2008 Kasım Anneleri

höyttt ben geldim
kimse beni sormamış teşekkürler
ilk önce biberon ve şen hoşgeldiniz
çilekcim 5. ayınız kutlu olsun nice aylara yıllara inşallah.
sedoşcuk maşallah oğluşumuza sıkı sıkı takipciniz
darkcım valla maşallah ceren kıza lelale de dedim gelinlik artık bunlar gelinlik

aslında okudum başka şeylerde sanırım ama toplayıp kafayı yazamadım yaw
çok uykusuzum dün geceden
akşam abimler geldi çaya az önce gittiler
kocişin arkadaşı aradı yalovadaymış çaya geliyorum dedi
nitekim geldi şu an kocişle çay içiyorlar
uykusuzluktan kemiklerim bile titriyo
oofff offf bari yiğit uyusa derin derin

En son geçen ay bakmıştım... Kitapçıdan almak daha pratik geldi bana :smiley-cool::smiley-cool:

toplu olarak teşekkür ederim kızlar 10 kişiyiz maşallajh bu saatte yeni gelenler hoşgeldiler :
bende bugün inanılmaz yorgunum yarın öbürgün belkide cunaya kadar yokum annemle gidicem yarın perşembede yiğenimin d.günü var ona geçicez ordan myseverle buluşup florya tesislerine gidicez bebişleride götürücez ama tabii hava güzel olursa hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler tatlışlar mujuksss

walla tamda dediğin sayfalardayım 50-100 arası çok merak ediyorum
çok ilginç gidiyor şimdilik.
Ama pek okuyamıyorum evdeyim ya.
Okulda okuma saati yapıyorum, o zaman bende okuyorum.Şimdi ceren pek fırsat vermiyor.

Neyse Elmalı bi dahaki sefere çekersiniz inş.

Kızlar bayada kalabalığız bu gece 11 kişi.
Ama ben uykusuzum ben kaçar.Öptüm hepinizi.

Zeynacım hoşgeldin,teşekkürler canım.
bende kaçıyorum malesef.Sende git yat.Bırak içsinler onlar çaylarını.
Sedoş iyi geceler.
hepinize tekrar iyi geceler.

Çitos hala olmuşsun,gözünüz aydın canım.

Dilek canım doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle nice mutlu yıllara...a.s.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Görüşmek üzere iyi geceler........

dilekcim mutlu yıllar, iyiki doğdun arkadaşımız oldun, iyiki doğdun tunanın annesi olduna.s.a.s.

yasmincim iyi oldu hatırlattığın aklımdaydı ama yarın çok dersim var giremeyebilirim belki

merhaba kızlar ..
anca eve gelebildim .. önce annemlere geçtim bugün babamın doğumgünüydü ailecek bir yemek yedik ve sonra klasik doğumgünü pastası kesildi.. kocaman adam oldun hala sana pasta kesiyoruz baba diyorum hayır ben daha 23 yaşındayım diyor.alem adam .. allah nice uzun sağlıklı ömürler versinde bizde pastalarını yiyelim :))

Kızlar bu arada bugün Duru'nun annesi Lelal'le tanıştım. Çok şeker, bıcır bıcır bi hatunmuş kendileri. Duyurulur...

eveettt .. çok teşekkür ederim canım inan bende aynı şekilde düşünüyorum ve teşekkür ederim ziyaretin için çok güzeldi. herzaman bekliyorum seni biliyorsun.
vee kızlar bengisu bir içim su maşallah tam ısırmalık olmuş

hmm ben en iyisi bekleyim dimi turta acele etmeyim ne olur ne i

çilekcim mama sandalyesinde oturtmak için şuan erken elmalı da söylemiş zaten ama chicconun bir maam sandalyesi var 0 aylıktan itibaren kullanılabilen ana kucağı ve destekliyicileri güvenli oturma pozisyonunu ayarlıyor.istersen incele sanırım bende şuanda onu alıcam çünkü benim cicmcime masada bizi rahat bırakmamaya başladı.

Neyse Elmalı bi dahaki sefere çekersiniz inş.
.
evet resim çekmek bu sefer aklımıza gelmedi..
ama bencede havalar ısınınca güzel bir açıkhavada şöle boğazda veya hidiv kasrı gibi yeşille mavinin buluştuğu bir mekanda toplanalım ..o zaman toplu resmimiz olur :)

ayrıca bu seferki buluşmada benim cimcimem yoktu.. daha kızları biraraya getireceğiz inşallah.

denizinannesi :)) en kısa zamanda bir buluşmada sizinle yapalım ne de olsa seninlede ikamet olarak yakınız :))

DİLOKS DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANUM BENİM

çoooooookkkkk uykum var dayanacak güç kalmadı ama yapacakda bişi yok
bu akşam yaprak dökümünü izleyip hemen uyuyacam yaaa yeter artıkın
onun dışında Allaha şükür çok iyiyim
sizler nasssıznız cikcikler?

günaydın kızlar bende bugün geç kalktım uyandığımda akif konuşuyodu beşikte
,dilekcim doğum günün kutlu olsun sevdiklerin yanında buruş burş nine olursun inşallah

bugün hiç işe gelesim yoktu resmen yataktan kendimi kazıyarak kaldırdım .. şimdide hiç ama hiç çalışasım yok nasıl geçer bugün bilmem ..

bugün kava kapalı istanbulda bayada serin dün nasıldı bugün nasıl bahar işte tam hastalık mevsimi
dünde dönüşte eşofman üstünü giydirmiştim arabada önünü baya salya akıtmış eve girdiğimizde ağzı burnu buz gibiydi inşallah hasta olmaz lokum

burda hava açık ve güneşli ama azcık serin dünde öğlene doğru ısınmıştı gene ısnır sanırsam maytap kafa
merak etme hasta olmaz (+) düşün (+) olsun canımcım
neden şu salyaları yutmuyorlar ben anlamış değilim ne yani akıyo ağzından yut işte
lelalcim valla aynı bende o moddayım resmen kazıdım kendimi yataktan günlerdir çok uykusuzum valla gözlerimi zor açıyom amma açmak zorundayım sanırsam

Herkese günaydınnnnnnnnn..OOhh mis gibi güneşli bir günn..İçim kıpraştıı:roflol::roflol:..

Dilokscum doğum günün kutlu olsun..Mutlu mutlu seneler geçir sevdiklerinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…