- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.381
nası ya ağzınla çekiyon.kusarım ortalığa çocuk daha temzilenmez :1shok:valla ben artık kulaklarını kapatamıyorum yıkarken normal yıkıyorum
banyo çıkışı kulaklarını ben ağzımla çekiyorum su kalmışsa gelior zaten doğal yöntem ..sonra da tülbentle kepçesini ve içini kuruluyorum en rahat tülbent temizliyor ve kuruluyor..
doktorumuz kesinlikle kulak çubuğu kullanma demişti zaten kir biriktiği zaman kendisi direkt dışarı atıyor kiri onu da tülbentle alıyorum.
valla sabah sabah güzel edebiyat parçaladın güzelim içim açılsınmı yoksa aman sen yaşadın yaşayacağın kadar ne olursa olsun demeyemi getirdin annamadım.ama umarım iyi bişilşer demişsindir.gunaydın
zeyna kafa ben sana kac kere dedım ya gecmıs olsun
sırf o msj da demedım dıye mı zılgıt yıyom yanee
ama yıne gecmısler olsun canım arkadasım topragım kaderdasım neyse yeter
ınsa allah sonucların ıyı cıkar panıkleme sen ıkı cocuk annesı yasını basını almıs
hayatının sarap mısalı yıllanmıs guzellıgıyle baharını yasayan bır hatunsun
edebıyata bak be sabah sabah ne olduysa bana
canım antalya -lara da kervansaray otel süpper bi yer araştır netten tavsiye edilir ,ama daha doğa ile iç içe istiyorsan antalya -belek pine beach clup ben ikisinden de çok memnun kaldım hatta beleğe 3 kez gittim sırf memnuniyetten ..günaydın herkeze
lelecim bizimde kısmetse haziran sonu temmuz başı 1 haftalık tatil planımız var.ben burdan araştırıyom ama tabi resimden ne olurki ya giderdek başka şeylerle karşılaşırsak ve tatilimiz rezil olursa.bana da bi kaç yer önerirmisin.mümkünse çocukları bedavaya getirebileceğim bir tatil.bodrum-side-alanya olabilir.banada yardımcı olabilirmisin.şimdiden rezervasyonla belki indirimde olur.
:
günaydın bayanlar,
hala hasta olanlara geçmiş olsun...
zeynacım tatil planları varmış hadi hayırlısı.. şimdiden istediğiniz gibi bir tatil olur inşallah..
darkcım benim oğlanlar biri babaya biri dayıya benziyor tontiş olanı bazen banada benzetiyorlar...
lelalcim bende şaşırdım su çekme olayını ilk defa duyuyorum..
bende banyodan sonra kulak çubuğu ile yüzeysel temizliyorum..
beyaz melek sütünü aldığındada aynı oluyorsa bence sütünle devam et kaşık mamasını gündüz az ver alışması açısından..
yeni bir çığır açtım desenize kaydirigubbakcemile3 kulaktan su çeken kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?