- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.341
Ben mama sandalyesi alsamda pasayi oturtsam arada bisiy olurmu?yoksa daha erkenmi az dahami bekleyim?
Öyle canım iyidir 10 parmak yazar :))
darkcım ceren kız güzel çıkmış.. şimdiden klavyeyi iyi kullanıyor gibi geldi maşallah..:)))
Teşekkürler canım,tak tokasını çek fotosunu bekliyoruz.Darkcım, maşallah Ceren'e, ısırıcam onun ellerini yanaklarını! Aynı tokadan Bengisu'da da var ama biz daha kullanmamıştık. Kıskandım, yarın ben de süslüycem böceğimi :)
Kızlar bu arada bugün Duru'nun annesi Lelal'le tanıştım. Çok şeker, bıcır bıcır bi hatunmuş kendileri. Duyurulur...
Teşekkürler canım,zamane bebekleri böyle oluyor:) Bi kaç ay sonra müzikli oyunlu laptoplardan alcam inş.olmuş canım, maşallah Ceren'e, şimdiden de klavyeye alışmış, teknolojik çocuklar bunlar :))
Ceren teşekkür ediyor teyzesine :)dark avatardaki resimde cerenin elindekini klavyeye benzettim banamı öyle geldi yoksa:))
bu arada resimlerine baktım maşallah cerene gittikçe güzelleşiyor
gamyoncuiremsuNice yıllara inş. Çilekcim.teyzeleri biz bugün 5.ayimizi doldurduk yupppiiiiiii kocaman adam oluyorum haberiniz olsun..
darkcım zeynaya meltem arıkan'ın kadın bedenini soyarsa adlı kitabını gönderdim, alamutu mmmf e gönderecektim ama onuda bulamadım geçenlerde öğrencilerim gelmişlerdi denizi görmeye onlardan kitap alanlar olmuştu heralde onuda birisi aldı,
nasıl gidiyor alamut özellikle şöyle 50-100 sayfadan sonra inanılmaz akıcı oluyor
ben bugünlerde çok güzel okuyorum maşallah, yeni kitaba başladım büyücü 700 sayfa falan heralde, bitsin göz koyduğum kitaplar var hemen alıcam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?