- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.201
en kısa zamanda koyayım canım oğluşumla sizi tanıştırma zamanı çoktan geldi dimiyerimsenibenKalimero, denizanası maşallah bebişlerinize çok tatlılar. İkisi de adam olmuş yaa.
Haklısınız kızlar hava o kadar güzel ki ben de işe gelmek istemedim. Güneşli ve sıcak. Koşturmaktan bitap düştüm gene bu sabah, uyuyakalmışım çünkü, bakıcı uyandırdı beni :)) evden nasıl çıktığımı bilmiyorum. Bir de kırgınlık var üzerimde ya uykusuzluktan ya hasta oluyorum bilmiyorum. Şiş olan karnım da dün yediğim nohuttan dolayı iyice şişti. Kendimi nasıl kötü hissediyorum :) Kızımda gaz yok Allahtan.
Brownie bence de muhtemelen kayısı gaz yapmıştır bebeğine. Sen de koysana fotoğrafını bebişin merak ettim.
günaydıınn kızlar...
zeyna sen de haklısın canım,ama dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun..düşünme şimdiden..o gün gelir ne olacaksa olur:)( (ne saçma bi cümle kurdum değil mi)
kelimero oğlun büyümüş görmeyeli,allah bağışlasın.
browni cnm ben ce de kayısıdan olabilir çünkü bu aylarda kayosı veren pek görmedim ben..bir de artık neye ne twpki verecekleri belli değil bu kuzuların...iyice alışacaklar öyle rahatlayacağız..onlar daha bebek bebek..
brownie maşallah cnm çok tatlı....
Ben buna bittim. Ördeeeeek seni. Bu kasım bebeklerinin dudakları beni öldürecek zaten. Yiğit'in dudaklarına da bitiyorum mesela :))) Maşallah canımm
teşekkür ederiz umarım iyi olmuştur sabah anneme bırakıp çıktım valla birazdan gidicem bakmaya zatenbrownı hem gecmıs olsun hemde maasallah oglusuna canım
selamlar,
elifsevde,denizanası,kalimero, brownie maşallah bebişlerinize.. hepsideçok tatlılar tam sevilme çağı bebişlerin...
borwni maşallah oğluşuna canım esmer erkeklere bayılırım sarışın olduğum için:)))
maşallah için sağol teyzesia.s.
biz de esmer olduğumuz için sarışınlara bayılıyoruz canım hele bir de renkli gözlüyse yemede yanında yat valla:1rolleyes:
e bende oğluşumun resmini koyiim ozaman sarı kafam bal kabağım o benim[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?