2008 Kasım Anneleri

juli sözüm size değil kendime canum ya inan eski giysilerimden hiçbiri olmuyo hayatımda hamilelişkten önce 60 kiloyu hiç geçmedim ben sabah işe giderken yarım saat dolabın önünde bekliyorum valla ne giysem diyesositososito

esas kilosuna 3 kalan bi hatun olarak bitaraflarim kalkmis durumda suanda:)

bende kilo kompleksi var veeremeseydim cok kötü olurdu.

ah guzel mmf`m Allah senin sabrinin karsiliogini verir insl.

lalis anlasilan selvigillerdensin kiloyu takmadigina göre.

çilek kıskandırma beni yaaaaaDD
evet selvigillerdenim ama problem şişman yada gözükmem değil hamileyken doğumdan sonra giyerim dediğim pantolonları etekelri ev bluzları giyememek

ay bende bodurgillerdenim ,,

mmmf cim takma canım oluruna bırak herşeyi..

bugün behlülle bihter öpüşcek kaçırmayın ..

Son düzenleme:
merhaba kızlar
2 gündür giremiyordum dün oğluşum aşı oldu ablası ço kötü gripti oğluşada bulaşmış çok tötü geniz akıntısı vardı ikisi birleşincede ateş yaptı hiç uyumadık korkudan 6 saatte bir 1 çay kaşığı dolven verdik sabaha kadar kuzum gözünü kırpmadı vallahi gözleri kıpkırmızı olmuştu yavrum yine de hiç ağlamadı desem yeridir ama geniz akıntısı ve ateşten hiç uyumadı neyse sabah ateş düşürücü verip okula gittim ama içim hiç rahat değildi izin alıp geldim ve tekrar doktora götürdük doktor çok güzel muayene etti ateşi düşmüştü az bi geniz akıntısı görülüyor ama kesinlikle korkulacak bir şey değil dedi zorda kalırsanız aferin yazıyorum onu verin ama bol bol emzir düzelir dedi şimdi biraz daha iyi ama hala geniz akıntısı var güzel gözlüm inşallah bir daha ateşlenmez ama ne kadar özensekte hastalanarak büyüyecekler
bu arada oğluşum 68cm, 7750gr olmuş doktorumuz katı mamaya başladığımı duyunca önceliğini emzirmeye ver anne sütü her şeyden önemli dedi bende tek öğün gün aşırı vereceğim kan damlası başladık günde 8 damla.polivite devam
floru sordum onu 1-2 ay sonra başlarız dedi çok tatlı bir bayan kadıncağıza belki 15 soru sordum hepsini ayrıntılarıyla cevapladı içimi rahatlattı
çok uzun ve yorucu 2 günden sonra sizlere oğluşumu sallarken bakıyorum o kadar çok sayfa birikmişki okumaya çalışacagım kuzum izin verirse umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir hepinizi öpüyorum

ayyyyyy benim jeton köşeli çıktı bu akşam ayoll ulen çilek bende çocuklar ne zmana dudak vercek bize diye soruyon sandımlooooooo perdon öpüştüler işte rahatladınızmı uleyyyyynnnnnnnnnnn

ayyyyyy benim jeton köşeli çıktı bu akşam ayoll ulen çilek bende çocuklar ne zmana dudak vercek bize diye soruyon sandımlooooooo perdon öpüştüler işte rahatladınızmı uleyyyyynnnnnnnnnnn

sagir duymaz yakistirir cümlesini cuk diye oturttun yani..

ohhh be rahatladim artik :) (öpüstürdüm sonunda)

bir sürü şey okudum ama aklımda kalan tek şey güzelim mmmfnin isyanı ve jülinin süt macerasın.
canım mmmf sana ne diyeceğimi bilmiyorum ama her zaman söledim gene sölüyorum ne olursa olsun yanındayız.hayat bazen böle oyunlar oynuyo. sabret .. sabır çok güzel ve emin ol bir gün karşılığını alıyorsun. evet sen senden çok kaybediyorsun ama melek gibi 2 evladın var onlara sığın onlara güven Allahım onlardan güldürsün seni. bazen gitmek en iyi çözüm gibi gözüküyor. ama gitttiğinde her şey güllük güneşlik olacak diye bir garanti yok. hayat hep bi şekilde oynayacak. tek diyebileceğin hep burdayım-burdayız. ne istersen. sabır arkadaşım seni çok iyi anlıyorum sabır.attan düşenin halini attan düşen anlar.

jülicim Allaha şükür 6. ayımıza az kaldıda sen kafayı sıyırmadan süt derdinden kurtulacaksın. rahat ol artık sen sütü olan ve kızını hala sütle besleyen nadide bir kadınsın. anneciğine çok geçmiş olsun. umarım her şey iyi olur onun için. ama bide kendi kendine dikkat etse.

muhsin yazıcıoğluna çok üzülüyorum. Allahım kimseye yaşatmasın ölüm acısını ama malesef doğanın kanunu bu. ekildik bir gün biçileceğiz. Allah hayırlı ölümler nasip etsin.Allahın ailesine acısın acısını yaşatmasın inş.

daha aklıma bişi gelmiyo okudum ama havada kalmış. bugün hastalandım karnım ağrıyo boynum tam geçmedi işte sorun yaşadım akşam doğum günü partisine katıldım kafam yerinde değil sanırım. yorgunum çok yorgunum.

anlatmadan yatamayacağım kızlar..sabah ablamı araken yanlışlıkla dayımın eski nosunu aradım hemen de kapattım..bu numara da beni gündüz 2-3 kere aradı açamadım..dayım ya sonra ararım dedim..sonra gizli nodan ses dinlemeler...neyse akşam yine aradı...bir adam..sordu anlattım sorun yok,dayım kullanmıyormuş başkası çıktı hallettik.tam kapatırıum karısıymış aldı telefonu ömrümde duymadığı küfürler...kapattım lendime gelemedim..

hemen aradım dedim ki siz kim oluyorsunuz da bana küfüür ediyorsunuz bana dediki sen kocamı arıyorsun ..neyse uzadı falan..kısaltıyorum bu arada..ebiştem aradı kadın özür diledi..yanlış lık olmuş falan dedi ama ben yermiyim hemen aldım yarın savcılığa gideceğim dedim..

bir de msj yazmışım canım benim diye..gönder dedim ilet bana mesajı..kendi yazmış göndermiş..dedm ki yarın döküm al bana gönder..yoksa peşinizi bırakmam..yaa ben avukatım hanfendi ..neyse kortu arayamdı da...sinirlendim amaa

neye gülüyorum,bir numara düşüyor ya telefona,kendilerini birşey sanıp peşlerinde birileri var sanıyorlar..okadar komik anlatamam.bana gelen çağrıyı ben niye arayım ki..yanlış ta olabilir..ne denir bu tiplere bir isim bulamadımm

ohh içimi dçktüm şimdi yatabilirm..hala dövmek istiyorum birilerini ama allahtan gece oldu..tunacık sızdı..umarım o uyanmadan be dalarım da biraz uykumu almış olurum..

bu behlülün sevgisi de beni bitiriyor..sanki bihteri gerçek yaaşamada da sever gibi oynuyor...bihter için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..zengin kız rolünü pek beğenemedim benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…