2008 Kasım Anneleri

Güleni yakarım dediydim sana dimiiiii :)))

Yasmin tokuşturalım hayatım :))) Sütleri değil ama göbüşleri

Julicim üzülme.Annene de söyle sigara içmesin.Kız ona biraz.Bu arada göbüşlerimiz için şunu diyorum;Kadın dediğim gümbür gümbür olur.Her adımında varlığını belli eder.Di mi? Bu arada mmmf lütfen üzülme.Biz varız.Her ne kadar süt konusunda bizi ezsende yanındayız canım.a.s.

kızlar benim mesai bitti .. bugünlük benden bu kadar yine inanılmaz yoğun bir günü geride bırakarak evdeki yoğunluğa giriyorum.. yarın doktor ve aşı günümüz bakalim benim çitlenbik ne durumda.. akşam nete girebilirsem görüşürüz görüşemezsek herkese şimdiden iyi akşamlar :)))

Görüşürüz Lelal,

Beyazmelek niye mama veriyorsun, geceleri emzirmiyor musun. Kalksın gece ne olacak. Bak benimki iki-üç saatte bir kalkıyordu emip yatıyordu. Şimdi 6 saat falan uyuyunca tabii kendimi kötü hissediyorum :))

mmmf kafacım canım benim moralini bozma fıstığım her şey bir gün geçecek ama geçecek
sen moralini yüksek tut bebişlerinin sana ihtiyacı var fıstıkk

DOĞRU SÖYLÜYORSUN ASLINDA EMZİRİYORUM GECELERİ MUTLAKA DA DAHA UZUN SÜRE TOK KALIR DİYE MUHALLEBİ YEDİRSEMMİ DİYORUM ASLINDA YEDİDOĞUMUNDAN BERİ UYKUSU GAYET İYİ YAVRUMUN BANA BİR EZİYETİ YOK SADECE ANNE SÜTÜ ALMASINA RAĞMEN,AMA BİLMEMKİ GECE EMMEK İSTEYİNCE ACABA DOYMUYORMU DİYE AKLIMDAN GEÇİRİYORUM,BİR TARFTANDA SENİN GİBİ DÜŞÜNYORUM SONRA DA NE DÜŞÜNECEĞİMİ BİLMİYORUM -tatlicadiarzu-

Canım bu aylarda bebeğin gece kesintisiz uyuma süresinin 8-10 saate kadar çıkabileceğini söylüyor doktorlar. O acıkınca uyanır zaten merak etme. Ama ille için rahat edecekse ver mamasını öyle yatır. Doktor, arkadaş, anneanne hepsi bir tarafa bebeklerimiz için en doğru olan biz biliriz biliyorsun. Ben senin yerinde olsam mama vermez gece uyanırsa emzirir uyanmazsa kendi haline bırakırdım ki ben öyle yapıyorum ama sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap.

haklısın canım yaa mama verdim bir iki gece ama vicdanen de rahatsız oldum açıkçası hani sütüm varken oğlumdan bunu esirgiyorum diye,nasıl olsa büyüdükçe çeşit çeşit yiyecek herşeyi anne sütünü bir daha bulamayacak.

bu arada benim de mesai bitti kaçıyorum bende öpüyorumn hepinizi a.s.

iyi akşamlar kızlar
mf canım senin canın hayli bi sıkkın ötekilere benzemiyor bu sıkıntı anlaşılan bu adam seni bayağı üzmüş insan haksız olsa bile yanına bir destek arıyor değil mi bende annesiz büyüdüm canım annemle babam boşandığında daha 11 yaşına yeni girmiştim bakmam gerekn 4 yaşında birde kardeşim vardı hergün her gece annem için ağladım ondan ayrı kaldığım için çok zor canım çok zor sanırım kardeşlerinden de yara almışsın ama bütün bunları sil kafandan 2 tane melek yavrun var senin onlara baktığında herşeyi unutacaksın emin ol ben moralim bozuk olduğunda kızıma bakıp bakıp ağlıyorum oda ne olduğunu bilmeden bakıyor gözlerimin içine hiç üzme canım kendini hayat öyle yada böyle geçecek

juli canım geçmiş olsun annene ya o sigara içenden bitanede bende var içme diyorum bırak benim de tek zevkim bu diyor fayda etmiyor yaniii
ha bide o göbek olayından bende de var benide alın aranıza kıza süt olsun diye sürekli yiorum bugün tartıya çıktım ve şok oldum ya resmen 70 kg olmuşum ya ben doğuma gittiğimde 73 kiloydum zaten eve geldiğimde 65e falan düşmüştüm allahtan boyum uzun bide kısa olsam hep tırlatırım herhald

Telefonda kızımın çığlıklarını duydum yaa. Ne güzel uykudan uyanmış oynamak istiyor. Ben yanında olsam mıncık mıncık oynardım. Neyseki yarın hep birlikteyiz. Gidiyim de keyfi kaçmadan yetişeyim kızıma. Öptüm sizi kızlar.

Laviş ben kafayı mı tırlatayım şimdi hımmmm??? :)))

hoŞgeldın asortıcıĞım valla kımseyı gÖremıyorum odaklanamıyorum hıÇ bıŞeye bu gÜnlerde geÇermı dıyorum hadı toparlan kızım sen nelerı altettın bu zamana kadar bunamı boyun eĞıcen dıyorum ama ÖlÜm allahın emrı onlara da ÜzÜlÜyosun ama kocanın yaptıklarını hazmedemıyosun ıŞte
ben 7 ay arayla kaybettımannemle babamı bılmeyenler ıÇın yazdım bırı 2007 bırı 2008 baŞı

deniz anası canım ilkokul arkadaşlarım ve ilkokul öğretmenimki bende yeri apayrıdır onlar buluşacaklar hafta sonu ben gidemiicem maalesef çocukları bıraksam gidicem yeri bilmiyorum kayboluveririm valla o yüzden

canım çok zor allah sabır versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…