2008 Kasım Anneleri

günaydın herkeze
son 2 güne göre boynumdan dolayı çok çok rahatım hafif bir ağrım kaldı umutluyum oda bugün geçecek ve artık kendime daha çok dikkat edeceğim.
bugün emar sonucunu alcağız bakalım ne çıkacak.kociş umutlu hiç bişi çıkmıcak ama ben nedense hala paniğim.
lelecim bizimde kısmetse haziran sonu temmuz başı 1 haftalık tatil planımız var.ben burdan araştırıyom ama tabi resimden ne olurki ya giderdek başka şeylerle karşılaşırsak ve tatilimiz rezil olursa.bana da bi kaç yer önerirmisin.mümkünse çocukları bedavaya getirebileceğim bir tatil.bodrum-side-alanya olabilir.banada yardımcı olabilirmisin.şimdiden rezervasyonla belki indirimde olur.

nası ya ağzınla çekiyon.kusarım ortalığa çocuk daha temzilenmez :1shok:

günaydın zeynacım
bugün daha iyi olmana sevindim.tabiki tatil için yardımcı olurum bana özelden mail adresini ver sana da göndereyim bişiler ..

güzelim kulağını ağzıma dayayıp içime çekiyorum tabi yutmadan ki zaten bişey gelmiyor eğer kaçmışsa ufak bi su geliyor onuda tükürüyorum. valla annelik işte böyleymiş ben yapmam yapamam dediğim pek çok şeyi yapıyorum valla ..

gunaydın

zeyna kafa ben sana kac kere dedım ya gecmıs olsun
sırf o msj da demedım dıye mı zılgıt yıyom yanee
ama yıne gecmısler olsun canım arkadasım topragım kaderdasım neyse yeter
ınsa allah sonucların ıyı cıkar panıkleme sen ıkı cocuk annesı yasını basını almıs
hayatının sarap mısalı yıllanmıs guzellıgıyle baharını yasayan bır hatunsun
edebıyata bak be sabah sabah ne olduysa bana

neyse herkese selamlar
uykusuz bır gecenın sabahında nasıl bu kadar enerjık olabıldım bılemıyorum
dun oglumun asısı vardı ve gece ateslendı yavrum
aksam huysuzlugu vardı ama sureklı emzırdım falan derken yatmadan evvel atesı 36,9 ıdı
bıraz daha bekleyelım dedım fıtıl ıcın ve vermedım
ama basında bekledım cunku uykuya dalamıyor gıbıydı ama gozunu de acamıyordu
neyse saat 1 gıbı kaldırdım baktım bıraz dusmustu ama tum gece huysuzlugu devam ettı
sabah allaha sukur bır sey kalmamıstı

lelal ınanamıyorum nasıl agzınla cekıyorsun anlayamadım
ben hıcbırseyle kapatmıyorum kulaklarını banyo sonrasında sadece kulaklarının dıs kısmını ve kepcesını cubukla temızlıyorum

valla sabah sabah güzel edebiyat parçaladın güzelim içim açılsınmı yoksa aman sen yaşadın yaşayacağın kadar ne olursa olsun demeyemi getirdin annamadım.ama umarım iyi bişilşer demişsindir.
çocuklar arada böle ateşlenir havadan nem kapıyorlar şimdi iyi omasına sevindim
bak nasıl seviniyom
:dance::dance::teytey:

günaydın kalimerocum
geçmiş olsun canım cuma günü bizimde aşımız var bakalım biz neler yapıcas o gün ..

ay şimdi bu ağızla çekme durumunu nasıl anlatsam ki bu tamamen annemden öğrendiğim bir yöntem o bizi hep öyle yıkarmış kulaklarımıza su kaçıpda bizi rahatsız etmesin diye.. normal kızı yıkıyorum tam çıkarma esnasında kulağını ağzıma dayıyorum ve içime çekiyorum ağzıma zaten herhangi bir şey gelmiyor ama bir defasında yakaladım resmen ağzıma su geldi .. çok şükür bu güne kadar bu yöntemle bir sorun yaşamadık. valla her banyoda acaba kulağına su kaçtı mı kaçmadı mı diye düşünmektense içim kaldırmasada yapıyorum bunu..kurularkende ilk kulaklarından başlayarak tülbentle bir güzel kulaklarını kepçesini falan siliyorum.

bende tülbente alıyorum ilk havuluyu yayıp üstüne bide tülbent koyuyorum ilk suyunu tülbent daha güzel alıyo kafasını kulaklarını sonra havlu ile kuruluyorum.

