2008 Kasım Anneleri

Sedacım ben yarım ölçek veriyorum..

Bir de kızlar size enjektör önereceğim ilaçlar için..İlaçların bir ölçeği 5 ml .ben 5 ml lik enjektör aldım ucunu attım.İlaç vereceğim zaman enjektöre çekip veriyorum oğluşa..bana daha rahat geliyor..

canim ben almanyadayim ama türkiyedekilerin isine yarar ins saol yinede

canim hatta termalli bile var sicaksa mama kasigin rengi mor oluyo normal isidaysa mavi duruyo

bende hep öyle verim ta ilk kiziomdan beri

Lelalcim mailini aldım canım.daha az önce baktım ama incelemedim detaylı..müsait bir zamanda inceliycem inşallah..teşekkür ederim ilgilendiğin için..

güzel fikir canım teşekkürler

selamlar cerenden yazamıyorum ya
3 gündür misafirim vardı gelemedim

dilokscum 2nizede mutlu yıllar bitanem.ben kesin o gün unuturum
merak etme cnm ben hatırlatırımdelikafadulden

benim lokumun son hali teyzeleri

yiyebilirim her an..tutun beniiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

teşekkürlerbilgin için.çok mantıklı gerçekten de cnm:mymeka:

slm kızlar bişey sorup çıkıcam misafirim var pediitusu ölçek olarak ne veriosunuz yazarmısınız

malesef bunu da bilmiyoruumm:asigim:

denizanası maşallah Deniz oğlana.benim kızında yeni fotosunu eklemek istiyorum ama durmuyor mı z mız mız

ben ilaçları kaşıkla veriyorum hep.Hiç ağzına damlatamıyorum zaten.

Biz silikon kaşığın ilk evresini geçtik biraz daha sert olan kaşıklardan kullanıyoruz artık.Silikon küçük geliyo bana.renk değiştiren kaşıklardan kullanıyorum ısırıyo bişey yedirirken:)

bende kızı kabız yaptım ya gece muhallebisini 2/3 ölçek yaptım.ılk kez verdim birde.keşke daha az verseydim.popişi de pişti en kısa yoldan Pişik nasıl geçer,hızlı çabuk yol istiyorum?

ya bu kız hiç uyuöuyor yaaaa((
uyurken mızmızlanıp duruyo valla kocişle çay keyfi yapacaktım yağmur izin vermedi soğudu çayım sonrada benim içesim gelmedi zaten yağmur doğduğundan beri hep soğuk çay içiyorumDD
ben daha kızıma bir kez elma ve havuç suyunu karıştırıp verdim üç çay kaşığı falan bide birkez 2 çay kaşığı yoğurta bi çimdik pekmez damlattım onu verdim.ek gıda maceramız böle bizim ben hala çok şükür anne sütüyle devam ediyorum

kızlar hepinize teşekkür ederim oğlumla sizi öpüyoruz tabi bebişlerinizide

darkcım geçmiş olsun, biz hiç pişik yaşamadık ama bepanten, hematen vs kullanan arkadaşlar olmuştu sanırım onlar daha sağlıklı bilgi verir
ben kabızlık için söyleyecem, denizde sık sık kabız oluyor eklere başladığımızdan beri ben muhallebisine, kaşık mamasına, çorbasına herşeyine bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum iyi geliyor, bundan sonra dene istersen

Lelalcim mailini aldım canım.daha az önce baktım ama incelemedim detaylı..müsait bir zamanda inceliycem inşallah..teşekkür ederim ilgilendiğin için..

rica ederim canım inşallah işine yarar.

bende kızı kabız yaptım ya gece muhallebisini 2/3 ölçek yaptım.İlk kez verdim birde.keşke daha az verseydim.popişi de pişti en kısa yoldan Pişik nasıl geçer,hızlı çabuk yol istiyorum?

darkcım içinde çinko olan pişik kremlerinden kullan ki bana göre en etkilisi uni baby alternatif birde nivea da var yalnız dikkat et pişik önleyici olanlardan değil canım direkt pişik kremi olan ..

mamaya değild eyemekerline zaten koyuyordum ama bugün mamadan sonra benimde gözüm korktu bakalım eğer yarın sorun çıakrtırsa bende kaşık mamasına koyayım saol canım.. bu arada denizoğlan tam ısırmalık olmuş maşallah valla. denizanası aferin valla iyi bakmışsın oğluşuna :))

Dark en iyi çözüm bence zeytinyağı. En acilinden onu birdene canım pişik kremi alana kadar. Hametan kullanıyorum ben o da iyi ama bir de şu var. Ciddi boyuttaysa pişiğin impeteks diye bir krem var ilaç daha doğrusu. Bir saatte geçiriyor ama çok ciddi pişikte çok ince bir tabaka kullanmalısın. Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…