2008 Kasım Anneleri

çitoshayırlı olsun yeğenin allah analı babalu büyütsün inşallah
deniz anası canım sıkma tatlı canını güzelim ilke deniz maşallah çok sağlıklı bunları düşünme
biberoncanım sende tekrar hoşgeldin maşallah sarp beyde kasım ayının en tatlı bebişlerinden biri
şensende hoşgeldin canım[/COLOR]
darkcım sorma yaaaaa valla gündüz hiç uyumuyor benim cadı babannesini de epey uğraştırıyorrrr bugün toplasan 2 saat uyumamıştır

denizanasi, lavinya, çilek hoşbulduk...
denizanası, teşekkürler canım cevabın için...yarın elma suyuyla başliim diyorum, mama ve rezene veriyorum nasılsa dediğin gibi...

Çilek 5.ayınız kutlu olsun.darısı başımıza..

Mmf ve bownieeee bayıldım bebeklerinize..mmfin mavişini biliyorduk zaten..valla senin oğlan o göZlerle çok canlar yakar mmf..hazırlıklı ol..

Çilekciğim 5.ayınız kutlu olsun, Deniz'e 41 kere maşallah. :)

Çitoscuğum hoşbuldum canım. :)) Hepinizin minikleri harika walla, ara ara geçmişe bakmaya çalışıyorum, her resme baktıkça maşallah demeyi ihmal etmiyorum. :))

Çok sağol Lavinyacığım, Yağmur'a da maşallahlar kocaman kocaman, siz de bizdensiniz yani, bugün gündüz benimki de toplasan 1 saat anca uyudu. Şimdi de yatırdım bakalım, ne zaman uyanacak??

hişşşşşşşşşşşşttttttttt slm kızlar bende diodum hatunlar dışardadır hep çeneler fazla çalışmaz ama maşallah 15 sayfa olmuş bilem biz bugün hava güzel die oğlum ne kadar nane limon olsada dışarı çıkarttık annemle eşimin ananesine gittik yaşlılar gelemiolar die orda oturduk 2 saat falan sonra eve geldik oğluşumu yıkadık evi topladım bende banyo yaptım oğluşum tam 4 saate yakındır uyuyo maşallah rahatladıu eşşek eşime mama hazırladım hadi dedim bide tatlı yapiim onuda yaptım ama şuan yaşıyan bir ölüyüm
buarada kızlar bebişlerinize maşallah çok tatlı olmuşlar

maşallah arda beye sedacım
kızlar sizin bebeler uzanmaya başladımı bişeye uzanıp alabiliyorlarmı
nazlımelek özellikle sana canım bu sorum :)))))
malum bizimkiler sidik yarışında puhahahhahh
dur ben bide gidip ekim analarına bakiim de geliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…