2008 Kasım Anneleri

yarın ankara alev alev ist dan takviye itfaiye yollarız..
naniknaniknaniknaniknaniknanik
kız sende gelsene geçerken bana bırakır güzel bi gece gün geçiriiz ağlama bende kocamdan hastanede yatma dışında ayrı kalmadım anlıyom bacım seni
:teselli:

canikom arabada bazı adamlar var tek başına gitmedi yanüüü o bakumdan
bende gidemedim yooosa gelirdüm yanuna senünnŞeniz

valla geçmişi pek okumadım desem yeridir çok sıkıyor geçmişi okumak benim adım geçen yerlere
baktım sadece şimdikkkk temizlik yapıyorum mutfak kaldı süpürülecek
herşey yarım yamalak oluyor zatenn yaa sinir oluyorum bu durumada
neyse artık biras daha idare edicezz

sağol canım bakacağım
canım ben alanyada oturuyorum alanyadaki oteller için sana bilgi verebilirim birçoğunu biliyorum.konfor ve rahatlık olarak hangisi iyidir sana bilgi veririm sen otellere bak seçtiklerinin arasından sorabilirsin
sağol canım bi bakayım lelel arkadaşımda yardımcı olcak alanya tarafı bişi olursa sanda sırarım

brownie07 sen alanyada mı oturuyorsun bizim de alanya mahmutlarda yazlığımız var
çok sewerim alanya yı uğramadan bir yaz geçirmem bende
zeyna kız alanya ya mı gitcenn hıııı

tam mucizeye kolay gelsin derken elektirkler gitti..
mmfcim güzellikl uykusunamı yattın yarasın bacum..
elifcim maşallah sana yavsss benim yeğenim ablamın kızıyla aynı yaştasın o dha yeni nişanlı.. uyy içinizde bir benmi büyüküm yoksam...
bugün erken kalktım temizlik niytim vardı benimde ama elim değmedi ya.. canım istemedi.. akşam yemeğide hazır bir salatam ve pilavım var yapılacak..

brownie07 sen alanyada mı oturuyorsun bizim de alanya mahmutlarda yazlığımız var
he gülüm öle 1 hafta kaçmak istiyoz
sen ne zaman gitcen bari sen ordayken gideyimde bedavaya getireyim tatili hem benim oğlanla gelinim kaynaşırlar:asigim:

evet alanyada oturuyorumevim orada ama ben şimdilik annemin yanındayım afyonda çalışıyorum.eşim hala alanyada.orada restoranımız var mahmutlarda da görümcem var.
ben bebişle afyondayım şimdisenağlama

elifsevdem maşallah sana ve bebeklerine güzelim yaa gencecik yaşta anne olmuşsun ben 82liyim daha ilk çocuğum,valla hangisi daha iyi bilmem ama takdir ettim valla
brownie cim eşinle ayrısınız o zaman pek görüşemiyorsunuz anladığım kadarıyla zor oluyordur değil mi?
ay ben 3 günlüğüne Ankara'ya gittim iş için,eşim burda kaldı ben oğlanla gittim valla günleri bitiremedim bir türlü çok zor geldi bir de evlendiğimizden beri ilk ayrılığımızdı son olsun inşallah :Saruboceq:
sizi de tez zamanda kavuştursun rabbim :Saruboceq:

evet canım 1 aydır bebişimle babadan ayrıyız.tayin yaptırmaya çalışıyoruz ama alanya antalya çok zor eş durumundan tayin bile yapmıyorlar.evlendiğimizden beri biz de ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz çok zor oluyor.sanırım 6 ay kadar daha ayrı kalıcaz.ücretsiz izindeyken tayine başvuramıyoruz.yılım dolmadan istifa etmek de istemiyorum tayin işi olmazsa 6 ay sonra yılım dolunca istifa edicem başka çarem kalmıyor:1no2:

brownie cnm..inşallah çabucak kavuşursunuz..ama zamnada geçiyor başka ayrılıklar olmasın değil mi??

adet oldum dün kızlar...sütümü etkiler mi??

yok diloks bisey olmaz

valla kizlar iyimi ettim kötü ettim bende bilmim ileri icin iyi olurda gecmisim iyi olmadi daha dogrusu insan gencligini biraz yasamali biz pek yasiyamadik maglesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…