- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.501
SAPHİRA cnm bakıyorum da ek gıda topiğine yazıp kaçıyorsun..hiç uğramıyorsun buralara kızz
canım normal pastörize sütle değil mi ne çok soru sordum
:mymeka: kötükedihüso-tatlicadiarzu-Herkese iyi akşamlar şekerlerrrrrr..iyi kaynatmışsınız bugün..ben günü yetiştiremiyorum bi bakıyorum gün boyu hiç bişey yapmamışım..işe başlayınca ne olcek bilemiyorum neyse daha 10 ay var:))))))))nispet mi oldu azcık nekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile..
:mymeka: kötükedihüso
selam kızlarrrr
poff bugün nasıl bir gündü yaa ..az evvel geçmişi okudum hani juli demişya anamdan emdiğim süt burnumdan geldi diye heh işte benimkide aynen öle bir gündü ..
koştur koştur eve gel doğru mutfağa yemek hazırla sofra kur kaldır tabi arada kociş içerden seslenio bu kız kaka yaptı hadi koş kızı toparla sonra tekrar mutfağa yine bir ses koş bu kız kustu yine kıza koş .. ama en sonunda ben bi güzel kocişe kustum yanii öle böle değil..
yoruldum kızlar artık resmen tüm sorumluluğu üzerimde hissediyorum artık kaldıramıyorum sanki taşıyamıyorum .. işlerim acayip yoğun kıza gerekli vakti ayıramıyorum zaten topu topu 2-3 saat görüyorum ç.ok darlandım çookk
lavinyacım benim kız da arasıra öyle yaptığında büyük ihtimal karnı ağrıyor diye düşünüyorum ve hemen havlu ütüleyip koyuyorum karnına ,yarım ağrı kesici fitil veriyorum ayağınada sıcak su torbası koyuyorum 10-15 dakikaya rahatlıyor .sende bi dene en azından karnına sıcak havlu koy canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?