- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.121
evet anne sütüne en yakın süttür ama bulması çok zor keçi sütü bulabiliyorsanız yedirin (bir yaşından önce onu veriyorlarmı bilmiyorum)
ayrıca soya sütüde var çok besleyici olarak onu bulması hem daha kolay hemde alerji riski daha az
hatta keçi sütlü hazır mamalar bile var ama çok pahalılar
şu an için öyle bir arayışım yokCanım, Boluda bir çiftçi doktor raporu karşılığında bedava gönderiyormuş sütü.Tabi anne sütünü almak istemeyen , sütü hiç gelmeyen anneler için.Büyük marketlerde de varmış. Belki bulunabilir.
ev yapimi muhallebi nasil oluyo ne katiyonuz icine ben hic ev yapimi yapmadim[/QUOT
ben bilmiyorummm:asigim:
maranki de öyle diyor yerseniz keci eti keci sütü peyniri ama nerden bulcaz peynirini gördümde o birlerini görmedim
şu an için öyle bir arayışım yok
benim hiç sütüm olmadı neredeyse doktorumuzda biberon mamasını uygun gördü öyle devam ediyoruz, tek tesellim oğlumun sağlığının yerinde olması allaha şükür
bence sende anne sütüyle kafayı bozacağına sütünle beslediğin her gün için allah dua etmelisin eminim sütün daha olumlu etkilenecekir,
Ben kafayı bozmadım denizanası.Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum ve paylaşmak istiyorum sizinle.2.ayda kesiliyordum ve kesilmedim.Her gece dua ediyorum.Bilmiyorum ifadelerimde bir hata mı var.Amacım sadece paylaşmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?