2008 Kasım Anneleri

maşallah elifcim hepsi çok tatlı..

dlokscum şimdiden mutlu yıllar dileyim ben sana..çok çok çok unutkanım çünküüüüü..

herkeze selam (kesin kimse kalmamıştır)

zeyna bu saatte burda aman aman tarih yazacam
üzücü bi olay olduaslında kocişimi bekliyorum
hani bize ev yapımına başlandı ya işte o evin bi katı kayınvaldemin bi katı bizimdi
kayınvaldem hiç istemiyordu oturduğu yerde 25 sene oturmuş alışmış buraya gelmek istemiyordu tabi kayınpeder dinlemedi başaladı eve kadın 3 gündür çok kötüydü akşam acile kaldırmışlar zaten kalbinden rahatsızlık vardı o artmş çarpıntısı işte eşimi aradı babası hastaneye gitti az sonra gelecem dedi çıkarmışlar iyiymiş
çok üzüldüm onada hak veriyorum senelerdir alıştığı çevresinde kopmak istemiyo ama o eve bizimde ihtiyacımız var burası kayınpederimin tamam oturuyoz ama bizde kendi evimizi istiyoz bu zamana kadar hep orayı bekledik o istemediği için hep ertelendi sizce bencillikmi yapıyorum? tamam kaynanama yerden göğe hak veriyorum ama bizimde hakkımız. kaldıki bütün çocukları bizler burdayız o bizden uzak. ne güzel hep birlik olacağız hiç bu tarafından bakmadı yedi kendini hasta ettti. umarım iyi olur. ne kadar kızsamda olmuyo kıyamıyuorum. eşimin sevdiğimin annesi en önemlisi anne ne kadar kızsamda kıyamıyorum.

deniz anası bayıldım yer koltuğunuza tabi oğlunada Allahım korusun hepsini

elifsevdecim seninkileri de geçemem maşallah tosunlarına özellikle musatafana tam evin maskotudur o

zeyna geçmiş olsun, allah şifasını versin inşallah
ee ev yapılsada onlar gelmese olmuyormu o kendi evinde otursun yeniyide kiraya versinler, gerçi siz zaten ölçüp biçmişsinizdir zaten

Siz olmasaydınız eğer ben asla 'anne' olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış...
Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım
VE
her şeyden değerli olduğunu öğrenemeyecektim..
iyi ki geldiniz oğlullarım

günaydın kızlar bu saate burdayım bende tarih yazıcam .baktım aşağıda kimse yok neyse ben yaziim de ilk önce zor günlerimde yanımda olduğunuz için çokçok çok teşekkür ed,iyorum canlarım benimŞeniz
karşılıklı yanlış anlaşılmalardan dolayı kendimi yiyip bitirtmişim oda beni yanlış anlamış amaan işte ööle neyse geçti şükür
deniz anası canımcım maşallah oğluşuna yerim onu ben mehmetakife çok benzetiyorum denizi herhalde renkli gözlü oldukları için
elifcim senin mustafana ve tombiş kızınada maşallah subhanallah diğer kızını koymamışın o büyük herhalde dimi
zeynacım canımıniçi çok sapa biyerde oturuyoruz diyosun ya muhtemelen ondan gelmek istemiyordur kayınvaliden çevresi arkadaşları vardır orda bide merkez biyerdeyse hastalanması gayet normal
sen yiğitefe içinmi yakın otumak sitiyosun
neyse hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlarrrr
uykusuz bir gece ama nedense iyiyim
kayınvalidemde iyi oldu maşallah

sağol canım
yooo ben yiğidi götürür getiririm benim için sorun yok
ama ben büyük bi aile olmak istiyorum sanırım
bir arada büyük bi aile

günaydın kızlar
kalk artık sabah oldu her taraf neşe doldu :))
bugün istanbulda gerçekten çok güzel bir hava var insanın işe gelesi gelmiyor gerçekten. yolda hep düşündüm keşke evde oslaydım öğlen kızı hazırlardım beraber sahile inerdik güzel bir kahvaltı yapardık .. inşallah hafta sonu hava güzel olurda bu hayallerimi gerçekleştirebilirim :)

