2008 Kasım Anneleri

hıımm neoluyor burada...one minute...one minute..bizim bi doktorumuz vardı eylül sultann o el atardı ya yok buaralrada..

bence herkes kafayı bozdu kızlar..ve devam da edeceğiz..ben bu ek gıda işni hiç sevmedimmm...nasıl da acele ederdik aman başlasak diye..al işte başladık...:)))

ben soya veriyorum keci sütunu yalnizca ecz.bulabildim

onuda surekli temin etmek cok zor olcagi icin soyayi tercih ettim.

birde hindistan cevizi sutunu arastiricam buda cok besleyiciymis.

denizanacim corbayi yaptim benimki bayila bayila yedi ama sonrasindada cikardi.

niyedir anlamadim.

Dilokscum ben yardımcı olmaya çalışıyorum, paylaşmak istiyorum.Araştırma bile yaptım az önce.Sırf paylaşım için.Sözlerimin yanlış anlaşılmasına üzüldüm.

ablamın d. günü bugün..akşam oraya gideceğiz.umarım benim zuzu da durur..ayıptır söylemesi 2 gün sonra da benim:))hatırlatayım dedimm

ablanın doğum günü kutlu olsun dilekcim, seninki çarşambamı yani, şimdiden seninkiside kutlu olsun a.s.inşallah o gün unutmayız

kızlar slm haftasonu gezmekten giremedim şimdi piroşu uyuttum geçmişi okuyamadım heerkesler iyidir inş.piraye ye bebe bisküvisi verdim bugün sevdi sanırsam benim kız pek iştahsız ağzını açmıyo bi kapatıyo dudaklarını açtırana aşk olsun silikonlu kaşık yok diye zorlayamıyordumda diş etleri acır diye, dün aldım sonunda silikonlu kaşık always learning.'in mama tabağıyla kaşığını aldım almayanlara tavsiye ederim kaşıkyumuşacık piraye ye yedirebildim bu gün kaşıkla bide yumuşak diye dişleriyle ezmek istiyo hemen açıyo ağzını

dilekçim ablanın doğumgünü kutlu olsun..
seninkinide şimdiden kutluyorum nice senelere canım..
pirayecim güle güle kullanın kaşığınızı...:))bende istedim öyle kaşık anlattığına göre bebişlerinde hoşuna gidiyor ama ben çıkamadığım için dışarı eşimde birini alırsa diğerini unutuyor..

diloks şimdiden senin ve ablanın dgününü kutluyoruz canım. hani unutulmaz ya senin dgünün olurda nete falan giremezsem şimdiden kutlamış olayım.

sağol nazlımelekçim
ayy demin kapıya bi kadın geldi bebeği daha 20 günlükmüş baktım minicik yardım istiyo kızmış bide bebişi piraye nin küçülenlerinden verdim kadına allah yardım etsin muhtaç olanlarasenağlama

çilekçim piroşta aynı deniz gibi yaptı ağzını bi açıyo:))) kaçgündür neler yapıyorum yesin diye alibabanın çiftliğinden girip fış fış kayıkçıdan çıkıyorum:) açmıyodu ağzını bugün çok güzel yedi inşallah devam eder böyle
dilekçim mutlu yıllar ablana ve sana

açılın durun ben doktorum ne oluyooo burda (çakma doktor eylüle benzemedim :1no2:)

saçma sapan bi gün yaaa
canımda çok sıkılıyo
sık sık başım dönüyo sersem gibiyim
her bahar böle olurum neden bende bilmiyom temiz canlı havamı çarpıyo ne

kalimerocum valla ahmethan pek memnun halinden. bize karşı herhengi bir değişimide yok. yani azcık onlara daha düşkün. ama onlar da her dediğini yapıyo han dediği yere han hamam dediği yere hamam. bende olsa olmayacak o kadar bolluk veledde biliyo.

elifsevdecim belli bir süre gidip geleceği için senin kuzuda bir problem olacağını hiç sanmıyorum.sonuçta hep onlarla kalmayacak kalsa bile anne babanın yerini kimse alamaz.

dilokscum ablanın yeni yaşı kutlu olsun.senin doğumgünün aklımdaydı süpriz yapcaktım.bozdunnn neyse ben duymamış görmemiş gibi yapayım.

ben daha hiç sebze vermedim. hala meyve muhalebi tarzı gidiyorum. bugün doktorda haftaya geçebilirsin dedi. neyle başladıysan bi süre onla gitmek lazım dedi.

Nazlımelek zor işiniz canım ya. Her şeyi çift çift alıyorsunuz tabii siz.

Piroş biz de kayınvalidemle bi kadının çocuğu için bişeyler vermiştik. ıki saat sonra evin karşısındaki parkta bulduk verdiklerimizi. Hasbam beğenmemiş atmış. Ama ne demişler iyilik yap denize at. Bizimki de iyilik yap parka at oldu.

Yasmin bazen yazı dilinde anlatmaya çalıştıklarımız yanlış anlaşılabiliyor. Boşver olur böyle şeyler takma. Ben burada hiçbirimizin kötü niyeti kötü düşüncesi olmadığına inanıyorum. Eminim yanlış anlaşılmıştır.

Bence de.Ne yapalım olur böyle şeyler.Kimseyi birebir tanımıyorum.Kırmak için sebebim yok.Sadece kendim için ve forumdaki herkes için bişiler araştırdım.Paylaşmak istedim.Sadece amacım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…