2008 Kasım Anneleri

elifcim emzirmeye devam et diyem senin soğuk algınlığın varki onada geçiyo o da belki o yüzden kusuyo bilmemki başka türlü beslenmiyorsa mecburen emzireceksin

ahanda yemegımı yedım oglumu emzırdım geldım

zeyna cok cok gecmıs olsun canım
allah beterınden saklasın ınsa allah en kısa zamanda agrıların tamamen gecer

elıfdem senı dıkkat nıye almayalım canım
malum ısyerındeyız hemen her cevabı anında okuyamıyoruz
gecmıs olsun canım

julı evet bır cok davranısımız aynı hepımız ana olduk cunku
bılmıyorum verdıgım hazır bır karısımdı uzerıne ben hıc seker ılave etmedım ama tadı guzeldı yanı ben begendım
bu sıralar cc lerden bahsetmıyorsun
pompa sorunu cozulunce hersey yoluna gırdı sanırım

mmf nıye senı bu kadar sınır edıyorlar canım yaa
bosver kocısının aılesını falan tınlama onları

slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
hani ananem bende kalıyodu ya cuma günü hadi sende bana gel dedi gittik daha dün gece geldim ama oğluşum hasta oldu burnu tıkalı mirmirmirmir şimdi banyo yaptırdım doktoru arıcam şimdi benim için değişiklik oldu ama hem oğluşum hastalandı hemde evi su bastı allahtan kociş bigün önceden eve gelmişti sabah 5 e kadar evi temizlemiş sabahta halıları temizlemeye göndermş eve geldiğimde ev çiçek gibi kokuodu ama işte oğluş hasta oldu beni soran sormayan herkese tşk bende şimdi banyoya giricem annem bende m<alum internette olmama kızıo artık yarın akşama grş buarada geçmişi okuyamayacağım sanırım çok ilerlemiş hasta olanlara geçmiş olsun aylarını dolduranlarada kutlu olsun

Hellooosss kaydirigubbakcemile3
ayyy yap yap bitmiyor kardeşim sabahtan beri beynim gitti.. bir bakim dedim kimler var kimler yok ..
mmfcim sıkma canını boşşverrr dicem .. bende diom hep alıp başımı gideyim de öle başını bi basşına alıp gidemiosun işte :)
elifcim geçmiş olsun canım .. bu arada emzirmeye bence devam et ve bol bol sıvı takviyesi al canım.
zeyna hadi gözün aydın yine iyi çıkmış sonuçlar ama bundan sonrasına gerçekten dikkat et allah beterinden korusun ..
ayy bende eşofmanlarla dolaşmak istiyorumm :))

slm diloksçum ya siz bu durumlarda bebişlere ne veriosunuz burnu tıkalı akıntı içe doğru akıo sanırım o yüzden de öksürüyo hafif annemler hemen ilaç verme ıhlamur ver dioda bende doktora sormadan vermek istemiom naapsam

mmmf geçici bir dönem sen de biliyorsun...sıkma o tatlı canını senn..zeyna sonuçlar iyi çıkmış galiba..sevindim..
elifdem cnm emzir ve kendine iyi bak...browwniii bana da bir kahve lütfeennn....neee pijamaylamı dolaşıyorunuz hiç yakıştıramadım nazlıu zeyna ve eylül..

sedoşum geçmiş olsun cnm..özletme kendini

akma yok ama tıkanıklık olduğunda tonimer verdim(serum fizyolojik) eczaneden alabilirsin

heytttttt napiyonuz millett?biz daha iyiyizz bugün.

pasam n.rencber dinleyerek keyifte suan bende hindistancevizli cayimla

karsinizdayim:)

sedacimm bende cok giremiyorum ama merak etmistim seni hg seker.

zeynam iyi haberlerine sevindim hep iyi ol ama dikkatlide ol emi.

aaaaa seda geldiii ay meraktan çatladım beee nerdesin ;
hasta olmuş oğluşun ,valla bende bu gibi durumda tonimer baby sprey ile burnunu açıp peditus veriyorum önlüyorum ..mesela şimdi babası hasta ondan bana geçer gibi oldu kızımda hapşurup duruyo bende peditus başladım yine..geçmiş olsun yakışıklı ardama

kızlar günaydın..dünden beri yağışlı ve havada kapalı..martı atlatamadık değil mi zeynaa
yok atlatamadık canım -tatlicadiarzu-
sağol canım umarım ilerleyip bişi olmaz
hoşgeldin geçmiş olsun şeker
ne var allah allah biz rahatlığımıza düşkünüz bikerem gamyoncuiremsu

slm
sedacım hoşgeldin cnm ayrıca geçmiş olsun
elifçim sanada geçmiş olsun
sildim süpürdüm piroşu uyuttum yemek yerken bi bakıyım dedim size,arkadaşlarım gelcek bugün ne yemek yapsam diye düşünüyorum...neyse gidiyorum ben öptüm sizi...

selam kızlar nasılsınız sabahtan derslerim vardı uğrayamadım bir türlü, oğluşumu da emizirdim geldim.
canım çok sıkıldı yaa oğlumun tırnakları çok uzamıştı hep uyurken kesiyorum ama ne zamandır uyurken pek denk gelmiyorum gece de kesmek istemiyorum uykusu bölünmesin uyanmasın diye şimdi keseyim bari dedim,o da elini bir kıpırdattı etini kestim,uff çok kötüydü yaa içim hala acıyor yavrum benim hiç ağlamadı,şaşkın şaşkın bakıyor yüzüme, oynuyor, ya hiç acımadı ya da acı eşiği yüksek,ama nasıl kanadı nasıl kanadı anlatamam,annemi aradım hala kanıyormuş,bişeylerle sarıyoruz ee eller sürekli ağızda olduğundan sardığımız şeyi çıkarıp atıyor,işe geldim ama aklım orda kaldı canım çok yandı yaa senağlama

beyaz melekcim üzülme canım geçer hemencecik ama nasıl beceriyosunuz kaptırmayı anlamadım,bizim kullandığımız gibi olan çıt çıt tırnak makası mı kullanıyosunuz yoksa ..ben makas kullanıyorum çok rahat kesiyorum uyanıkken ve 2 dakikada ,

nasıl makas kullanıyorsun sen,ben dreambaby'nin tırnak makasını aldım küçücük bebekler için onunla kesiyorum seninki nasıl makas eylülcüm bir anlatsana varmı bunun kolay bir yolu,inan her tırnak kesişim bir işkence,acayip stres oluyorum çocuğun canını yakıcam diye nihayet bugün becerdim. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…