2008 Kasım Anneleri

ben daha adet olmadım valla hiç olasımda yok böle gayet rahatım allah sana kolaylık versin diloksum.
Kapalı hava ii ce bunalım yapıyor tabi insanı,burda da kapalı artık sayılı günler kaldı inşallah yavaş yavaş bahar yüzünü gösterecek,gerçi burada ağaçlar çiçek açtı heryer papatya o anlamda gayet güzel,güneşli günler mükemmel oluyor

burası bunalım kokmuşşşş :uhm:
alooooo toplanalım kızlar yıkılmayalım durun daha bizi ne maceralar bekliyo ne maceralar delikafadulden
eve geldim hemen camları açtım havalandırmayınca kötü kokuyo yiğidi doyurdum çamaşır astım yemek koydum bu kadar şeyi 50 dakkada yaptığıma ben bile şaşırdım :1shok:
aman be havadan bu uyku hali sabah beri akşam olsunda uyuyayım diye bekledim. umarım hüsrana uğramam :bbo:

beyazmelekçim değişen bişey olmadığına göre verme dedim çünki sütünden olabildiğince çok faydalansın küçük bey diye düşündüm.. dediğin gibi tadımlık hani diyorlar ya tatlı niyetine ver..:))
mmfcim bugün pek uyutmamışlar seni ama neyse kısmet başka bir güne inşallah..
bende yemeğin soğanını doğradım kocişi bekliyorum..kocam ben pişireceğim demişti akşam onun sitili farklı...:)) ben sadece yanına pilav ve salata yapacağım..
bugün bir tek mutfağı topladım, çamaşır attım makinaya akşam oldu..

nazlımelekcim doğru söylüyorsun öyle yapacağım bundan sonra emebildiği kadar emsin bebeğim daha ii olur
zeynacım maşallah oğluna ne tatlı yaa,yalnız önünün ıslaklığı gözümden kaçmadı ağzının suyu akıyor dimi, benimki de öyle çünkü hiç kuru bir kıyafetimiz olmuyor malesef
benim saatim gelmiş şimdi kociş gelir almaya gideyim de kuzuma kavuşayım iyi akşamlar kızlar yarına görüşürüz inşallah Şeniz

zeyna kafa yiğit çok şeker maşallah kıyafetide çok hoşuma gitti adam gibim
ayrıca sana cevap yazdım ama sen almadın sanırsam bende neden cvp yazmadı acaba diye düşündüm alla alla

afrika rüyasimiymis neymis bisküvili ondan yapcaktim cok basit biseye benziyodu emme gel gelelim markette kakolu bisküvi kalmamis bende resme bakmakla yetindim:))

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
niye kimse yazmiyo

afiyet olsun asorticim...
bnde bu aralar çayın yanında bişey arar oldum margarin çıkardım yumuşasın diye üzümlü kurabiye yapacağım eşim gelince.. çok kısa sürede yapılıp piştiği için birde ılık yemesi güzel olduğu için canım çekti.. yemek yaparken üzümü gördüm aklıma geldi..

Selam kızlar. MMMF aşkolsun canım selam vermeden gitmem ama hemen çıkmam gerekti. Bugün valla anamdan emdiğim süt burnumdaydı.

Haaa unutmadan yarın akşama bi bakalım. Bilmem anlatabildim mi :)))

Kaçıyorum şimdi servisi kaçırıcam yoksam. Öptüm sizi. Evden gelebilirsem gelirim akşam. Yaaa ben de pasta istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…