2008 Kasım Anneleri

beyazmelekcim üzülme eminimki seninki unutmuştur bile kaldıki ağlamadı diyorsun .. en kötü bir gün o eline eldiven geçirin ıslatıpta tekrar kanatmasın aynı yerı ..
julicim geçmiş olsun anneciğine dilerim acil bir anjiyo durumu çıkmaz .. bu arada makine olayında senin makinenin durumu hala kötü mü hani kiralamak yerine idareten iki gün kullanamazmısın acaba??
bu arada evet evet bende pijamacıyım bende gruba katılmak istiomm :))

diloks evet cok üzülüyoruz ama zor kurtarirlar rabbimden ümit kesilmez tabi esim ailesi taniyo hemseriyiz ya yiyeniyle ayni siniftalarmis ablasiyla ayni mahalle felan iste

kardeşlerimmi var güldürme beni julicim hayatım roman valla herkes kendialeminde biri zaten miras derdine düştü çocuğuma çoluğuma sövdü ötekide kendialeminde2 abim olacağına 1 tane ablam olsaymışşşş

merhaba kızlar, geldim okuldan oğlumu aldım evdeyiz,

juli anneciğine geçmiş olsun canım umarım anjio olmaz, ben hamileyken kayınvalidemede demişlerdi, kendi doktoruna gitti gerek yok demiş olmamıştı, umarın annendede gerek kalmaz
pompayada üzüldüm

Günlük sabit süt çıkıyo benden.300 cc falan.Bu arada ufaklık sersemledi.Bazen emiyo, bazen emmiyo.Bazen de sağı emiyo solu emmiyo.Ya artıramadım.Ama eve bıraktığım sütlerden valide hanım artırıyo.Çünkü ek gıda veriyo.Çok kilo aldım.Artık herkesin tepkisini çekmeye başladım.Geçen gün eczaneye gittim.Eczacı kız abla hayırlı olsun 3 aylık mı dedi.Ben de hayır ben doğum yaptım dedim.Kız abla kalmış göbek dedi.Sonra korse almaya gittim.Balenli vermek istedi tezgahtar.Rahmin toparlanmamış dedi.Nereye gitsem göbeğim tokat olup yüzüme çarpılıyo.Çok utanıyorum.kafamçokkarıştı

of canım ya sen çok bunaldın bugünlerde keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı ( yada varsa yapabileceğimiz birşey söyle lütfen)

Benden de üç aşağı beş yukarı o kadar çıkıyor. Bazen gece yarıları kalkıp ertesi güne yetsin diye sağıyorum bazen de stoktan yiyor kuzu. Bazen çok uyuyor o zaman yetiyor.

Denizanası annem biri ben hamileyken diğeri kızım 1 aylıkken 2 kere anjiyo oldu. ılkinde stent takıldı ikinci de yeniden tıkanan damar balonla açıldı. Bu sefer tekrar olursa kaçışı yok ameliyat olur ( Daha 51 yaşında. Ama hala sigara içiyor. Kendini hasta edecek ne varsa yapıyor. Kızıyorum ama bir o kadar da üzülüyorum haline.

Ben karşıdayım imkansız benimki. Mmmf (ismini yazıyodum az kalsın haaaa) gerçekten bence gitmelisin o buluşmaya. Bir şekilde gitmelisin. Çok ihtiyacın var böyle bir şeye.

hamilelikte olanı hatırlıyorum ama diğerini anımsayamadım, aslında ameliyattanda korkmamak lazım diyorumya kayınvalidem açık maeliyat olmuş damar falan değiştirmişler ama allaha şükür iyi şimdi 10 sene falan olmuş gayet sağlıklı ama sigara içmiyor ameliyattan beri

ay kızlar bir yazdım bir kayboldum valla o saatten beri bir dakka bile boş kalmadım bu nedir yaa,ama aklım hep oğlumda,onun canı çok yanmadı belki ama ben çok üzüldüm,hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. Acaba eylül'ün dediği makaslardan da alıp denesemmi bir kolay olurmuki acep.
kız diloks diyorum yaa sana göndereceğim benim oğlanın tırnaklarını kesmen için diye,valla seninki de ilginç bir zevk. kaydirigubbakcemile3
julicim annene çok geçmiş olsun,bu arada benim oğlum 2-2,5 aydır geceleri ya hiç uyanmaz ya da bir kez kalkar yani hiç emmediği zamanlar oluyor hatta bir göğsümü hiç emmiyor,sütte herhangi bir azalma olmadı,sabah kadar taş gibi oluyor maşallah 200cc falan çıkıyor bir tekinden ama senin dediğin gibi azıcık üzüleyim mutsuz olayım anında azalıyor,80-100 falan ancak oluyor. rahat olmaya çalışıyorum ama o da her zaman mümkün olmuyor tabi. ben işyerimde hiç süt sağmıyorum mesela bir değişikli olmadı,ama tabi ben öğle arasında gidiyorum birini emziriyorum diğerini sağıyorum onun etkisi vardır mutlaka.
kızlar herkes kardeşlerinden dert yanıyor ben tek çocuğum hangisi daha iyi bilmiyorum bazı zamanlarda bir abiye çok ihtiyaç duydum bazı zamanlarda da ablaya,bazen de iyiki tekim diyorum,ama kardeşlik duygusunu yaşamak isterdim,kocamın kardeşlerinin yenge yenge diye etrafımda dönmeleri bile acayip mutlu ediyor beni. onların birbirleri ile muhabbetleri samimimyetleri imreniyorum bazen.
muhsin yazıcıoğlu benim de her an aklımda yazık yaa çok üzüldüm yaşıyorlarsa bile bu soğukta ölmüşlerdir heralde ama allahtan ümit kesilmez öldürmeyen allah öldürmüyor.
ha birde geceleri oğlana muhallebi vermekten vazgeçtim ya dün saat 3.30da kalktı cokacimcoook ee alıştı tabi iki günde emizirdim yatırdım 6,30 da yine kalktı vereyim bari yarım ölçek bugün diyorum,ben bu kararsızlıkla bir arpa boyu yol kat edemem

ay neyse ne meraklıyım dimi pardon kızlar, bilmemi gerektirecek bişii olsa zaten söylerdiniz yazmamış sayın, ama hala bakabilirim memoşa iki tontiş oynarlar

mmmf cnm yaa üzüldüm şimdi bak...zaman zaman bu dönemlerden geçiyoruz hepimiz..sen de çabuk atlat yaa.böyle değil espirili isterem ben senii...denizin dediği gibi keşke elimizden birşeler gelse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…