- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.441
naniknaniknaniknaniknaniknanikyarın ankara alev alev ist dan takviye itfaiye yollarız..
kız sende gelsene geçerken bana bırakır güzel bi gece gün geçiriiz ağlama bende kocamdan hastanede yatma dışında ayrı kalmadım anlıyom bacım seni
:teselli:
sağol canım bakacağımcanım antalya -lara da kervansaray otel süpper bi yer araştır netten tavsiye edilir ,ama daha doğa ile iç içe istiyorsan antalya -belek pine beach clup ben ikisinden de çok memnun kaldım hatta beleğe 3 kez gittim sırf memnuniyetten ..
bu arada herkese günaydın
sağol canım bi bakayım lelel arkadaşımda yardımcı olcak alanya tarafı bişi olursa sanda sırarımcanım ben alanyada oturuyorum alanyadaki oteller için sana bilgi verebilirim birçoğunu biliyorum.konfor ve rahatlık olarak hangisi iyidir sana bilgi veririm sen otellere bak seçtiklerinin arasından sorabilirsin
he gülüm öle 1 hafta kaçmak istiyozbrownie07 sen alanyada mı oturuyorsun bizim de alanya mahmutlarda yazlığımız var
çok sewerim alanya yı uğramadan bir yaz geçirmem bende
zeyna kız alanya ya mı gitcenn hıııı
brownie07 sen alanyada mı oturuyorsun bizim de alanya mahmutlarda yazlığımız var
çok sewerim alanya yı uğramadan bir yaz geçirmem bende
zeyna kız alanya ya mı gitcenn hıııı
elifsevdem maşallah sana ve bebeklerine güzelim yaa gencecik yaşta anne olmuşsun ben 82liyim daha ilk çocuğum,valla hangisi daha iyi bilmem ama takdir ettim valla
brownie cim eşinle ayrısınız o zaman pek görüşemiyorsunuz anladığım kadarıyla zor oluyordur değil mi?
ay ben 3 günlüğüne Ankara'ya gittim iş için,eşim burda kaldı ben oğlanla gittim valla günleri bitiremedim bir türlü çok zor geldi bir de evlendiğimizden beri ilk ayrılığımızdı son olsun inşallah :Saruboceq:
sizi de tez zamanda kavuştursun rabbim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?