- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.561
gunaydınnn
julıcım bende kosturmaktan cok bıktım hatta bende soyle ayaklarımı uzatıp elımde stell teamı yudumlamak ıstıyorum ama ınan stell teayı bıle kucuk su pet sısesıne koydum yolda gıdıp gelırken ıcıyorum valla
neyse oglum yıne dun aksam huzursuzdu
atesı yoktu ama bır huzursuzluk vardı sureklı kucagımda hemde omzuma basını koyaraktan dınlenmeye calısıyordu
yıkayacaktım vazgectım bıraz oynastım falan ama cokta keyıflenmedı
anneme bozuldum zaten dun aksam ıyıce sınır ettı benı kalktım belkı doymamıstır dıye herobabynın ıyı geceler dıye prınclı ırmıklı bır karısımı var
bırberona degılde kaseye bıraz muhallebı kıvamında yaptım ama tadına bıle bakmak ıstemedı
dudaklarını kılıtledı resmen halbukı tadı da guzeldı ama ıstemedı
nıye yemıyor benım kı anlamadım
lelal kocalara arada bır puskurmek gerekıyor
benımkı artık bana superwomenım dıyor bıde utanmadan
günaydın kızlaaar pc başında bebiş emzirip düşünüyorm neyapsam neyapsam yağmur atıştırıyor karanlık bi gün
aynı konu lavişcim çoook bunaldım ben bu heriften artık çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaçıp gitsem ama nereye
hastayım dedim
2 gündür geberiyom dedim
bi kişi gecmiş olsun dememiş
askolsun yani kıslar
zaten hala midem bulanıyo((((
günaydın herkeze
sabah flimi alıp doltora gösterdim kaslarda daralma olmuş oda sinirlere baskı yapıyormuş. 2 ay günde 1 kaç saat yarım boyunluk kullancam ağır kaldırmıcam aniden kasmıcam kendimi yani. bu koşışuturma arasında nasıl olcaksa o dediği.
jülicim Allah dünya işini bitirirse hayat biter hayılı koşuşturmalar olsun.ama dün akşam bende düşündüm zaman hep insandan alıp gidiyo.mesela ben ilk çocuğumda belden sakatlandım bunda boyundan hep bi şekilde yomuluyoruz.ama genede şükğrler olsun sağlıkla koşturalım ama sana katılıyorum çok yoruldum çok.
oğluşumu beğenen teyzelerimizin özenle ellerinden öpüyoruz kardeşlerimizinde yanaklarından eylül dememe gerek yoko ayrılır aradan :asigim:
bu akşam bi doğum günü partisine davetliyiz sabah işe gelemden saçlarımı yaptrdım ama kasıldım valla .sanki beyaz sarayda yemeğe davetliyiz.ama gitmesekte olmaz yakın arkadaşlarımız.doğum günü çocuğu 30 yaşına giriyo partiden haberi yok umarım biz habersizce evde onu beklerken mesaiye falan kalmaz dumur oluruz.
teklifim hala geçerli yok o uymazsa söle birlikte gidelim bendeimde gitmeye ihtiyacım var
pofffff gitmek lazımmmmm brownie o canlı bambaşka ama hayatta nefes almaya ihtiyacımız var farkındamısın ?
amiiiinnnnnn bir de beni kocama kavuştursun yarabbim inşallah tez zamanda:Saruboceq:allahım hastalara şifaaaaaa,dertlilere devaaaaaa,borçlulara edaaaa nasip et yarabbimmmm
allahım hastalara şifaaaaaa,dertlilere devaaaaaa,borçlulara edaaaa nasip et yarabbimmmm
........ KAÇINILMAZSA ZEVK ALMASINI BİLECEKSİNcanım haklısın ama başka çaremiz yoksa etrafımızdaki güzelliklerle mutlu olmayı öğrenmeliyiz.ha ben böyle diyorum ama ne kadar uygulayabiliyorum o da ayrı konu tabii:1no2:
ne demişler kaderde varsa dü.... neye yarar üzülmeknaniknanik
onun gibi birşey işte :bbo:........ KAÇINILMAZSA ZEVK ALMASINI BİLECEKSİNGİBİMİ :uhm:
şahsen bende evdeysem pijemalar hayatta çıkmaz üstümden onlar benim milli kıyafetim hiç bişeye değişmem ne gerek var akşama gene giycem giy soyun giy soyun aman be yanazlı hala pijamaların mı üstünde ay buna çok güldüm benimki bütün gün üstümde kaydirigubbakcemile3hiç çıkmıyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?