2008 Kasım Anneleri

ammaannn 7-8 kilo da ne..boşver veririsin..sen ikiz annesisin sana kıyak geçebeiliriz..yüzünü de tam göremedik ama neyse..buna da şükür:))))))

citoscum güle güle büyütün bebeginizi canim...

mmf o boncuk gözlüyü yeni gördüm aman benim kuzum cok tatli masallah ye benim icinde.

kizlar siz bebislere hazir meyva sularindanmi veriyosunuz?

ben arada elma veriyorum rendeleyip ama suyunu hic vermedim bi yardim edin bana,

zeyna kitabını aldınmı?

mmmf özel mesaj göndermiştim sana baktınmı cevap bekliyorum şekerim
evet canım aldım kitabı çok sağol en kısa zamanda yalayıp yutup geri yollayacağım
acaba mmmf kafaya mı yollasam oda okusa delikafadulden
adresinde artık elimde kaçışın yok basarım belki bi gün
tebrik ederim canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsünler inş.
ay valla ilk 10 gün Allah yardımcısı olsun elifciğin annesine ama sonra göz açıp kapayana kadar geçiyo baksana bize

sizin yüzlerinizde tam belli değil ama....
çilekçim bazen bebekler için olan organik meyve suyundan veriyorum ama meyve suyunu genelde kendim elma ve havuçla yapıyorum.. önce tek tek veriyordum şimdi ikisini karıştırıp veriyorum meyve suyunda kaşıktan biberona geçtiler 50-75 cc içiyorlar yaptığım zaman

hmmm tamam canim cok tsk,ler.havuc suyunu nasil cikartiyosunki evde ya?

ben hic vermedim meyva suyu denemek istiyorum ama nasil yapicamki

çilekçim cam rendede rendeliyorum..tülbentte süzüyorum ..benimki hala kaşıkla alıyor...yarım la 1 fincan arasında alıyor..ama hergün değil..

nazlı özel msj gönderdimm sana bak cnm

dilokscum aldımmesajını saol cnm ilgin için ama kargo problem oluyo bizim burayı bulamıyo gelin alın diyo bende gidemiyorum bi türlü halbuki 5 dk ama işte fırsat olmuyo kitabının öyle böyle kaybolmasını istemem cnm benimnumuneler hep raras kargoda bekliyo sağol tekrar canımsınnn

Uzuuuun bir aradan sonra merhaba harika bebekleri olan müthiş kasım anneleri :)) Ben doğum yapmadan önce buralardaydım, doğumdan sonra pek gelme fırsatım olmadı ama şimdi hepinizi burada görmek çok güzel oldu gerçekten...

Ben kasım annesi olmayı beklerken doktorumun da biraz daha bekleyelim ısrarlarıyla 3 aralıkta doğum yaptım. Oğlum Sarp 4200 gr ve 52 cm olarak dünyaya gözlerini açtı. Ne yazık ki sadece 15 gün emzirebildim, o da mama takviyesiyle, sonrasında komple mamaya geçtik öyle de devam ediyoruz. Bir de sezeryan ameliyatım sırasında hafif narkozdan dolayı uyandım, Allahım o ne acıdır kimseye yaşatmasın ama genel anestezi aldığım halde oğlumun ilk ağlamasını duymak nasip oldu. Gerçi elimi kolumu oynatmak istedim, bağırmak istedim ama mümkün olmadı tabii, sadece müthiş bir acı hissettim, 10 sn kadar sürdü herhalde ama bana 10 yıl gibi geldi. Bunun dışında sezeryanın kötü bir etkisi olmadı bende, herşey yolunda hastaneden ayrıldık.

Şimdi oğlum 4 ayı bitirmek üzere, ben de ara ara izin verirseniz yeniden aranıza katılmak istiyorum. Gerçi kasım annesi olamadım ama buradaki paylaşımlarım bana çok şeyler kattı, sizleri çok seviyorum...

Elbette geçmişi okumamın imkanı yok, ama herkesin bebeğine kocaman kocaman maşallah demek istiyorum...

dilekcim gördüm canım mutluluğunuz daim olsun..
eğergüzel bir resim yakalayabilirsem bende koyarım bakalım..:))
çilekçim ben katı meyve presinde çıkarıyorum havuç ve elma suyunu o zaman daha çok çıkıyor.. ve hemen tüketiyoruz oksitlenmesin diye..

biberoncum hoşgeldin canım daha geçen gün biri sordu seni hatırlayamıyorum şimdi kimolduğunu kalp kalbe karşıymış bende acaba nerde dedim o arkadaş sorunca:)

biberoncum hosgeldin canim,ben böyle bir hikaye hatirliyorum sanirim insl.yanilmiyorumdur.

beyazim melekim aglama hemen daaaa seni hic unuturmuyuz askolsun.

hoşbuldum mmmf ciğim, ne güzel, gerçekten de kalp kalbe karşıymış... Ben de çok fazla yazamıyorum, benim oğlanın gece uykuları çok düzenli olmadığı gibi gündüz neredeyse hiç uyumuyor. Bazen nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum. Şimdi de ne güzel mamayı yedi uyudu dedim, 10 dk. sonra ayakta kendisi. :)) Üstelik kucak istiyor ama oturamıyorsun da, ayağa kalkıp geziyoruz beyefendiyle. :))

sağol çilekciğim, ne güzel herkes burada. :)) ben şimdi hemen takvim yapayım diyorum, hem oğlanın resmini de eklerim, umarım unutmamışımdır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…