2008 Kasım Anneleri

Gamsız anacım bunlar gamsızzzzzzz..
geçmişi okumuştum ama unuttum vallasgönderdiklerim.
çitoscum senin işte yarın hazır :))

ok canım beklyiroum..ama ben sultanahmet tarafını düşünüyorum ne dersin her yere yakın diye..güvenli mi oralar..

güvenli güvenli hatta elimde birkaç bişey var beğeneceğini umarım :)))

denizin anası şiştt niye ses vermiosun ...birdeee ee hani resim :)))..birde cumaları bende izinliyim yanılmıosam sende izinlisin artık toparlaşsak da buluşsak mı :)))
darlandım ya saldırıyorum şimdi herkese :))))

yok kızlar benim pilim bitmiş gerçekten yazıları bile çift görmeye başladım.. çamaşır yıkamıştım onlarıasayım ve ben yatar tbi kız uyanmazsa.. yarın sabah görüşürüz
herkese tatlı rüyalar melekler sizinle ve bebişlerle olsun ..
gece çok kaynatmayın valla sabah zor okunuyor..

aaa azoda gelmiş canım hoşgeldinbu arada ömer beyin incileri hayrlı olsun bizim kızda da var huysuzluk acaba dişten mi?
denizanası hani bakem senin resmin gizemli gacı seni

hoşbulduk cnm..teşekkür ederiz.evet 2 incimiz var.seninkide salya falan çok akıtıyosa diş olabilir.
arada anca fırsat bulursam girebiliyorum.
pc de işim vardı.bi bakim dedim neler olmuş,neler konuşulmuş.ama okadar uzunki..
vazgeçtim
burada olanlarla biraz konuşayım dedim..

Son düzenleme:
azo canım yanlış bi zman seçmişsin çitos ve benden başka kimse yok şimdilik bu geceyaprak dökümü gecesi ondan sanırsam bende kaçıyorumm kızım pek bi huysuzdu bugün ii geceler canım

iyi geceler canım sizede..
bizim doktorumuz çok huysuzlandığı zaman ya yarım fitil, yada yarım tatlı kaşığı calpol şurup ver demişti.
biryeri ağrıyoda olabilir.diş çıkarıyosada..

kızlarrr ben geldimmm
yoruldum ya,
Cerenle uğraştım evi topladım.Yarın okuldan sonra bebek görmeye velim gelcekmiş.

Biraz dinleneyim dedim steel tea mi doldurdum.İçelim güzelleşelim:içelim:

hoşgeldin darkcım.
nasılsın?
stell tea iyi geliyomu?
artırıyomu sütünü?
bende işyerinde masamda duruyo.günde 1 bardak falan içiyorum.
aradada rezene..
artırıyomu bilmiyorum.çok şükür şimdilik yetiyo oğluma.ama süt olsun diye sürekli yediğimden 2 aydır gram veremedim

iyi gecelerr

lelalcim bende boşum cuma günü isteyen arkadaşlarla bi meydan yapalım

pc açık ama oğlum huysuz arkadaşlar burada görünüpte yazamıyorsam ilke muhalefetinden dolayıdır
daha duş alıcam yaa ufff

walla ilk zamanlar sütüm az diye herşeyi denemiştim onu da 2 kutu içmiştim.baktım faydası yok bıraktım.

geçenlerde sütüm çok azaldı Cerende emmek istemiyordu.
tekrar aldım,bol bol içmeye çalıştım.2-3 bardak içince daha etkili oluyor.Biraz faydası oldu süte sanki.Belkide psikolojiktir:))

Sen de hoşgeldin bu arada :)
Ömer kkan nasıllar?
Heyecanlı mı kızlarla buluşcak yap

iyiyim darkcım sen nasılsın?
denizanası senin yumurcak bu saate kadar ayaktamı?
ben 9.30 en geç 10 oldumu uyutuyorum karanlık odada.uyanınca sessizce alıp emzirip tekrar uyutuyorum.erken yatmaya alıştırmak lazım..

sevindim cnm artmasına..
kaan ım iyi çok şükür.büyüyo sıpa nolucak..hergün bişey çıkarıyo.şimdide ağzını buuuuuuu yapıp tükürük çıkarıp dikkat çekmeye çalışıyo.bi haraketler bi sinir.. sorma..
hep ilgi istiyo hep..
evet kızlarla buluşacağımız içinde sabırsızlanıyoz
ceren kızımız nasıl?
maşallah ek gıdalarada geçtiniz.
bakalım bizimki napıcak?

Biz de iyiyiz canım.
iyiyiz dediğime bakma,ara ara hafif öksürmeler burun akmaları felan oluyor.Annem fazla dikkat etmiyor 1 aydır doğru dürüst iyileşemedi.tam iyileşiyor yeniden hasta ediyor evdekiler:) Eşim ve annemi suçluyorum hep.

Bunun dışında iyiyiz.

Ek gıdaya geçtik çok zevkli oldu.Onu istekli görmek çok hoş.Birde doyduğunu görmek tabiki.

Benimkide bazen erken bazen geç yatıyo.Düzeni bozuldu.Şimdi yatıcam,yatmadan emziririm.

Lelal, Zeyna, Dark, Denizanası ve Lavinya ha bide Kalimerocuk valla artık sizi okumıycam :)))) Çünkü her defasında sizin koşturmacalarınızı okuduğumda gün boyu yaşadığım delidana koşturmacasını tekrar yaşıyorum. Ayyy bayıldım yeter, koşmayalım ya bir nefes alalım ama yooook bize havada karada yatakta rahat yok :) Evdeki kızlar sizi okuyacağım ben artık. Şöyle yavaş yavaş yazın koşturmadan bi zahmet. İşte sabah 11 de kalktım, ayağımı uzatarak kahvaltı ettim komşuya gittim merdivenleri tek tek çıktım eve geldim kızla beraber uyudum falan gibi şeyler okuyım nooolur arkadaşlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…