- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.161
Bolu Merkez:
Bolu Kalite Yem Sanayi A.ş
Tel: 374 215 2482
İstanbul:
Bolbey Gıda San. ve Paz. Ltd. Şti.
Tel: 212 671 24 41
Elit Gıda Ürünleri Ltd. Şti.
Tel: 212 613 7514
Beytav Gıda Ltd. Şti.
Tel: 216 364 9369
İzmir:
Atılım Gıda Ltd. Şti.
Tel: 232 472 0828
Ankara:
Bilpa Gıda Ltd. Şti.
Tel: 312 397 2005
Canım, BOLANA markası bu ürünlerin.Satış noktaları yukarıda.Tel.numaralarını arayarak öğreniriz.Ben düşünüyorum.Tabi ücretide önemli.
canim hatta termalli bile var sicaksa mama kasigin rengi mor oluyo normal isidaysa mavi duruyodilekçim ablanın doğumgünü kutlu olsun..
seninkinide şimdiden kutluyorum nice senelere canım..
pirayecim güle güle kullanın kaşığınızı...:))bende istedim öyle kaşık anlattığına göre bebişlerinde hoşuna gidiyor ama ben çıkamadığım için dışarı eşimde birini alırsa diğerini unutuyor..
Sedacım ben yarım ölçek veriyorum..
Bir de kızlar size enjektör önereceğim ilaçlar için..İlaçların bir ölçeği 5 ml .ben 5 ml lik enjektör aldım ucunu attım.İlaç vereceğim zaman enjektöre çekip veriyorum oğluşa..bana daha rahat geliyor..
Ay Lelal her gün benden bir saat önce çıkıyorsun valla beni deli ediyorsun :))))
Bir de kızlar size enjektör önereceğim ilaçlar için..İlaçların bir ölçeği 5 ml .ben 5 ml lik enjektör aldım ucunu attım.İlaç vereceğim zaman enjektöre çekip veriyorum oğluşa..bana daha rahat geliyor..
merak etme cnm ben hatırlatırımdelikafaduldenselamlar cerenden yazamıyorum ya
3 gündür misafirim vardı gelemedim
dilokscum 2nizede mutlu yıllar bitanem.ben kesin o gün unuturum
benim lokumun son hali teyzeleri
slm kızlar bişey sorup çıkıcam misafirim var pediitusu ölçek olarak ne veriosunuz yazarmısınız
Lelalcim mailini aldım canım.daha az önce baktım ama incelemedim detaylı..müsait bir zamanda inceliycem inşallah..teşekkür ederim ilgilendiğin için..
bende kızı kabız yaptım ya gece muhallebisini 2/3 ölçek yaptım.İlk kez verdim birde.keşke daha az verseydim.popişi de pişti en kısa yoldan Pişik nasıl geçer,hızlı çabuk yol istiyorum?
darkcım geçmiş olsun, biz hiç pişik yaşamadık ama bepanten, hematen vs kullanan arkadaşlar olmuştu sanırım onlar daha sağlıklı bilgi verir
ben kabızlık için söyleyecem, denizde sık sık kabız oluyor eklere başladığımızdan beri ben muhallebisine, kaşık mamasına, çorbasına herşeyine bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum iyi geliyor, bundan sonra dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?