atma ya çocuğa bişey olsaydı???Allah korumuş.

Piroş halınız hayırlı olsun.benimki o halıda çıldırır.Oyuncakları ağzıma alamıyorum diye ağlar :))

Zeynacım çok geçmiş olsun inş. temiz çıkar filmin.
Ahmetinde çok tatlı maşallah.Çok yedirme kız:)

Juli
Kulaklarım çooook çınladı çooookkk :)))
Hafiye demek ppBööööö

Birazdan bi tane tüttüresim var kızlar.

Sizler hala tüttürüyormusunuz?ben geceleri 1 tane o da bi kaç fırt yanlızca.

Ben hala başlamadım..üstelik kocişe de bıraktırdım...ohhh sefam olsunn hihoyyythihoyyyt...

inşallah ciddi bişey çıkmaz darkçım..geçmiş olsun şimdiden..

Denizanası ek gıda başlangıç sürecinde çok normal bu durum..ama sebze püresi fi,lan yapıyorsan içine zeytin yağı koy bir çay kaşığı..rahatlatacaktır..bir de su içir bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…