2008 Kasım Anneleri

nabersiniz kizlarrrrrrr,hava o kadar güzelki yaz geldi sanki ama benim böcük uyuyor

cikamiyorum malesef disariya.

sayfa sorunlu cok bakamiyorum gecmise ama denizanasi ve elifsecdecim lokumlariniz

tam yemelik olmuslar söylemeden gecemiycem.

mmmf ve bowni allah bağışlasın yavrularınızı...güzel günler görsünler..sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar...inşallah tüm bebekler için..

burası da çok sıcak..kısa kol gezenletr var dışarıda....zeyna bugün martın son günü..ne uzun geldi bana bu ay...

benim ki de uyuyor çilk ben de çıkmak istiyorum ama 2 gün üsüt üste çıkardım bugün durayım da yarın çıkalım..çünkü cumada çıkacağım doktor kont.var..

nereye gidiliyor pardon..ben gelirimkaydirigubbakcemilebeni de alın beni de alınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
birşeyler içeriz:içelim:
yerizzzcokacimcoook
çiçek toplarıza.s.
:icecream:dondurma yeriz
sonra da vedalaşır:a015::a015:
evlerimzize döneriz

saçmalaıyorum kızlarr:))

canım benim
sanırım az senin tatile ihiyacın var
kafanı toplaman lazım
sen hafif hafif sıyırtmaya başlamışsın
bir çırpıda yazdın çizdin oynadın yaşadın ve bitirdin kafamçokkarıştı

merhaba kızlar
sondan başlayım dilekcim sen çok sıkılmışsın evde çalışmaya başlasan iyi olacak sanırım, alışkın olmayan bünyede sorun yaratıyor tabi:)) öpüyorum seni ve tunacığımı

kailero, brownie, mmmf, bebişler tam yemelik olmuşlar maşallah hepsine çok yakışıklılar,
bu arada mmmfcim bende benzetiyorum bizim sarı kafaları ama memonun gözleri öyle böyle değil cam göbeği gibi boncuk maşallah denizin gözleri mavi ama daha uçuk grimsi biraz

oğluşumu beğenen tüm teyzelerini öpüyoruz, beğenmeyenleride öperiza.s.

asortinin canı sıklıyordu en son, gezmeyemi gitti acaba,

eylülde hastaydı iyileşmiştir inşallah,

sahi hasta bebişlerimiz iyileştimi nasıllar? çilek, seda, zeyna başka kim vardı hasta hepsine tekrar geçmiş olsun

bu arada bende dün kayısı elma karışımı meyve suyu verdim milupanın 100 cc içti oğlum hem çok sevdi hemde kabızdı bağırsaklarına iyi geldi mamasından sonra bir güzel kakasını yaptı

piroşum sanırım 3 nisandı..en azından mart değildi onu hatırlıyorum...

evet zeyna brenim biryerler kaçmam lazım...şaka biryana şükür iyiyim...hava güzel ya içim açıldı bugün..bir de oğlumu çok seviyorum..osağlıklı ya çok mutluyum..ama ara sıra gidip gelirim biraz deli yanım da vardır hanidelikafaduldenlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

başlıcam denizcim başlicam..ama haziran 1 de düşünüyorum..temmuz 1 de de tatilim başlıyor...1 ay çalışacam ama sanırım taşınacağız...yorulacağım biraz

gelelim bana, dersim azdı bugün ama dersten sonra toplantı vardı ona katıldım, çıktıktan sonra kuaföre gittim, saçlarımı kestirdim fönlettim, çok dökülüyorlardı kuaförüm üzülme yenileriçıkıyor saçların yenilenmesi iyidir dedi moralim düzeldi, sonrada gittim oğlumu aldım şimdi uyuyor, birazdan yemek yapmam gerekiyor,

bu arada dünki gerginlikten dolayı hepinizden özür dilerim hiç yapım değil ama nedense bana çok dokundu emziremediğim için olsa gerek, bütün gün ağladım neredeyse, yasmin arkadaşımızada özel mesaj atarak durumu açıkladım, umarım kendimi anlatabilmişimdir kendisine

başlıcam denizcim başlicam..ama haziran 1 de düşünüyorum..temmuz 1 de de tatilim başlıyor...1 ay çalışacam ama sanırım taşınacağız...yorulacağım biraz

sen geçen temmuzdan beri izindeydin dimi? sıkılmışsındır haliyle

amataşınma işide varsa bu kadar bekledin bir ay sonra başlasan olmuyormu, yani temmuz ağustosta ücretsiz iznini kullanma tabi bu arada , anlatamadım ama hani haziran sonu başlasan hem yazın maaşını alırdın hemde taşınma işinde çok yıpranmazdın, gerçi başlayıp raporda alabilirsin taşınma sırasında

mayısın son haftası tayinler belli olacak..ben de tayin isteyeceğim dolayısıyla ve ev toplayacağım çıkarsa ...yani eninde sonunda gideceğim bayburta...bari 1 ay maaşımı alırım..kıbrıs ihtimali var.olursa zaten temmuzda yine ücretsizie ayıracaklar.orada çalışamıyoruz türk öğretmenler..
işte karışık biraz..
aslında mayıs 1 de de başlayabilirm bilşiyorsun benim işim kolay..boş sınıflara giereim yeni sını fvermezle r sanırım ama tunişe kim bakar o var..komşuma söyleyeceğim de 1 ay birini bulacak bana lojmandann

merhaba kızlar
3 günlük tatilden sonra yine okula başladık çok yoruluyorum artık ev okul iki çocuk...bir an önce yaz tatilinin gelmesini istiyorum oğluşumu özlüyorum koşturmacayla geçiyor bütün günlerim.
yaz geliyor ama benim göbek nerdeyse aynı duruyor eski kıyafetlerimin hepsi oluyor aslında ama her kıyafetimden göbek çıkıyor yazda geliyor penyeleri giyince ne olacaksa...bu günden itibaren rejime başladım ekmeği tamamen kısacağım elma sirkeli suya başlayacağım birazda mekik çekebilirsem düzelir inşallah sizler ne alemdesiniz kızlar ..
geçmişi okumadım umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…