2008 Kasım Anneleri

elifcim çok geçmiş olsun havalardandır ya hiç dikkat etmiyoruz kendimize ve olan gene bize oluyo
her bir yerim ağrıdığında kendime bakacağım başka hiç bişi düşünmicem diyorum ama koşturmaya başladığım an ben yokum işler var

Canım ne komiğiz ben de ısırgan suyumu pet şişeye koyup onu yolda içiyorum. Baksana ne kadar aynı şeyler yaşıyoruz. Belki aç değildir o sırada canım. Ya da sen mesela şimdi şekeri biliyorsun, muhallebinin tadı senin damak tadına uygun ama onun damak tadı daha oluşmadı belki tatlı da sevmiyor olabilir. Ya da o sırada karnı toktur ya da biberonla içmek ona kolay geliyordur ve kaşıkla yemeye henüz hazır değildir. İhtimaller bir sürü endişelenmene gerek yok bence tatlışko.

günaydın kızlaaar pc başında bebiş emzirip düşünüyorm neyapsam neyapsam yağmur atıştırıyor karanlık bi gün

Kız polipe ne düşünüyorsun. Ne yapacaksın yat gitsin zaten hava kapalı, tüm haberler kötü iç karartıcı bir gün daha.

aynı konu lavişcim çoook bunaldım ben bu heriften artık çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaçıp gitsem ama nereye

Mmmmf gitme duuuur ne olursun. Yarın can ciğer kuzu sarması olursunuz merak etme.

hastayım dedim
2 gündür geberiyom dedim
bi kişi gecmiş olsun dememiş
askolsun yani kıslar
zaten hala midem bulanıyo((((

Canımmmm valla atlamışım ben, geçmiş olsun çok. Midenimi üşüttün.

Zeyna sana da geçmiş olsun. Sevindim ciddi bir şey olmamasına.

hasta olanlara geçmiş olsun bu arada.
morali bozuk olanlar da bebişlerini seyretsinler ve ne kadar mükemmel bir canlı doğurduğunu düşünüp kendileriyle gurur duysunlar:teselli:

pofffff gitmek lazımmmmm brownie o canlı bambaşka ama hayatta nefes almaya ihtiyacımız var farkındamısın ?

canım haklısın ama başka çaremiz yoksa etrafımızdaki güzelliklerle mutlu olmayı öğrenmeliyiz.ha ben böyle diyorum ama ne kadar uygulayabiliyorum o da ayrı konu tabii:1no2:
ne demişler kaderde varsa dü.... neye yarar üzülmeknaniknanik

........ KAÇINILMAZSA ZEVK ALMASINI BİLECEKSİN GİBİMİ :uhm:

selamlar,
elif geçmişolsun canım..
zeynacım önemli bişey olmamasına sevindim... kendine dikkat et canım varsın işler biraz yüzeysel olsun..
eylülcüm en içten aminnnnnnnnnnnnn canım..
brownie afiyet olsun canım kahven günde kaç kişiyle uğraşıyorsun iyi gelir..
juliiiiiiii bak ben evde bütün işler beni beklerken rahat rahat oturuyorum canım... gülmeyin ama hala pijamalarım üstümde bir odayı topladım pc açıkken burayı okumaya daldım.. oğlanlarda biri uyuyor biri bakıyor.. gideyim üzerimi değiştireyim mutfağı toplim gelim kızlar..

nazlı hala pijamaların mı üstünde ay buna çok güldüm benimki bütün gün üstümde kaydirigubbakcemile3hiç çıkmıyo ki

kaydirigubbakcemile2he değiştim geldim ama çokta farklı bişey giymedim canım yine ev eşofmanlarımı giydim yaneeeedelikafaduldensırnaşık şey evde rahat olmak lazım ama değilmi:dance::dance: tabi rahat olacağız diyede hepten kendimizi bırakmayalım yavs

pijamadan ve esofmandan başka bişey olmuyoki zaten üstüme
midem cok bozuk bi de motorda bozuk 3gündür
ölüyorum su bilem içemiyorum bugün daha bi iyi gibiyim
kızım da emdiği sütleri hep geri cıkarıyor

emzirmeye devam edeyimmi sizce de
zaten zor emiyor
bırakmasından korkarak kussa sa hep emziriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…