- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.461
ben senide eylülüde öperim üzülme güzelim Şenizherkes birini öpüyo hadi bakiim bende eylülü öpoom
yok canum şimdi almam lazım ama orası çok ters eşim alcak yarın gösterecem doktora inşallah bişi çıkmaz çok meraktayım açıkcasuzeyna sonuçlarını aldın mı canım
Kahvaltı muhallebisinden yaptım şimdi onu yedircem bakalım sevcek mi?Ben pek sevmedim
ayy benden bile küçüksün 3 çocuk maşallah aman gencecik annesin iştemmmf canim 83 dogumluyum nisanin 12. dogum günüm evet 3 denecik:))
ilki 18 yasinda ikinciyede 21 yasinda dogum yaptim biraz acele davrandik rabbim böyle nasip etti ücüncü mesela hic planda yoktu kazaya ugradik
hee süper yattımtam mucizeye kolay gelsin derken elektirkler gitti..
mmfcim güzellikl uykusunamı yattın yarasın bacum..
elifcim maşallah sana yavsss benim yeğenim ablamın kızıyla aynı yaştasın o dha yeni nişanlı.. uyy içinizde bir benmi büyüküm yoksam...
bugün erken kalktım temizlik niytim vardı benimde ama elim değmedi ya.. canım istemedi.. akşam yemeğide hazır bir salatam ve pilavım var yapılacak..
Kahvaltı muhallebisinden yaptım şimdi onu yedircem bakalım sevcek mi?Ben pek sevmedim
brownie cnm..inşallah çabucak kavuşursunuz..ama zamnada geçiyor başka ayrılıklar olmasın değil mi??
brownie zordur muhakkak..Allah kavuştursun sizi tez zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?