- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.261
ay bi soru daha..çalışan annelere...sabah işe giderken evden çıkmak önce bebeşinizi nasıl emziriyorsunuz..yani sizin istediğiniz saatte emiyorlar mı..diyelim ki 8 de çıkıyorsunuz evden...8 den hemen önce emiyorlarmı...ben bir türlü aynı saai tuutturamıyorum...belki 1 ay sonra ben de başalayabilirim belli dğil nasıl yapacağım bilmiyorumm
Herkese selam kızlarrrr........çok mutluyum bugünnnnnnnn..
Yaklaşık bir saat önce hala oldum..ilk yiğenim bu çok mutlu ve şaşkınım..ama ağbime uzaktaolduğum için göremedim onun hüznü varrrrrr..20 gün sonra görücem inşallah..
Hoşgeldin Elif Bebek!Halasının kuzusu..:asigim::asigim:
Brovnie ve kalimero sizinkileride yeni gördüm masallah kuzulariniza tam yemelikler yaa
mmmf ve bowni allah bağışlasın yavrularınızı...güzel günler görsünler..sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar...inşallah tüm bebekler için..
burası da çok sıcak..kısa kol gezenletr var dışarıda....zeyna bugün martın son günü..ne uzun geldi bana bu ay...
kailero, brownie, mmmf, bebişler tam yemelik olmuşlar maşallah hepsine çok yakışıklılar
gelelim bana, dersim azdı bugün ama dersten sonra toplantı vardı ona katıldım, çıktıktan sonra kuaföre gittim, saçlarımı kestirdim fönlettim, çok dökülüyorlardı kuaförüm üzülme yenileriçıkıyor saçların yenilenmesi iyidir dedi moralim düzeldi, sonrada gittim oğlumu aldım şimdi uyuyor, birazdan yemek yapmam gerekiyor,
bu arada dünki gerginlikten dolayı hepinizden özür dilerim hiç yapım değil ama nedense bana çok dokundu emziremediğim için olsa gerek, bütün gün ağladım neredeyse, yasmin arkadaşımızada özel mesaj atarak durumu açıkladım, umarım kendimi anlatabilmişimdir kendisine
biz de mi kapatalım yasmincim...ciddi bir şey mi yani herkese bulaşır mı??
çitoscum güle güle büyütün bebeişinizi, allah annesine babasına bağışlasın
eminim çok merak ediyorsundur
nazlımelek teşekkür ederim canım , bu arada o değişen resimleri nasıl yaptın ositede denedim beceremedim ben
yasmin sana şaka yapmış olma ihtimali varmı :) birden yarın bir nisan deyince aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?