2008 Kasım Anneleri

bir 5 dakikam vardı gece maması yapmadan oğluşlara hemen daldım buraya..
5. aylar kutlu olsun..
darkcım ceren kız güzel çıkmış.. şimdiden klavyeyi iyi kullanıyor gibi geldi maşallah..:)))
şen arkadaş sende hoşgeldin.. sende prematüre doğum yapmışın.. benimkilerde öyle..
bizde devamlı mamayla beslendiğimiz için 4. ayda başladık ek gıdalara bence sende çay kaşığı ile tattırmaya başla..
sonra girebilirsem yine gelirim kızlar burda olanlara iyi geceler...

sedacım maşallah arda bebeğe tontiş yanklarından öptüm...
bende maytap desem malum avatarında da yazıyor maytabım benim kerem oğlan bildiğin gibi değil eli herşeyin içinde babsının elini havada yakalıyor kaan da öyle ama o daha sakim kereme göre birde kerem bey artık anakucağında durmuyor sürekli yüzüstü dönüyor artık yere çarşafve kalın yorganımız serip oyun oynatıyoru ve bir işim varsa oraya bırakıyorum...
benimkiler bağırıyor gelirim ben yine...

benimki uzanmıyo bugün çıngırağını karşısında tuttum elini uzatıyo ama tutturamıyo tutturamayıncada doğru ağzına götürüyo :)))
şencim benim oğlumda prematüre 34.haftada doğdu çokkorkuttu mikroskobik ama unutturdu sonra:)

Uzuun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar. 3-5 sayfa dışında geçmişi fazla okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir...

Çitoscum, tebrik ederim canım. Ben de halayım ve insan yeğenini kendi çocuğu kadar çok seviyor. Umarım sağsalim görürsün yeni bebişi. Bıu arada kuzenlerin yaş farkı az olucak, ne güzel :)

Biberoncum, hoş geldin tekrar aramıza. Kimselere sormasam da aklımdan geçmemiş değildin... Hemşeriyiz ne de olsa :)

Darkcım, maşallah Ceren'e, ısırıcam onun ellerini yanaklarını! Aynı tokadan Bengisu'da da var ama biz daha kullanmamıştık. Kıskandım, yarın ben de süslüycem böceğimi :)

seda_1983, maşallah senin de oğluşuna pek yakışıklı maşallah...

Çilekcim, 5. ayınız kutlu olsun canım...

Kızlar bu arada bugün Duru'nun annesi Lelal'le tanıştım. Çok şeker, bıcır bıcır bi hatunmuş kendileri. Duyurulur...

Son düzenleme:

darkcım ceren kız güzel çıkmış.. şimdiden klavyeyi iyi kullanıyor gibi geldi maşallah..:)))
Öyle canım iyidir 10 parmak yazar :))
Geçen Juli teyzesiyle ve Seda teyzesiyle yazıştı :roflol:

Teşekkürler canım,tak tokasını çek fotosunu bekliyoruz.
Ben daha çok kulakları yapışsın diye takıyorum bunları:))
yatrken kulağını büzüyo,kepçe olacak diye korkuyorum ya.

Lelal le hangi ara buluştunus ya .Onun şeker mi şeker olduğu belli zaten .)

olmuş canım, maşallah Ceren'e, şimdiden de klavyeye alışmış, teknolojik çocuklar bunlar :))
Teşekkürler canım,zamane bebekleri böyle oluyor:) Bi kaç ay sonra müzikli oyunlu laptoplardan alcam inş.
Gerçi üzerinde 5+ yazıyor ama olsun:)

dark avatardaki resimde cerenin elindekini klavyeye benzettim banamı öyle geldi yoksa:))

bu arada resimlerine baktım maşallah cerene gittikçe güzelleşiyor
Ceren teşekkür ediyor teyzesine :)
Napalım onada bi klavye verdik yoksa yazı yazamıyoruzp
Hangi kitabı gönderdin Zaynaya merak ettim.
benim okuduğum kitap mı?Alamut,Fedailerin kalesi?

teyzeleri biz bugün 5.ayimizi doldurduk yupppiiiiiii kocaman adam oluyorum haberiniz olsun..
gamyoncuiremsuNice yıllara inş. Çilekcim.

Şen,
Hoşgeldin aramıza.

Sedacığım maşallah oğluşuna, çok şeker çıkmış...

Turtacığım, hemşerim hoşbuldum, :) ben az buçuk anlattım hastane maceramı, umarım senin için de herşey yolunda gitmiştir...

Çitoscuğum hala olmuşsun, tebrik ederim, sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah...

elmalı turtacım sende hoşgeldin tatlım, kıskandım şimdi lelalle seni bende isterim:)

seda maşallah arda beye çok yakışıklı olmuş allah nazarlardan saklasın

çilekçim ben anakucağında rahat yediriyorum yada yastıkla destekleyip yarım oturtuyorum artık hiç yatmak istemiyor zaten önceden sırtüstü yatarken kafasını kaldırıyordu şimdi dirseklerine dayanıp sırtınıda kaldıryor

benimki de kulakarını büzüyodu yatarken bi ara ben de korkuyodum kepçe olucak diye neyse şimdi vazgeçti o huyundan...

Lelal'le komşu gibiymişiz. Bize yakın bi AVM'de çalışıyomuş. Bugün kızı yürüyüşe çıkardığımda buluşup bi kahve içtik...

denizanacim bende sürekli yastikla destek yapiyorum yoksa ya agliyor yada kalkiyor yattigi yerden.

zor oluyor artik onu icin acaba alsammiki diye düsünmüstüm ama bekleyim bari bir ay daha filan.

birde benim böcük sabah uyandigindada kaldiriyor kendini o hali cok hosuma gidiyor

hani sen kaldirmadin bak ben kalkarim der gibi:)))))))))))

ay cenem düstü gidiyorum bu kez,gidimde yatirayim artik lokumu.

iyi uykular herkeze.

darkcım zeynaya meltem arıkan'ın kadın bedenini soyarsa adlı kitabını gönderdim, alamutu mmmf e gönderecektim ama onuda bulamadım geçenlerde öğrencilerim gelmişlerdi denizi görmeye onlardan kitap alanlar olmuştu heralde onuda birisi aldı,

nasıl gidiyor alamut özellikle şöyle 50-100 sayfadan sonra inanılmaz akıcı oluyor

ben bugünlerde çok güzel okuyorum maşallah, yeni kitaba başladım büyücü 700 sayfa falan heralde, bitsin göz koyduğum kitaplar var hemen alıcam,

Büyücü'yü okudum ben, kafa karıştırıcı, güzel kitaptı. bu arada senden istediğim kitabı alıp başladım sonunda ama bebişten sürekli bölünüyorum. Ara vermeden okuyabilsem daha iyi tadına varıcam ama bi türlü olmuyooo

şimdilik büyücü iyi gidiyor, aslında geçen yıl almıştım ama ancak sıra geldi

gezicikitaba baktınmı bir üye 90 küsür kitap ekledi ben 5 takas yaptım kendisiyle dahada var istediğim kitapları, şibuminin yazarının diğer kitaplarındanda eklemiş belki ilgilenirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…