2008 Kasım Anneleri

günaydin kizlar
nasilsiniz bakem valla benim basim sisiyo bir haftadir kizlar evde ondan okullar tatil oldu yumurta bayrami yüzünden bu gavurlarinda amma bayrami var 2 hafta daha cekecez artik

kizlar bizim oglan üc gündür gögsümü damagiyla istirip duruyo birde cekiyo ben bagrincada gülüyo ama canim yaniyo valla cok kötü ögrendi bunu bizim sipa sizdede oluyomu birde cok SICRIyor

selam yoktum 3-4 gündür ,melisin süt kardeşinin mevliti vardı annemdeydik,merak eden olmuşmu bilemem çünü geçmişi okumadım sayfalar dolusudur eminim ..herkes iyimi..

Dilokscum doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
5. Ayı dolan arkadaşlarıda kutluyorum darısı başımıza ve nice nice 5 aylara inşallah
elifsevdecim benim oğlumda memeyle oyun oynamaya bayılıyor çok fazla acımıyor ama canım hiç yanmıyor dersem de yalan olur emzik gibi benim meme de ağzındayken kafayı diğer taraflara döndürmeye çalışıyor tabi olmuyorilastik gibi çekip uazatacak

herkese günaydın kızlarrr
umarım herkes iyidir hasta olanlar iyileşmiştir...

dilekcim sana da mutlu yıllar Şeniz

inşallah ailenle mutlu huzurlu bir yıl geçirirsin hayatta herşey istediğin gibi olur huzur mutluluk rahatlık yuvandan hiç eksik olmasın

selamlarrrrrrrrrr..
herkese güzel birgün diliyorum..
maytapcım benimkide sabah uyanmış kerem oğlan kendi kendine konuşup duruyordu bayağıda yükses sesle hemide kaan oğlanıda uyandırdı küççük sıpammmm.. akşam onu konuştuk eşimle bu oğlan büyüyünce ne çenesi duracak nede eli kolu çoook hareketli olacak..
kaaan oğlanda kendi halinde birçok şeyi kermden 10 gün sonra yapıyor hamileykende aralarında hep bir hafta vardı sadece ayrıldıkları tek konu kaan bey kereme göre biraz tosun paşa oluyor..
DİLEKCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE SENELERE..a.s.a.s.

herkese günaydın.. veee hepinize içten teşekkürler kızlar..iyi dilekleriniz için...iyi ki varsınız,iyi ki böyle bir yer var ,iyi ki karşılaştık...teke tek isim yazamayacağımız ama tüm kutlamalar için teşekkür ederim arkadaşalrr​
a.s.a.s.

herkese selam kızanlar valla güneşi gördüm 2 gündür geziyorum sokaklarda:)
herkes iyidir inşallah 5.aylar kutlu olsun
darkçım sizinki de kutlu olsun geçmişi okuyamadım malesefff
ama bi sayfayı açtım ölesine zeyna karusu hakkımda dimişki gezio bisi unuttu dimiş
ben seni unuturmuyum güzellik sadece gezmelerdeyim işte çoluk çocuk:)
biraz önce milupanın paketi geldi ıslak mendik k..ç kadar pişik kremi fln filan geldi
herkes iyidir inşallah bende bişe yok valla

hoşgeldiniz banlı eylül karusu ve asortik karu
evet ikinizinde dedikodusunu yaptım sokaki dedim bunlar
ikinizide özledik valla

çok yorgun hissediyorum kendimi hiç çalışasımda yok ama mecburummm

asorti gülüm banada dün milupadan paket geldi
dediğin gibi o kadar çok şey yollamışlarki eve götürmek için baya zorlandım kaydirigubbakcemile3
hepsi minyatürdü

heytt nbe güzellerrrr??????? iyidir insl.herkez.

gece cok az uyuduk Deniz pasanin burnu tikaliydi her saat basi kaldirdi beni.

gece 4`ten sonrasi babadaydi naptilar bilmiyorum halim kalmamis cünkü.

ben geldım
hava evet cok guzel ama dune gore bıraz daha ruzgarlı

dun ogleden sonra oglus benım zıyaretıme geldı burasıda musaıttı ama hıc oglusumla basbasa kalamadım
kucaktan kucaga gezdı maskut gıbı yedı buradakıler
butun katlardan duyan gelmıs yanımıza

aksam bırlıkte cıktık bende bıraz daha erken cıktım malum
evde mısafır olunca hemen ıslerımı halledemedım ama gec vakıtte olsa esımle yenı daıreye gectık
o bırkac parca ufak montaj ısıyle ılgılenırken bende ıkı valız ve ıkı kolı actım yatak odasında
yatak odasından basladım yavas yavas hergun ne kadar yapabılırsem artık karar verdım kasmayacagım kendımı yetıstıgı kadar artık

neyse gezenler tozanlar neler var neler yok
ben bır gecmıse bakıp gelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…