2008 Kasım Anneleri

kızlar dayanamayıp kızımı emzirrken bi bakım dedim.

dloks cum bende hemen adet oldum 3 bekliyorum.sutumu etkilemedi.bol bol su içiyorsan sıvı kaybı da olmaz.adet değilde bir kaç gündur başka bişey etkiledi şutum azaldı .geceleri sorun oluyor.heralde 6 ayı bekleyemeyecez biz.

elifsevde ne güzel erken den hallatmişsin çolukk çocuk işini sende simdiden sonra yaşarsın hayatını inş.
asorticim allah kavuştursun tez zamanda canım .

ben gideyimde biraz daha bişeyler hazırlayım daha işim çk.kandil simidi yaptım .sırada pasta keki ve börek içi var varrda var daha.evlede uğraşcam biraz.yarını bi atlatsaydım hayırlısı ile.neyse ben yine bi kacamak yaparım buralara

ben kaçar kızlar gidip oğluşumu alayım
sonra bugün iyiyim adama yemek yapmaya çalışıp çamaşır asmaya kalkayım oğluşum izin verirse
görüşürüz güzeller

lelalcim çok sağol en kısa zamanda değerlendireceğim :1hug:

Kahvaltı muhallebisinden yaptım şimdi onu yedircem bakalım sevcek mi?Ben pek sevmedim

sen de veriyor musun artık muhallebi darkcım ben sabah ondan bahsettim arkadaşlara,gece muhallebisi aldım sütlü irmikli bayıla bayıla yiyor iki gecedir üstüne de illaki emip yatıyor ama illaki sabaha karşı emmek için uyanıyor,ben karnının doymadığını sütümün yetmediğini düşünüyordum ama bir değişiklik olmadı belki bir saat falan daha geç uyanıyor o kadar,şimdi ne yapsamki artık geceleri vermesemmi acaba gündüzleri hiç vermedim daha kahvaltı muhallebisi de aldım onu açmadık henüz nazlımelek gece verme bir değişiklik olmuyorsa sadece gündüz ver dedi öyle yapayım bari dimi bilemedim ki off bu ek gıda olayıda amma stresli işmiş yaa

mmmf canim 83 dogumluyum nisanin 12. dogum günüm evet 3 denecik:))
ilki 18 yasinda ikinciyede 21 yasinda dogum yaptim biraz acele davrandik rabbim böyle nasip etti ücüncü mesela hic planda yoktu kazaya ugradik
ayy benden bile küçüksün 3 çocuk maşallah aman gencecik annesin işte
bağlatsaydın hemen :)))))kordonlarını

hee süper yattım
pek güzelleştim
aman ne yatması tam neti kapadım cenazeden dnenler bana geldi karınları açmış yemek hazırladım yediler yeni yemek koydum yemeğim biitti çünkü lafa dalıp onuda yaktım ee herşeyin bi ilkivardır ilk defa yemek yaktım neyse yarısını kurtardım baari şimdi giittiler onlar kapoıdayken arkadaşım geldi birer ciara tüttürdük dertleştik ayak üstü oda gitti burdayım işte

Kahvaltı muhallebisinden yaptım şimdi onu yedircem bakalım sevcek mi?Ben pek sevmedim

ben baglatcaktimda annem cok kizdi baska yolla korun dedi illa baglatmak mi lazim dedi bende gördük baska yolla korunmayi dedim sen dikkatli olmassan dedi:))

off çocuk olmaz neden olmuyor diye uğraşırsın çocuk olur nasıl korunacaz diye uğraşırsın bu evlilerin cinsel dertleri hiç mi bitmez kardeşim :çok üzgünüm:

SÜTÜM İYİ ÇOK ŞÜKÜR TASDIMLIK VEREYİM O ZAMAN EN AZINDAN 6 AYLIK OLANA KADAR BÖLE GİDER,YA DA GÜNDÜZLERİ ANNEM VEREBİLİR BAZEN SÜT SAĞAMIYORUM OZAMAN YETMİYOR ÖYLE ZAMANLARDA VEREBİLİR.
O UYKU OLAYI BENDE DE ÖLE YAA BAZEN ÖLE TATLI GELİYORKİ DERSHANEDE OLUYORUM BİŞEY OLMUYOR EVE GİDİNCE EYMEN UYUSUN DİYE BAZEN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKIYORUM OĞLUMUN YAmirmirmirmir

off çok uykum gelmişti ama piraye yi uyutamadım o uyudu ama şimdide benim uykum kaçtı yemeği koydum bende.2 gündür hep uykum var bi ağırlık var sanki üstümde hep uyumak istiyorum kocişle film takıyoz izliycez diye yarısında uyuyup kalıyorum

brownie cnm..inşallah çabucak kavuşursunuz..ama zamnada geçiyor başka ayrılıklar olmasın değil mi??

amin canım sağol işimiz dualara kaldı artık ne yapalım elden başka birşey gelmiyor.en azından oğlum aynımda tek avuntum o şimdilik

brownie zordur muhakkak..Allah kavuştursun sizi tez zamanda...

amin amin canım çok sağolun inşallah bu ayrılık çok uzun sürmez:Saruboceq:

havadan mıdır nedir herkesin uykusu var..ben de uymak istiyorum ama gecee....hava da kapadı burada..çok sıkılıyorum son zamanlarda..acaba depreyona mı giriyorum..tuna ben de akıl bırakmıyor..ne emmesi ne uykusu ne gazı..dün gece de çok kötüydük..15 kere kalkmısımdır...bileğim incinmiş sürekli alıp beşiğine koymaktan..üstüne hava da kapalı..iyice bunalım oldum..adette oldum yaa girip çıkıp baklava yiyorum...ayyyy.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…