Pişik nasıl geçer,hızlı çabuk yol istiyorum?
hametan kullanıyorum ıkıncı kez altına actıgımda gecmıs oluyor canım

denızanası maasallah denızoglana
bayılmıstım zaten oyun koltuguna sımdı ne guzel sergılıyorsun bakakalıyorum olece
bende malzeme aldım ama yapmaya bır turlu elım degmedı maalesef

elıfsevde senın tosuncukların maasallahı var canım

zeyna kayınvalıden ıcın uzuldum ama senınde dedıgın gıbı ınsanların hele de yas ılerleyınce alıstıkları ortamdan ayrılmaları cok zor oluyor
benım babamda aynı cok daha genıs ve daha ıyı evler teklıf ettık ama gırıs kat olan evınden vazgecmıyor yaslandıgımda merdıven cıkamam ben asansore de guven olmaz dıyor

mmfcım moralının ıyı olmasına ve yanlıs anlasmaların duzelmesıne cok sevındım

bız dun aksam oglusumla kocısle bulusmak uzere alısverıs merkezıne gıttık
ısten 5 gıbı cıkıyorum annem hazırlamıstı cocugu ben cıkmadan evvel bende arabasına koydugum gıbı gıttım
yurume mesafesınde 5 dk yol bızım ıcın alısverıs merkezı ve gezdık babamız gelene kadar
lcw de ındırım vardı oglusuma yenı cıcıler ve ayakkabı aldım
bır ara arabasında uyudu ama hemen uynadı magazaları ve ısıklı bır cok stantı dıkkatle ızledı yavrum
eve geldık annem sorunca oglum sen nerelere gıttın dıye bır kahkaha atısı vardı kı sormayın yıyecektım neredeyse
artık sureklı cıkarmak ıstıyorum belkı bugunde cıkarız aksam ustu oglusla

kalimero elifseve kızlar maşallah bebişlerinize ..
elifsevde sen bi de birini büyütmüşsün kocaman abla olmuş o :))
zeynacım bozma moralini zamanla düzene girecektir herşey
kayınvalidene de acil şifalar canım ..

kalimerocum maşallah oğluşuna
hava gerçekten muhteşem bugün istanbulda ama ben mecbur eve tıkılıcam makineyi bekliyorum 2 gündür bugün gelicek sonrada servis çağır onu bekle ayyy bu işler biter hava bozar bakın şuraya yazıyorum
neyse aman sağlık olsun
zeynacımanladım canım hakkınızda hayırlısı olsun severim bende kalabalığı bende eşimin bütün anne tarafıyla aynıbahçede oturuyorum memnunum halimden yabancıbiyere gitsek kendimi kuvvetsiz hissederimherhalde

denizanasi senin oglusunada masallah canim

minik kalimero senin kurabiyenede masallah canim o saclari ne öle bizim sipa kel gibi

rabbim tüm bebekleri kazadan beladan nazardan korusun

canim o daha ortanci onun bir numero büyügü daha var:)))
onun resmini unutmusum koymaya

günaydın kızlarr
uykusuzluk artık son haddinde valla oğluş dün gece sabaha kadar inledi.dün akşam milupanın organik elma kayısı suyundan verdim 2 kaşık.akşam iyiydi ama gece ne olduysa oğlum çok ağladı.uykusundan çığlıklarla uyandı hep.bir daha tövbe vermem.sanırım kayısıdan oldu tek başına elma dokunmamıştı.deneye dneye ulucaz artık bu arada da olan bebişlere oluyor denek oldular valla gariplerim
denizanası kalimero elifsevde bebişleriniz çok tatlı maşşallah nazarlar değmesin.
havalar ısındıkça insanın içeri giresi gelmiyor bebişleri giydirip hep gezmek istiyoruz valla.ama bu ara havalar çok tehlikeli bebişler için.güneşe aldanıp bebişleri hasta etmeyin kızlarr aman diyeyim yasakkelime

maşallah senin minik sıpaya kalimerocum

artık moralimi bozmuyorum zaten herşeyin hayorlısı olsun
bende kalabalık bir aile ve güven istiyorum bizim burda akrabamız yok onun için hep özenmişimdir kalabalığa gıpta etmişimdir. onun için sabırla bekliyorum ve hayırlısı olması için dua ediyorum

elifcim büyük kızçenin resminide istiyoruz

Kalimero, denizanası maşallah bebişlerinize çok tatlılar. ıkisi de adam olmuş yaa.

Haklısınız kızlar hava o kadar güzel ki ben de işe gelmek istemedim. Güneşli ve sıcak. Koşturmaktan bitap düştüm gene bu sabah, uyuyakalmışım çünkü, bakıcı uyandırdı beni :)) evden nasıl çıktığımı bilmiyorum. Bir de kırgınlık var üzerimde ya uykusuzluktan ya hasta oluyorum bilmiyorum. Şiş olan karnım da dün yediğim nohuttan dolayı iyice şişti. Kendimi nasıl kötü hissediyorum :) Kızımda gaz yok Allahtan.

Brownie bence de muhtemelen kayısı gaz yapmıştır bebeğine. Sen de koysana fotoğrafını bebişin merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…