2008 Kasım Anneleri

beyazmelekcim geçmiş olsun oğluşuna... bir kerede ben yaptım öyle çıtçıt olan tırnak makası ile kesiyorum oğlanın biri duruyor uyanıkken bile ama diğeri bas bas bağırıyor keserken..
eylülcüm aslında tırnak için küçük makasıda var birde onunla deneyim bakalım...

kızlar çıt çıt makas biraz daha büyük bebekler ve çocuklar için ben makas olanı kullanıyorum.beyazmelekcim ikili satılıyor onlar canım hem küçük tırnak makası hem bildiğin makas tarzında olan..eczaneden veya marketlerden bulabilirsin.ben markasını hatırlamıyorum ama her markanın var..bebekleri onunla keserler zaten,ucu sivri değil hem,güvenli yani..

Ay bu tırnak kesme işi çok fena. Biz de kıza Freddy demeye başlamıştık artık neyseki dün akşam uyurken kestim. Ben de ancak uyurken kesebiliyorum ziraaa bizimki pek inat o elleri açmak isteyince hiç açamıyorsun.
Nazlımelekcim aynen devam et canım ben de pijamaseverler grubundayım. Yarın ben de evdeyim pijama çıkartamayacağım diyorum ama mümkün değil erkenden kalkıp temizlik yapacağım kız uyurken (

pijamayla yap :lepi::lepi::lepi:

ayyy bu tirnak olayi ne k]ot]u ama ]uzme kendini beyazmelekcim hemen kapanir insl.

ben kucuk makasla kesiyorum vede hep uyurken.birde bizimki birseye kizmissa

eller hemen suratta oluyor.harita gibi yapiyor suratini hic tirnagi olmadigi halde bile.

beyazmelek üzülme cnm..olur böyle şeyler çok normal..daha önce de söylemiştim ben de deli oluyorum tırnak kesmeye...çok seviyorum..benim ki de bebek makası chicco almıştım ben..

tostumu yedim beşik sallıyorum..

Ay kızlar başımda bişey dönüyo ama hadi hayırlısı. Sabah pompanın iki aparatını almayı unutmuşum işe geldim tekrar eve gittim tekrar işe geldim. şimdi de pompa bozuldu. Sürekli aynı hızda aynı ayarda çalışıyor. Servisi aradım bugün getirin salı çarşamba alırsınız diyor. Arada da makine kiralarsınız diyor bir bu eksikti.

Annem de bugün kalp için kontrole gidiyor. Gene ağrılarım var diyor. Bir yandan da endişeleniyorum inşallah bişey olmaz. Acil anjiyoya bile alabilirler ya bakalım ne olacak. Merakla bekliyorum. Şu dakikalarda muayene oluyor. Anjiyo falan olursa hemen haber ver dedim. Yazık tek başına gitti hastaneye. Keşke klonlansam, bir juli işte, biri kızımın yanında, diğeri de annemin yanında olsa, keşke...

Juli geçmiş olsun canım.Süt durumu nasıl?Arttı mı biraz daha?

şu helikopter kazasına çok üzüldüm kızlar...sizce ümit var mı??hava da çok soğuk ..hala da haber yok..:a015:

27 mmmf yok yazıldın..neredesin bakiimm(işimi özledim sanırım ))klava:

yasminle juli karşılaşırsa ne olur?? heryer süt olur...:içelim:

julicim annene geçmiş olsun cnmm

bu arada kızlar hamilelik dönemindeyken burada bir arkadaş vardı biberon adlı..çok uzun zaman oldu...hatırladınız mı..öyle aklıma geldi işte

ofs ya içim içime sığmıyo kızlar yaa hayır olsun inşallah ofssssss
julicimanneciğine çooook geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmazz yaa ahhh anam yanımda olaydı hiç olmazsa arkamda bi destek olurdu kendimi yapayalnız hissediyorumm.kapıyı çarpıp gideceğimbiyer bile yokk

Valla canım kiralamam aslında ama taa çarşamba gününe diyorlar. Ben pazardan itibaren çalışıyorum. Medelayla mı idare etsem ama onda da doğru düzgün çıkmıyordu.

Annem aradı. Şu an bişey dememişler ayın 10 unda tekrar gidecek tahliller için. ıçim rahatladı biraz.

Yasmin fena değil sabahları iyi çıkıyor ama bir stresli olayım hemen azalıyor. Yine de Allah'a şükür atlattığımız her gün için şükrediyorum kızım doyuyor ya bu bana yeter. Sen ne yaptın sağabiliyor musun ne kadar çıkıyor? Sütler tamam da bu göbüş işini napıcaz biz yasmin yaaaa :)))

Kızlr iki gecedir kızım maşallah 6 saat falan uyuyor. Yani 8 saat falan emzirmediğim oluyor. Artık bi kalkıyorum nasıl sancıyor, şişmiş oluyor. Benim korkum kızımın emmeği saatlerde süt üretimi durur mu. Süt azalır mı? Çünkü mesela 6 aydan sonra gündüz emzirmeyi bırakan arkadaşım ilk birkaç gün çok şiş olduğunu ondan sonra şişliğin azaldığını gündüz sütünün kesildiğini gece ise aynen emzirmeye devam etitğini söylemişti. Şimdi kız uyuyunca ben de geceleri kesilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Gülmeyin loooo :)))

Ah Diloks keşke heryer süt olsa.Kafayı yiyeceğiz bu gidişle.Süt içmekten bir hal oldum.Arkadaşlar dalga geçiyor.Yarım litre süt içiyosun, azıcık süt çıkarıyosun diyorlar. Bu arada göbeğim şimdiye kadar içtiğim sütlerin hacmi kadar oldu.

julicim evde olunca mecbur devam edeceğiz eşofmana..:))
annene geçmiş olsun.. umarım anjiyo olmasına gerek kalmaz...
bu arada nedir senin bu pompalardan çektiğin dillere destan oldun yani..:))
dilokscum bende üzüldüm hala gelişme yok bildiğim kadarıyla.. bulsalar bile o soğukta bence zor yaşamaları ama Allah yardımcısı olsun onların ailelerinede sabır versin...

julicim benim oğlum gecede 50 kere kalksada süt içmiyo ve sütümde kesilmiyo sabah daha dolu dolu oluyo güldüm valla puhahahahahdelikafadulden

Ağlatma beniiiii ((( Allahım mekanını cennet eylesin anneciğinin... Böyle söyleme bak o da duyar üzülür sonra. Kardeşlerin var canım. Et tırnaktan kopar mı kendini yalnız hissetme. Kapı gibi arkandalar bugün kötü bir şey olsa yine onlar koşar. Benim arkamda bi garip annemden başkası da yok. Ne kardeş ne başka bişey. Zaten annem de bana gelmiyor. Telefonda ağlamaklı yok ben gelmeyeceğim. Senin huzurun kaçmasın dedi. Tamam en son biraz bozuk ayrılmışlardı kocişle ama şimdi gelince huzur kaçıracağını düşünüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…