- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.301
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar anladım ki çoook merak edenim olmuş gerçekten:a015:
kizlar siz bebislere hazir meyva sularindanmi veriyosunuz?
ben arada elma veriyorum rendeleyip ama suyunu hic vermedim bi yardim edin bana,
evet canım aldım kitabı çok sağol en kısa zamanda yalayıp yutup geri yollayacağım
acaba mmmf kafaya mı yollasam oda okusa delikafadulden
adresinde artık elimde kaçışın yok basarım belki bi gün
tebrik ederim canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsünler inş.
ay valla ilk 10 gün Allah yardımcısı olsun elifciğin annesine ama sonra göz açıp kapayana kadar geçiyo baksana bize
banamı dedin:))dilokscum aldımmesajını saol cnm ilgin için ama kargo problem oluyo bizim burayı bulamıyo gelin alın diyo bende gidemiyorum bi türlü halbuki 5 dk ama işte fırsat olmuyo kitabının öyle böyle kaybolmasını istemem cnm benimnumuneler hep raras kargoda bekliyo sağol tekrar canımsınnn
bu arada dünki gerginlikten dolayı hepinizden özür dilerim hiç yapım değil ama nedense bana çok dokundu emziremediğim için olsa gerek, bütün gün ağladım neredeyse, yasmin arkadaşımızada özel mesaj atarak durumu açıkladım, umarım kendimi anlatabilmişimdir kendisine
Herkese selam kızlarrrr........çok mutluyum bugünnnnnnnn..
Yaklaşık bir saat önce hala oldum..ilk yiğenim bu çok mutlu ve şaşkınım..ama ağbime uzaktaolduğum için göremedim onun hüznü varrrrrr..20 gün sonra görücem inşallah..
Hoşgeldin Elif Bebek!Halasının kuzusu..:asigim::asigim:
julii benim mesai bitti kaydirigubbakcemile3 ama ben hala ofisteyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?