2008 Kasım Anneleri

beyaz melek canım eğer senin oğlan 1-2 aylıkken sabah 7-8,30 kadar uyuyorsa maşallah bence şimdi normale dönmüş gibi geldi...:))
çünki benimkiler ve çok kişiden duyduğum gece 2-3 saatde bir kalkıp emiyorlar bebekler ilk ayları hatırlamak bile istemiyorum iki bebekle bi biri kalkardı bir diğeri 10 dk bile kafamı zor koyardım ...tek bbek olsa anca1 saat -30 dk felan uyumuş olurdum heralde..
kaçta yatıp 6 da kalkıyor senin oğluş? benimkiler gece 10-10,30 arası yatıyorlar 2 gibi kalkıyorlar birde sabah 6-7 civarı yani ben yatınca bir saat sonra mamalarını veriyorum gece bir kere kalkmış oluyorumbazen tam yayttığım zamana denk gelşiyor sonra sabah 7 de normal seyrine dönüyor...

mmf canım,benim oğlanları azda olsa destekli oturtuyorum.. birde senin doktor demiş ya bel kasları gelişsin diye bizimkilerin aynı zaman doğduklarını baz alarak bizde fış fış kayıkçıyı oynamaya başladık..:))

evet nazlımelekcim çocuğu yatırıp kaldırmak bel kasları için birebirmiş ama benimhayta oğlum nedense kalkarken direkayaklarının üzerine kalkıyo belini dimdik yapıyo bide kucağımdan koltuğuna koyarken belini bi kasıyo allah muhafaza bidaha bükemiyoz oklava yutmulş gibi

canım ben alanyada oturuyorum alanyadaki oteller için sana bilgi verebilirim birçoğunu biliyorum.konfor ve rahatlık olarak hangisi iyidir sana bilgi veririm sen otellere bak seçtiklerinin arasından sorabilirsin

elif ne kadar sürer ki bu ateş,genelde bu rahatsızlıkta kaç gün sürüyor ve orta kulak iltihabının sebebi neymiş ,banyo esnasında su kaçınca filan oluyo genellikle böyle bir durum mu oldu ?

canim iki gün sürüyo sebebi burun tikanik oldummu ne kadar dikkat etdiysem oluyo iste kizimdan biliyorum onunda cok olurdu irsimi ne kizimda her ay olurdu hemen hemen

brownie, yasmin ve piraye hoşgeldiniz...

hoşbulduk canım.arada hastalar geldi yazamadım.şimdi öğle arası rahat rahat yazabilirim.şakkıdı geçmişi okuyamamıştım onu da okudum.
kulaktan su çekme olayı çok ilginç ilk defa duydum ben böyle birşeyi:uhm:.aspiratör gibisiniz maşallah hüüüp diye içime çekerim seniyerimseniben

brownie neden orta kulak iltihabi cok oluyo bebeklerde gercekten burun tikanikligindanmi birde fitil niye iyi degil diyorlar burdada 1 yasa kadar hep fitil vewriyorlar

benim kerem oğlanda oynarken fış fışı ağzı han takası gibi ayrılıyor gülmekten...
kaan bey ise kafası öne eğik zoraki yapıyor...
mmf bacum bazen keremde kendini öyle bir dikleştiryorki zaten 2 aydır öyle ayağıyla itip gidecek beyefendi şimdi babası bazen öyle hafif tam ayaklarını bastırmadan yere değiriyor bizimki adım bile atıyor sıpacık.. yürüteç olsa çok güzel gider yani ama kararsızım hala alıp almamak konusunda..

elifcim 4.ayınız mübarek olsun bacumm
ortakulak iltihabına bir şehir efsanesine göre ağlarken yaşların gözden akıp kulağın içine girmeside sebep oluyormuş bende şimdi ufak ufak ağlatiim diyorum kafasına şapka takıyorum gitmesin yaşlar diye ama yalandan yaygara yaptığı için zaten yaş akmıyo gözünden sıpamın

dilokscum saol canım lavinyadan sonra benim gibi olan birini daha buldum :))
brownı valla öle aynı aspirator gibiyim :))
elifsevdecim 4. ayınız kutlu olsun canım .. geçecek bu da üzme sen kendini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…