- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.421
brownie neden orta kulak iltihabi cok oluyo bebeklerde gercekten burun tikanikligindanmi birde fitil niye iyi degil diyorlar burdada 1 yasa kadar hep fitil vewriyorlar
canım bebeklerde burunla boğaz arasındaki mesafe çok kısadır.burun akıntısı olduğu zaman bu akıntı boğaza inerken östaki borusunun boğaza açılan deliğini kapatır.östaki borusu orta kulağın havalanmasını sağlar.tıkandığı zaman orta kulak havalanması bozulur ve mikroplar için üreme ortamı oluşturur.
fitil neden verilmiyor onu anlamadım bu arada fitil dediğin ateş düşürücü fitil mi?eğer ateş düşürücü fitil ise her türlü ateşli hastalıkta ilk 6 ayda biz fitil veriyoruz
browniciğim bizimburdada sağlık ocağında fitil kesin önermiyolar ama benim drum 6 saatte yarım fitille ateşi kontrolaltına aldırıyo bende druma çok güveniyorum ve fitil kullanıyorum aşılardan sonralarıda
hiç panik olma zeynacım inş sonuçların iyi cıkar .günaydın herkeze
son 2 güne göre boynumdan dolayı çok çok rahatım hafif bir ağrım kaldı umutluyum oda bugün geçecek ve artık kendime daha çok dikkat edeceğim.
bugün emar sonucunu alcağız bakalım ne çıkacak.kociş umutlu hiç bişi çıkmıcak ama ben nedense hala paniğim.:1shok:
ahh ahh ana başa taç imiş her derde ilaç imiş,güzelim kulağını ağzıma dayayıp içime çekiyorum tabi yutmadan ki zaten bişey gelmiyor eğer kaçmışsa ufak bi su geliyor onuda tükürüyorum. valla annelik işte böyleymiş ben yapmam yapamam dediğim pek çok şeyi yapıyorum valla ..
gunaydın
neyse herkese selamlar
uykusuz bır gecenın sabahında nasıl bu kadar enerjık olabıldım bılemıyorum
dun oglumun asısı vardı ve gece ateslendı yavrum
aksam huysuzlugu vardı ama sureklı emzırdım falan derken yatmadan evvel atesı 36,9 ıdı
bıraz daha bekleyelım dedım fıtıl ıcın ve vermedım
ama basında bekledım cunku uykuya dalamıyor gıbıydı ama gozunu de acamıyordu
neyse saat 1 gıbı kaldırdım baktım bıraz dusmustu ama tum gece huysuzlugu devam ettı
sabah allaha sukur bır sey kalmamıstı
bizim dr yarm veriyor .bende dr güveniyorum çunku normalde ilaç taraftarı br dr değil.bbrowniciğim bizimburdada sağlık ocağında fitil kesin önermiyolar ama benim drum 6 saatte yarım fitille ateşi kontrolaltına aldırıyo bende druma çok güveniyorum ve fitil kullanıyorum aşılardan sonralarıda
bende öyleydim elifcim ama artık dayanamıyorumki tek başımayınm sürekli zırıldayan bi çocuk mecbur oda benim düzenime alışsın diye ağlatıyorum 5 dk ağlatıyorum sonra alıyorum ama hiç susmuyo sağolsun
heh hepiniz kaçın bende gidiyom yatıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?