2008 Kasım Anneleri

Selam kızlar

dün gece oğlum hiç iyi değildi, 2 buçuk gibi uyuduk, bugünde 10 saat dersim vardı, geldim yemek hazırlayıp yedik, şimdi oğlumu uyutuyorum ayağımda sallayara, şöyle bir okuyabildim, gözümden kaçan sorularınız falan varsa kusura bakmayın, gözüm kapanıyor

zeyna oğluşun süper görünüyor maşallah, ben babasına benzetiyorum

asorti tabağımı uzattım boş kaldı, tarif isterim,

juli yarın akşama bakalım bakalım :)

SAPHİRA cnm bakıyorum da ek gıda topiğine yazıp kaçıyorsun..hiç uğramıyorsun buralara kızz

canımmm valla misafirim vardı.birkaç gündür de bir yakınımıza sten takıldı,onlarlayım.bi de ek gıdayla kafayı bozmuş durumdayım o yüzden o topikten ayrılamıyorum şimdilik şimdide yemek hazırlıyorum.yemekte en kolayından,tavuklu mantarlı uyduruk bişey ve makarna.kaç gündür sütlaç yapıcam ona bile vakit bulamadım ayol,en sonunda dün akşam kociş dışarıdan almış anla yani halimi ama yine de azcık üzüldüm kırmadım dimi kimseyi

canım normal pastörize sütle değil mi ne çok soru sordum

Evet cnm pastörize sütle yaptım...
Yalnız kızlar dün gece cok kötü oldu kızım ...Yogurttanmı üsüttümü bilmiorum
Kayınvalideme gitmistik gittigimizden beri yagmur saat 11 e kadar agladı durmadan ama
o agladıkca ben agladım ya sonra ordaki bi doktora getirdik karın agrısı warmıs kuzumun yedigi biside dokunabilir üsütmüsde olabilir dedi sonra neo baby bitkisel gaz sancısı icin
bi ilac verdide uyudu kuzum sabaha kadar inanın icim gitti yaaa cok zor bisimis ilk defa bu kadar agladı cok zor bi geceydi ama Allah a sükür ii simdi 3-4 gün vermicem ek gıda :1no2:

yağmurcum bende geçen kayınvalideme gittik hiç durmadan yarım saat ağladı ama nasıl ağlama ne yapacağımı şaşırdım sallayarak susardı hiçbirşekilde susturamadım çareyi arabayla gezdirmede bulduk eve gelince eski haline döndü çok korkuttu beni.Hemşiresi evi yadırgadı dedi.Artık ne kadar doğru bilemiyorum

slm kızlar
bugün pek uğrayamadım çok yoğunduk yine saat 3 gibi işteydim kayınvalidem aradı yağmur uyurken birden ağlamaya başlamış ama onun anlattığına göre yarım saat kesintisiz ağlamış yavrum nedenini annemde anlamamış kuzum ağlarken öksürmekten heba olmuş annem aradı eve nasıl geldiğimi bilmiyorum geldim bi baktım hala ağlıyor kucaklamamla susması bir oldu o huysuzluğu devam ediyor hala doğru dürüst emmede emmiyor kaç saattir sallıyorum uyumuyor bir derdi mi var acaba anlamıyorum

-tatlicadiarzu-Herkese iyi akşamlar şekerlerrrrrr..iyi kaynatmışsınız bugün..ben günü yetiştiremiyorum bi bakıyorum gün boyu hiç bişey yapmamışım..işe başlayınca ne olcek bilemiyorum neyse daha 10 ay var:))))))))nispet mi oldu azcık nekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile..

lavişko merak etme yoktur senin kuzu dolmasının bişi
bazen bebekler anlamsız yere yapıyo huzursuzluk yada akıllarınca vardır kendilerince bi mazeretleri
bu geceyi atlatsın yarın sabaha kalmaz inşallah birşeyi
bende kaçar yorgunum uykusuzum ve yarın yoğun bir gün beni bekliyor
kısmetse sabaha anlatırım.öpüyos hepiciğinizi
he gece çok konuşmayın yaw sabah okuması zor oluyooo

:mymeka: kötükedihüso

selam kızlarrrr
poff bugün nasıl bir gündü yaa ..az evvel geçmişi okudum hani juli demişya anamdan emdiğim süt burnumdan geldi diye heh işte benimkide aynen öle bir gündü ..
koştur koştur eve gel doğru mutfağa yemek hazırla sofra kur kaldır tabi arada kociş içerden seslenio bu kız kaka yaptı hadi koş kızı toparla sonra tekrar mutfağa yine bir ses koş bu kız kustu yine kıza koş .. ama en sonunda ben bi güzel kocişe kustum yanii öle böle değil..
yoruldum kızlar artık resmen tüm sorumluluğu üzerimde hissediyorum artık kaldıramıyorum sanki taşıyamıyorum .. işlerim acayip yoğun kıza gerekli vakti ayıramıyorum zaten topu topu 2-3 saat görüyorum ç.ok darlandım çookk

lavinyacım benim kız da arasıra öyle yaptığında büyük ihtimal karnı ağrıyor diye düşünüyorum ve hemen havlu ütüleyip koyuyorum karnına ,yarım ağrı kesici fitil veriyorum ayağınada sıcak su torbası koyuyorum 10-15 dakikaya rahatlıyor .sende bi dene en azından karnına sıcak havlu koy canım..

:mymeka: kötükedihüso

Kızmaaaaaaa beeeee.şaka yaptık:roflol::roflol:

Kocana mı kustun:roflol::roflol::roflol:ağzına sağlık şekerim..
Ahh ah ben çalışmadığım halde işe yetişemiyorum diye şikayet ediyorum sizin işiniz daha zor allah yardımcınız olsun..ben de sık sık kusuyorum kocamın üstüne..

sormna çitos yaa ama öle böle değil.. resmen kulaklarımdan burnumdan dumanlar çıkıyordu o kadar kızdım ki :)) şimdi gülüyoruz ama .. bana diyor ki tamam işte gergin bir gün geçirmişssin bana niye patlıyorsun ki diyor ..

geçmişi okumuştum ama unuttum valla ..
zeynacım inşallah işini görür canım gönderdiklerim.
çitoscum senin işte yarın hazır :))

kaydirigubbakcemile5
denicem canım sağol ya bizim uyku düzenimiz hala oturmadı gündüz doğru dürüst uyumuyor bu kız ya

lavinya geçmiş olsun canım aynı şeyi bizde dün gece yaşadık, uyuttum oğlumu 10 dakika sonra çığlık çığlığa nasıl ağlıyor ama hala uykuda uyanana kadar ağladı 10 dakika kadar sakinleştirip fitil verdim kabızdı çünkü sabaha kadar uyudu allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…