2008 Kasım Anneleri

Herkese selam kızlarrrr........çok mutluyum bugünnnnnnnn..

Yaklaşık bir saat önce hala oldum..ilk yiğenim bu çok mutlu ve şaşkınım..ama ağbime uzaktaolduğum için göremedim onun hüznü varrrrrr..20 gün sonra görücem inşallah..

Hoşgeldin Elif Bebek!Halasının kuzusu..:asigim::asigim:

canım gözünüz aydın allah analı babalı halalı büyütsün inşallah

diloks vallahi ben ayarlayamadım çünkü genelde 6-7 gibi uyanıyor ve emiyor uyanık olsa bile 8 de evden çıkarken emzirmek istiyorum ama emmiyor aç olmuyor herhalde

Brovnie ve kalimero sizinkileride yeni gördüm masallah kuzulariniza tam yemelikler yaa

kailero, brownie, mmmf, bebişler tam yemelik olmuşlar maşallah hepsine çok yakışıklılar

teşekkür ederiz teyzeleri...hepinizi öpüyoruzŞeniz

Hiç önemli değil canım.Ben kırıldım biraz ama anladım seni.Üzmek istemedim seni.Herkesin kısmeti farklıdır canım.Yavrularımızın canı içinde olsun, sağlıklı olsunlar.Ağlama da.Benim yeğenlerimde öyle büyüdü.Hiç farkı yok diğerlerinden.Sen minicik yavrunu büyütürken keyif almaya bak.Sıkma canını.Ufaklık hisseder annesi.Üzme onu.

teşekkür ederim canım normalde çok takmamaya çalışıyorum ama bazen oluyor işte, tekrar kusuruma bakma, dediğim gibi değerli paylaşımlarını beliyorum

Bu arada arkadaşlar yarın virus atacaklarmış internet üzerinden.PC lere dikkat edelim.Biz yarın net bağlantımızı keseceğiz.Haberiniz olsun istedim.

naber kızlar,
bende bugün öyle bir uyuşukluk varki eşimde evde bir yatıyorum bir kalkıyorum..
ecemim o göbek bende de var ya nasıl gidecek yazın düğünümüz var eski halime dönmeliyim en kısa zamanda.. doğumdan sonra eski haline dönüp sevinirken bunun üzerine kilo alıp neredyse 5 aylık hamile gibi olan varmıdır benden başka acaba...
çitoscum güle güle sağlıcakla büyüsün yeğenin..
deniznası canım bir sen değilsin süt veremeyen bak bende varım bebişler sağlıklı ya gerisi boş biz elimizden geleni yapıyoruz..
mmfcim oğluşunda pek tatlı çıkmış diğer annelere yazmıştım zaten bu kasım bebişleri pek tatlı yavs..
şimdilik hatırladıklarım bunlar..
hasta olanlarda geçmiş olsun tekrardan..

çitoscum güle güle büyütün bebeişinizi, allah annesine babasına bağışlasın
eminim çok merak ediyorsundur

nazlımelek teşekkür ederim canım , bu arada o değişen resimleri nasıl yaptın ositede denedim beceremedim ben

yasmin sana şaka yapmış olma ihtimali varmı :) birden yarın bir nisan deyince aklıma geldi

herkese selamlar, bir türlü gelemedim kaç gündür hani merak eden olduysa söyleyeyim dedim sırnaşık şey
cuma günü çıktım gittim aldım oğlumu beni görünce hemen sustu yavrum,cumartesi burada o kadar yoğundumki nete bile giremedim, pazar tatildi pazartesi tatildi derkeeen bugün oldu, bugünde yoğunluktan yazamadım bu saate kadar geçmişi bile okuyamadım bir göz gezdirdim sadece brownie ve mmmf nin bebişlerine baktım özellikle maşşallah yaa,biri esmer biri sarışın harika bişeyler ya.
ben de bugün çok fenayım yaa dün gece oğlum iki-üç saatte bir uyandı ondan mı oldum uykusuzluktan bilmiyorum kolumu kaldıracak halim yok zorla çalışıyorum.
pazar günün seçimlerle geçti zaten,akşama kadar oralardaydım tabi arada dershanede de toplantım vardı,pazartesi eşim oğluşumla beni aydına götürdü gezdik tozduk akşamaka kadar iyi geldi. havalarda sıcak iki gündür,bu saatlerin alınması sabah için hiç iyi olmadı ama şimdi iyi çıkış saatim gelmek üzere ama hala hava öğlen gibi bu güzel :smiley-cool:

Valla patronun yanında dedi.Patronumuz çok ciddidir.Onun yanında espri yapmış olabilir mi acaba bilmiyorum.kafamçokkarıştı

çitos cnm tebrik ederim halalığını..allah bağışlasın elifinizi...

yasmin ya deniz doğru söylüyor yarın 1 nisan ya

nazlııı gördüm seni nihayettt...

Teşekkürler iyi dilekleriniz için..Hem nasıl merak ediyorum çatlıycam valla..Off ne zor bir hafta bekliyor onları..benim ilk haftam kabus gibiydi..acemilik kötü şey..

denizanası canım bende yapıyordum buraya yükleyemiyordum ama resimleri 100 piksele küçülttüm tekrar yaptım sonra <a hrefle başlayan kodda tırnak içindeki http yi avatara kopyaladım sonu gifli olan..

çitos yeni hala :) bebişiniz hayırlı olsun allah anneli babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
denizinannesi üzme kendini canım ya arada inan bana da senin gibi oluyor hani bide sütüm yetmedi mama versem mi vermesem mi vs tarzda derin konuşmalar geçtiğinde bazen okumadan geçiyorum.biliyorsun benim durumumda seninle aynı.bazen kendimi bu konuda çok ezik hissediyorum ama sonra kızımın sağlıklı olduğunu gelişimini görünce bu hissiyattan cayıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…