Günaydinnnn herkeze..

ben hala iyilesemedim simdi lokuma muhallebisini yedirip yatiricam bende uzanicam yanina.

sizlere bi mrb demek icin geldim gecmiside okuymadim.

zeynam nıye yasadın yasayacagın kadar dıyeyım canım
asıl bundan sonra yasaman lazım
canım agrının hafıflemesıne sevındım ınsa allah bır daha olmaz

lelal canım dıger asılarında hıc ates olmamıstı ama bu defa oldu neden bılmem
cumartesı gunu doktor kontrolumuz var bakalım nasıl gececek

cılekcım gecmıs olsun canım
hava degısımı bayagı zorlar ınsanı bılırım

bız dun aksam evı bıraz yerlestırelım ıstedık ama nafıle evı gordukce kacasım gelıyor
zaten bıraktım artık kocıs sen daha gelme buraya dedı
herseyı yerlestırecek temızletecek ve benı eve oyle alacakmıs ama olmazzz dedım
temızlenırken basında olmam lazım yenı bır duzen kurmaya calısıyorum zatı
hos annemın evınde ekmek elden su golden ıyı gıdıyorduk ama artık yatagımı ozledım

HERKESE GÜNAYDINLAR, GEÇMİŞİ OKUYAMADIM YAA BAYA DOLMUŞ YİNE ELİFSEVDECİM,KALİMEROCUM VE ZEYNACIM HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN.
MMMFCİM SİZİNDE BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM,ARADA OKUYAMAYIP KAÇIRDIKLARIM VARSA ONLARA DA SELAM OLSUN BURDAN.
NELER YAPIYORSUNUZ KIZLAR BEN DERSHANEMDEYİM HER ZAMANKİ GİBİ İŞLERLE UĞRAŞIYORUM.
DÜN BİZİM OĞLANA KAŞIK MAMASI ALDIK DEMİŞTİM YAA İKİ GECEDİR VERİYOR HIH DİYORUM TAMAM KARNI İYİCE DOYDU ARTIK YİNE SABAHA KARŞI AYNI SAATTE KALKIP BENİ EMİYOR,O MAMAYI VERMEDEN ÖNCE SADECE BENİ EMERKENDE O SAATTE KALKIYORDU BİŞEY DEĞİŞMEDİ YANİ,BEN KARNI TAM DOYMADIĞI İÇİN UYANDIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM,E HALA DAHA DOYMUYOR OLAMAZ HERALDE DİMİ. NE YAPSAM VERMESEMMİKİ ACABA YİNE SADECE ANNE SÜTÜYLE DEVAMMI ETSEM KIZLAR NE DERSİNİZ :uhm:

canım antalya -lara da kervansaray otel süpper bi yer araştır netten tavsiye edilir ,ama daha doğa ile iç içe istiyorsan antalya -belek pine beach clup ben ikisinden de çok memnun kaldım hatta beleğe 3 kez gittim sırf memnuniyetten ..
bu arada herkese günaydın

herkese günaydın kızlar
bugün gelmeyi düşünmüyordum ama çalıştığım kişinin de çocuğu da hasta olmuş mecbur geldim sabah 6da kalkıp bi kat toparladım evi o ne haldi yaaaa((((
lelalcim bende banyo yaptırdıktan sonra senin gibi yapıyorum canım kulağındaki suyu ağzımla çekiyorum annemde bize öyle yapıyormuş

günaydın bayanlar,
hala hasta olanlara geçmiş olsun...
zeynacım tatil planları varmış hadi hayırlısı.. şimdiden istediğiniz gibi bir tatil olur inşallah..
darkcım benim oğlanlar biri babaya biri dayıya benziyor tontiş olanı bazen banada benzetiyorlar...
lelalcim bende şaşırdım su çekme olayını ilk defa duyuyorum..
bende banyodan sonra kulak çubuğu ile yüzeysel temizliyorum..
beyaz melek sütünü aldığındada aynı oluyorsa bence sütünle devam et kaşık mamasını gündüz az ver alışması açısından..

çıtırpıtırın bebeği bizimkiyle aynı zaman bizimkiler destekli bile oturamıyo aman allahımm aliiiciiimmmmm şimdiiiiii
yok yaa benim sıpa oturmayıda sevmiyo isim farketmez kucağı seviyo kim olduğu möhem deel onun için

aynı oluyor canım yaa,belki arada 1 saat falan farkediyordur yani çok fazla değil. dün ii ce doydu mesela artık ağzını açmıyordu mamaya,hatta üstüne birazda emdi ki emmeden asla uyumuyor karnı tok bile olsa en son emiyor öyle yatıyor,ona rağmen sabah 5te kalktı yine,normalde de 4-4.30 gibi kalkıyordu,dün ilk verdiğimde de 6da kalktı yani arada bir saat falan oynuyor. 1-2 aylık bebekken sabah 7.30-8e kadar uyanmazdı,şimdilerde uyanmaya başladı,1 aydır falan,çok oyalanmıyor sadece emip yatıyor ama ben hem onun hem de uykumuz bölünmesin belki aç kalıyordur sütüm yetmiyordur diye aldım ama yine işte yarım saat bir saat oynadı.
ay kızlar o ağızla su çekme olayını da ilk kez duyuyorum ben de sadece çubukla yüzeysel temizliyordum denenebilir ama bilmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…