2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar

güne yarım saat önce başladım bakalım nasıl devam edecek, herkese kolay gelsin juli sen okumayacaksın ama sanada iyi bir gün dilerim

gunaydınnn

julıcım bende kosturmaktan cok bıktım hatta bende soyle ayaklarımı uzatıp elımde stell teamı yudumlamak ıstıyorum ama ınan stell teayı bıle kucuk su pet sısesıne koydum yolda gıdıp gelırken ıcıyorum valla

neyse oglum yıne dun aksam huzursuzdu
atesı yoktu ama bır huzursuzluk vardı sureklı kucagımda hemde omzuma basını koyaraktan dınlenmeye calısıyordu
yıkayacaktım vazgectım bıraz oynastım falan ama cokta keyıflenmedı
anneme bozuldum zaten dun aksam ıyıce sınır ettı benı kalktım belkı doymamıstır dıye herobabynın ıyı geceler dıye prınclı ırmıklı bır karısımı var
bırberona degılde kaseye bıraz muhallebı kıvamında yaptım ama tadına bıle bakmak ıstemedı
dudaklarını kılıtledı resmen halbukı tadı da guzeldı ama ıstemedı
nıye yemıyor benım kı anlamadım

lelal kocalara arada bır puskurmek gerekıyor
benımkı artık bana superwomenım dıyor bıde utanmadan

zeyna kafa senınkıne artık bebek demıyoruz
delıkanlı adam olmus o yawww maasallah
hep demısımdır bu cocuk sana benzıyor

denızanası sana da gunaydınlar canım
denız pasa sımdı ıyıdır umarım

asortıe bıtırdın mı yıne pastayı hep yapıp canımızı ıstetıyorsunuz
benım ıcın mutfaga gırmek bıle hayal oldu

dark benımkının de keyıfsızlıgı annemden bence nıye onu sucluyorum bılmem ama
bana gore oyle

günaydın kızlarrr
dünkü püskürme işe yaramış :))) gece 11 oldu ve ben gerçekten pil bitikliği nedeniyle kendimi yatakta buldum .. akşam eşim ortalığı derlemiş toplamış kızın gece mamasını yedirmiş ve yatmış :)) ohh be dedim uzun süredir ilk defa deliksiz sabah 6 ya akdar uyudum çok şükür .. ay nasıl iyi geldi özlemişim..
kızımda saolsun annesinin halini anladı galiba gece hiç kalkmadı sabahta uyanmış telsizden gülücük sesleri geliyor ay öle bir uyandım ki enerji dolu oldum cimcimemin sayesinde ..
julii valla ya bende istiyorum öle ağır ağır bişeyler yapup yazmayı ama olmuyor söz haftasonu sana özel öle bir mesaj atıcam :)))
azocum hoşgeldin canım hadi bakalım ctesi doktorunuz neler söyleyecek.bizimde yarın sabah kontrolumuz var bakalım.
superwomen kalimero :)))

günaydın herkese ;

zeynacım maşşallah erkekine çok yakışıklı olmuş..

güzel bir gece sonunda yağmurlu bir sabaha uyandım içim sıkılıyo ..eeee siz napıyonuz..

günaydın kızlaaar pc başında bebiş emzirip düşünüyorm neyapsam neyapsam yağmur atıştırıyor karanlık bi gün

günaydın kızlar ancak atabildim kendimi iş yerine kızım hala huysuz grçi gece bir problem çıkarmadı ama sabha kalktı emdi uyuyor inliyor bidaha uynaıyor en soın gelişrken uyuyordu ama tahminimce pek uzun sürmez
juli ne yapalım canım ya bebeli kadın olmak zor diyorum ya önceden ne kadar boş vaktim varmış inan nasıl akşam oluyor anlamıyorum iyiki yemek derdim yok bide yemekle uğraşsam ben kesin sıoyırırrım kafayı-tatlicadiarzu-

canım sanmaki kaçıp gidince herşey düzeliyor öle ya da böyle büyük bi problem olmadıkça takmadan yaşamaya çalış canım iki tane dünya güzeli evladın var onları düşün boşver gerisini be gülüm

günaydın herkeze
sabah flimi alıp doltora gösterdim kaslarda daralma olmuş oda sinirlere baskı yapıyormuş. 2 ay günde 1 kaç saat yarım boyunluk kullancam ağır kaldırmıcam aniden kasmıcam kendimi yani. bu koşışuturma arasında nasıl olcaksa o dediği.
jülicim Allah dünya işini bitirirse hayat biter hayılı koşuşturmalar olsun.ama dün akşam bende düşündüm zaman hep insandan alıp gidiyo.mesela ben ilk çocuğumda belden sakatlandım bunda boyundan hep bi şekilde yomuluyoruz.ama genede şükğrler olsun sağlıkla koşturalım ama sana katılıyorum çok yoruldum çok.
oğluşumu beğenen teyzelerimizin özenle ellerinden öpüyoruz kardeşlerimizinde yanaklarından eylül dememe gerek yoko ayrılır aradan :asigim:
bu akşam bi doğum günü partisine davetliyiz sabah işe gelemden saçlarımı yaptrdım ama kasıldım valla .sanki beyaz sarayda yemeğe davetliyiz.ama gitmesekte olmaz yakın arkadaşlarımız.doğum günü çocuğu 30 yaşına giriyo partiden haberi yok umarım biz habersizce evde onu beklerken mesaiye falan kalmaz dumur oluruz.

aynı konu lavişcim çoook bunaldım ben bu heriften artık çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaçıp gitsem ama nereye
teklifim hala geçerli yok o uymazsa söle birlikte gidelim bendeimde gitmeye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…