2008 Kasım Anneleri

brownie neden orta kulak iltihabi cok oluyo bebeklerde gercekten burun tikanikligindanmi birde fitil niye iyi degil diyorlar burdada 1 yasa kadar hep fitil vewriyorlar

canım bebeklerde burunla boğaz arasındaki mesafe çok kısadır.burun akıntısı olduğu zaman bu akıntı boğaza inerken östaki borusunun boğaza açılan deliğini kapatır.östaki borusu orta kulağın havalanmasını sağlar.tıkandığı zaman orta kulak havalanması bozulur ve mikroplar için üreme ortamı oluşturur.
fitil neden verilmiyor onu anlamadım bu arada fitil dediğin ateş düşürücü fitil mi?eğer ateş düşürücü fitil ise her türlü ateşli hastalıkta ilk 6 ayda biz fitil veriyoruz

canim senin aynini bizim doktor da diyo fitil burdaki kizlar verme dediler iyi degilmis galiba ama bende sadece fitil var surup vermiyo doktorum

mmf bana o hic inandirici gelmedi benim oglum cünkü hic göz yasi akinticaya kadar aglamadiki kizimda öyleydi biz daha innnn derken aliyoz gaaaaaaaaaa ya kalmiyoz evet aslinda cok simartiyoz ama kiyamiyom ya valla hastanede cocuk olsun bebek olsun katiliyoda almiyorlar ha ne kadar vicdansizlar

browniciğim bizimburdada sağlık ocağında fitil kesin önermiyolar ama benim drum 6 saatte yarım fitille ateşi kontrolaltına aldırıyo bende druma çok güveniyorum ve fitil kullanıyorum aşılardan sonralarıda

evet basladik dün

aslinda gecen hafta huysuzdu bakti doktor kizarmis dedi henüz antibiyotik veremem dedi ates de yokdu zaten ama dün götürdük verdi antibiyotik

bu arada 4. ayın hayırlı olsun üzülme bebişin tahmininden daha sağlamdır.anneler hep onlar hasta olunca dayanamaz üzülürler ama onların bünyeleri biz yetişkinlerden daha sağlam acıya ağrıya daha dayanıklılar...umarım en kısa zamanda bebişin iyileşir
biz de 3 gün sonra 4 aylık olucaz inşallahkaydirigubbakcemile5

bende öyleydim elifcim ama artık dayanamıyorumki tek başımayınm sürekli zırıldayan bi çocuk mecbur oda benim düzenime alışsın diye ağlatıyorum 5 dk ağlatıyorum sonra alıyorum ama hiç susmuyo sağolsun

aslında bu fitil meselesi biraz doktorun kendi tercihi kimisi kullandırıyor kimisi de kullandırmıyor.ben şahsen kendi oğluma da veriyorum gelen annelere de her aşıdan sonra yarım fitil öneriyorum.fitille düşmezse o zaman ateş düşürücü iğne yapıyoruz zaten inatçı ateşlerde mutlaka altında bir enfeksiyon vardır. o yüzden de enfeksiyonun yerine göre antibiyotik tedavisi başlanmalıdır.
ayyyh şiştim valla allah kimsenin bebişini hasta etmesin bizlerin de eksikliğini göstermesin:Saruboceq:

ben geldım oglusumu emzırıp geldım
allaha sukur keyfı yerıne geldı yavrumun gece cok sıkıntısı vardı

elıfsevde canım evet belkı fıtıl sakıncalı olabılır bazı hekımlerın gozunde ama
yararı zararını gecıyorsa kullanmak lazım bence
sonucta cocuk ateslı ve bu atesten ve dertten onu kurtarmak lazım
bende hıc ıstemıyorum fıtıl kullanmak ama dun gece hazırladım cok zorda kalırsam kullanayım dıye allaha sukur gerek kalmadı atesı dustu yavrumun

nerede kızlar yawww
julı, denızanası, asortık, zeyna, eylul ve ısmı henuz acken aklıma gelmeyen dıger tum annısler

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nazlımelek, brownie07, LELAL, Minik Kalimero, mmmf27+, mucizee
biz burdayız bacum bizi beğenmiyonmu......())

selam herkeslere

hiç panik olma zeynacım inş sonuçların iyi cıkar .

ahh ahh ana başa taç imiş her derde ilaç imiş,

geçmiş olsun canım bebişine.işlerin içinde allah yardımcın olsun.zor hem çalış hem bebek kolay gelsin

bizim dr yarm veriyor .bende dr güveniyorum çunku normalde ilaç taraftarı br dr değil.b

bende ağlatacam ama bizimki öyle bir sinirlenip ağlıyor ki katılıyor.bende hemen yanında bitiyorum

heh hepiniz kaçın bende gidiyom yatıcammmm

yat caanım yat benim yeriime de yat ,

bugun benim çok calışmam lazım çok ama ben hala buralardayım.biraz takılayım dedim okuyana kadar bir sat geçmiş.yarın hem misafirim var hemde sabahtan aşıya gitcem.oyuzden hazırlığımı buğunden yapmam lazım.bakalım yarın kızım nasıl çıkacak yine meraktan öluyom valla. ben gideyim de biraz pasta börek yapıyım.sonra yine toptan oku oku bitmez artık.az yazın yav.

mmmf canim 83 dogumluyum nisanin 12. dogum günüm evet 3 denecik:))
ilki 18 yasinda ikinciyede 21 yasinda dogum yaptim biraz acele davrandik rabbim böyle nasip etti ücüncü mesela hic planda yoktu kazaya ugradik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…