- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.581
slm diloksçum ya siz bu durumlarda bebişlere ne veriosunuz burnu tıkalı akıntı içe doğru akıo sanırım o yüzden de öksürüyo hafif annemler hemen ilaç verme ıhlamur ver dioda bende doktora sormadan vermek istemiom naapsam
yok atlatamadık canım -tatlicadiarzu-kızlar günaydın..dünden beri yağışlı ve havada kapalı..martı atlatamadık değil mi zeynaa
sağol canım umarım ilerleyip bişi olmazHellooosss kaydirigubbakcemile3
ayyy yap yap bitmiyor kardeşim sabahtan beri beynim gitti.. bir bakim dedim kimler var kimler yok ..
mmfcim sıkma canını boşşverrr dicem .. bende diom hep alıp başımı gideyim de öle başını bi basşına alıp gidemiosun işte :)
elifcim geçmiş olsun canım .. bu arada emzirmeye bence devam et ve bol bol sıvı takviyesi al canım.
zeyna hadi gözün aydın yine iyi çıkmış sonuçlar ama bundan sonrasına gerçekten dikkat et allah beterinden korusun ..
ayy bende eşofmanlarla dolaşmak istiyorumm :))
hoşgeldin geçmiş olsun şekerslm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
hani ananem bende kalıyodu ya cuma günü hadi sende bana gel dedi gittik daha dün gece geldim ama oğluşum hasta oldu burnu tıkalı mirmirmirmir şimdi banyo yaptırdım doktoru arıcam şimdi benim için değişiklik oldu ama hem oğluşum hastalandı hemde evi su bastı allahtan kociş bigün önceden eve gelmişti sabah 5 e kadar evi temizlemiş sabahta halıları temizlemeye göndermş eve geldiğimde ev çiçek gibi kokuodu ama işte oğluş hasta oldu beni soran sormayan herkese tşk bende şimdi banyoya giricem annem bende m<alum internette olmama kızıo artık yarın akşama grş buarada geçmişi okuyamayacağım sanırım çok ilerlemiş hasta olanlara geçmiş olsun aylarını dolduranlarada kutlu olsun
ne var allah allah biz rahatlığımıza düşkünüz bikerem gamyoncuiremsummmf geçici bir dönem sen de biliyorsun...sıkma o tatlı canını senn..zeyna sonuçlar iyi çıkmış galiba..sevindim..
elifdem cnm emzir ve kendine iyi bak...browwniii bana da bir kahve lütfeennn....neee pijamaylamı dolaşıyorunuz hiç yakıştıramadım nazlıu zeyna ve eylül..
sedoşum geçmiş olsun cnm..özletme kendini
beyaz melekcim üzülme canım geçer hemencecik ama nasıl beceriyosunuz kaptırmayı anlamadım,bizim kullandığımız gibi olan çıt çıt tırnak makası mı kullanıyosunuz yoksa ..ben makas kullanıyorum çok rahat kesiyorum uyanıkken ve 2 dakikada ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?