2008 Kasım Anneleri

herkes havanın güneşli olduğundn bahsedince bende imrenmiştim çünkü bura sis kaplıydı sabahtan beriii ancak açıverdi güneş denizde masmavi oldu eve erken gideyim de kızımı bahçeye çıkarayımmmm

brownie maşallah esmer yakışıklısı oğluna dudaklar konusuna katılıyorum tam yapışmaklık valla şahsen ben benim böcüğe arada yapışıyom dayanamıyom kızların ilerde dipleri düşecek valla delikafadulden

mmmf kafa varya hiç bişi demiyorum seni tebrik ediyorum. hayallerimin veledi kollarında ve bana vermiyon. hadi hemen kargo yap ben karşılarım kargo masrafınıda öderim hadeeeee

kiz mmf oglun cok yakisikli valla büyüyünce cekecegin var telekom size calisir masallah ogluna ama ben senin yerinde olsam o kadar büyük resim koymazdim nazar deger valla sonra

slm kızlar elif sevde,kalimero,brownie,mmf bebişlerinizin hepsine maşallah hepsi çok tatlııııı

sağolun kızlarr
ben de şimdiden onu düşünüyorum kızlardan çekeceğimiz var valla ilerde delikafadulden

mmf maasallah canım tosun pasaya
hep ıstemısımdır oglusumun gozlerı babası gıbı masmavı olsun dıye ama kısmet degılmıs olmadı
allah nazardan saklasın mehmet akif pasayı

ben geldiiimm a.s. izmirde hava müthiş,25 derece,bahar geldi.okyanus uyuyor şimdi uyansın kendimizi sahile atıcaz.bu hava moralini düzeltiyo insanın benim minnoşun iştahı kapandı anne sütünden başka bişey yuiyip içmiyor kafayı yicem

saphiracım olabilir böle şeyler ek gıdaya geçişte sonuçta daha çok küçükler yavaş yavaş alışacaklar aldıkları 1-2 kaşık bile bizim için yarar onlardan bir anda bir kaseyi bitirmelerini bekleyemeyiz. yavaş yavaş alışacak o da .. belki farklı bir durumu vardır belki dişleri çıkmaya başlayacaktır da huysuzluğu yemeyişi ondandır. sıkma sen canını sahilin tadını çıkartın :)

herkesin böyle oluyor mu diyosunuz kızlar?ilk başlarda kaseyi bitiriyordu,sonradan böyle oldu.anlamadım gitti.inşallah doyuyodur,inşallah beslenmesi kötü olmaz ve geçici bir dönemdir umarım

banlı eylül nerdeeeeeeee
en son hastaydı acaba annesine mi gitti?

asortieye artık hiç bişi diyemiyom güneşi gördü bizi unuttu bunun kışıda var asorti karusuuuuuuuu

temizliğimi yaptım geldüm
sahi eylül nerdeee
mmmf ben bu mehmet akif i yerim çok güzel bi bebek cnm 41 kere maşallah behlül e bayılıyosunuzya hani senin oğluş behlül e bin basar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…