2008 Kasım Anneleri

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar anladım ki çoook merak edenim olmuş gerçekten:a015:

beyaz melekçim kırılma cnm..herkes birbirini merak ediyor ama kimse düzenli giremiyor ...yazıpı çıkıyor..geçmişe bakılamıyor bazen..emin ol herkes birbirini merak ediyor ama buraya yazmıyorr..

tatiliniizn güzel geçmesine sevindim

ya bu kız neden uyumuyor ya banyo yaptırdık babannesiyle yine yok yine yok zaten 1 haftadır pek huysuz işten geldim kayınvalidemlerde kızı yıkadık aldım eve geldim 1 saattir sallıyorum yok yok yokk...
evi mok götürüyo valla savaş alanı gibi heryerrrrrrkafamçokkarıştı neyi var bu kızın yaaaaa

oo sayı bir hayli artmışşşş..
biberon canım hoşgeldin...
beyazmelek unutmadık canım gözden kaçıyor bazen..

hadi hepinize iyi akşamlar..
hazır eşim oğluşlara bakarken yapılacak biriki işim var..
görüşürüz kızlar..

hoşbuldum nazlımelekcim, yavaş yavaş herkesin bebeğini gördüm maşallah maşallah hepinize gerçekten çok tatlılar, buradayken herkese kolay doğum nasip etsin diye Allaha dua ederdim, şimdi de hepimizinkinin bahtları açık olsun, mutlu ve uzun ömür yaşasınlar diye dua ediyorum...

selam kızlar evdeyim bu hafta daha çok gelirim diyodum ama gelemiyorum.ceren beni mahvetti ya (
Gözümden uyku akıyor.Şimdi yusuf güneyi koydumda biraz şarkı söylediğini sanarak oturuyo koltuğunda :)))

Annemi özledim galiba ben

Dünde bi ceee dedim kaçtım hiç okuyamadım sizleri..

Nasılsınıs bakim?
Biberon hoşgeldin,Diloks sormustu seni bende okumuştum.

Beyazmelek giremiyomusun sende nete.

ee nasıl keyifleriniz?Çayınız felan yok mu çok ihtiyacım var.

merhaba dark, 5. ayınızın dolmasını şimdiden kutlarım, aylar ne çabuk geçiyor cidden, bir de şimdi saatler ileri alınması çıktı, adapte olamadım henüz, hava daha aydınlık ya, ben 5 filan sanıyorum 7 olmuş bile. :))

dilokscuğum doğumgününü şimdiden kutlayayım, belki yarın giremem, bu arada benim de dün evlilik yıldönümümdü, 8. yılımıza ayak bastık, meşhur problem sayılan 7. yılı da kazasız belasız geride bıraktık. :))

merhaba sevgili kasım anneleria.s....bebişlerinizi sağlıkla güle güle büyütün inşallah...,bütün bebişlere maşallah
bende aralık annesi olucaktım, beklenen doğum 19 aralık, sezeryan tarihim 5 aralıktı amaaa benim aceleci kızım erken geldi, 10 kasımda suyumun gelmesi sonucu henüz izne bile ayrılamamışken sezeryanla kavuştum bebeğime...vee kasım annesi oldum. 34 haftalık prematüre doğdu bebeğim, şimdi herşey yolunda sağlıklı çok şükür
sizleri okuyor ve paylaşımlarınızdan oldukça faydalanıyorum, teşekkürler...

şimdi bi sorum olucak, ilgilenirseniz sevinirim. doktorumuz 5 ay dolmadan ek gıdaya kesinlikle başlamıycaz dedi o zaman anlatırım neler yapman gerektiğini demişti, bi sonraki randevumuz 10 nisandı ama doktr. izinliymiş o gün, 18 nisana gün verdiler..geç mi kalmış olurum acaba? ne dersniz başlasam mı meyve sularıyla azar azar...bu arada sütüm çok az mamayla besliyorum baştan beri...sizlerin başladığını görünce geç kaldım endişesine kapılıyorum...senağlama

kizlar siz bebislere hazir meyva sularindanmi veriyosunuz?

ben arada elma veriyorum rendeleyip ama suyunu hic vermedim bi yardim edin bana,

kızlar yazmışlar zaten bende cam havucu rendede yapıp tülbentten geçiriyorum elmayı olduğu gibi püre şeklinde veriyorum

güle güle oku canım beğenirsen gönder mmmf

istediğin zaman beklerim canım

banamı dedin:))

sen bilirsin tatlım ama istediğin zaman aklında olsun

beyazmelek seni unuturmuyuz canım, herkes bebişinin derdinden bişey göremiyora.s.

biberon hoşgeldin tatlım

dark avatardaki resimde cerenin elindekini klavyeye benzettim banamı öyle geldi yoksa:))

bu arada resimlerine baktım maşallah cerene gittikçe güzelleşiyor

sağol denizanası, hoşbuldum canım :)

ben de yavas yavas yemeğimi yapmaya başlayayım, bizimki fırsat verirse tabii :))

bizim de doktorumuz geçen ayki kontrolde biberon mamasını iyi almasaydı kavanoz mamasına başlatacaktım ama madem iyi alıyor önümüzdeki ay başlarız demişti. 1 hafta sonra kontrolümüz var, muhtemelen biz de ek gıdalara geçmeye başlayacağız. Zaten artık biberon mamasını da nazlanarak içmeye başladı, herhalde tam zamanı artık...

şen hoşgeldin canım aramıza, zaten mama veriyorsan elma ile yavaş yavaş başlayabilirsin bence, biz 4. ayımız dolunca başladık bişey olmaz heralde 14 kasım doğumlu oğlum

bu arada yasminin dediği virüs işini eşime sordum, bir zamanlar çernobil virüsü diye bir virüs varmış belli birgün açılan bilgisayarları kullanılmayacak duruma getirirmiş onun gibi birşeydir dedi şaka olmayabilir yani

Ben de senin hassasiyetini anladım ama yasmine bişey diyemedim canım benim kıyamam ya neden ağlıyorsun. Ne oldu neyimiz eksildi bir ay sonra hepsinin yediği içtiği aynı olacak. Biliyorsun İlke kocaman çok sağlıklı bir delikanlı. Haklısın ama bazen biz de süt yetmedi muhabbetlerini uzatıyoruz.

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.

julii benim mesai bitti kaydirigubbakcemile3 ama ben hala ofisteyim canım

Seni var ya seniiiiiiiii :))))

Mmmf maşallah Memoma :)) Merak etme canım fotoğraftan nazar değmezmiş hem dilimizden maşallah subhanallah eksik olmuyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…