2008 Kasım Anneleri

günaydıınn kızlar...

zeyna sen de haklısın canım,ama dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun..düşünme şimdiden..o gün gelir ne olacaksa olur:)( (ne saçma bi cümle kurdum değil mi)

kelimero oğlun büyümüş görmeyeli,allah bağışlasın.

browni cnm ben ce de kayısıdan olabilir çünkü bu aylarda kayosı veren pek görmedim ben..bir de artık neye ne twpki verecekleri belli değil bu kuzuların...iyice alışacaklar öyle rahatlayacağız..onlar daha bebek bebek..

en kısa zamanda koyayım canım oğluşumla sizi tanıştırma zamanı çoktan geldi dimiyerimseniben

valla kayısıdan oldu doğrusu.vermeden önce de tereddüt ettim ama üzerinde 4. aydan itibaren yazınca bir deneyeyim dedim olan bebişime oldu.neyse sabah rahatlamıştı allahtan gülücükler atıyordu ama geceyi burnumuzdan getirdi.o ağladıkça benim içim parçalandı vallasenağlama

hişşştt nerde bakim herkes..kızlar size bir şey sorayım(her zamanki gibi)

diş sağlığı bölümünde okudum da dişleri beyazlatan parlatan bi ürün varmış adı plus white diye..duyanınız var mı..almka istiyorum ama bilginiz var mı..dişelrimde srun yok ama daha parlak olsun istiyorum.????

ben sıcak bır bahar gununde oglusumu emzırıp geldım
ben fena alıstım cocukla dısarı cıkamaya hee
bu aksam ıs cıkısıma oglusum benı almaya gelecek ınsa allah
buyumuste annesını ısten alırmıs yapıcaz mıncırıcaz oglusumu

brownı hem gecmıs olsun hemde maasallah oglusuna canım

yakısıklı ve delıkanlı oglum hepınıze tsk edıyor teyzelerı maasallahlarınız ıcın

Ben buna bittim. Ördeeeeek seni. Bu kasım bebeklerinin dudakları beni öldürecek zaten. Yiğit'in dudaklarına da bitiyorum mesela :))) Maşallah canımm

sağol teyzesi o dudaklarla öpüyoruz seniŞeniz

brownı hem gecmıs olsun hemde maasallah oglusuna canım
teşekkür ederiz umarım iyi olmuştur sabah anneme bırakıp çıktım valla birazdan gidicem bakmaya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…