2008 Kasım Anneleri

sealmlar yine geldim kuzumu doyurdum uyuttum geldim.
bu sene hiç 1 nisanla falan işim olmadı yaa eskiden çok yapardım en çokta eşime yapardım sevgiliyken,bir de bir-iki gün öncesinden başlardım o yüzden de kesin inanırdı garibim.
var mı aklınızda şöleee esaslı bir şaka

dilek tuna çok tatlı olmuş cnm maşallah
çilek geçmiş olsun cnm benimkinin burnu murnu tıkalı deyil maşallah ama 1 haftadır gece 4 ten sonra neredeyse yarım saatte bir uyanıyo daha doğrusu beni uyandırıyo yoruldum valla bu gece süt sağıp vericem babasına o baksın uyumak istiyom:ecrin_bebek:

canım maasallah senın tosun pasaya
bu arada bugun 1 nısan ya hıc sakalayan ya da sakalanan oldu mu?

ben az önce kocişi kekeledim kaydirigubbakcemile3
dedim annem aradı acilen istenbula gitmem lazım
çocuk annende kalsın sende oraya gidersin belki gelemem
zavallı ne olduğunu annayamadı tamam ara bei dikkat et falan filan dedi
kapadım telefonu sonra aradım dedim 1 nisann
Allah seni diyo diyemedimde ne oluyo vardır dedim sonra konuşuruz dedim diyo içinden
demekki ben istanbula gideyim desem kendi kendime bişi demicek
öğrenmiş oldum aklımda bulunsun delikafadulden

kızlar size bişey sorcam..
benim oğlanlar yattıkça kulaklar açılmaya hafif kepçeleşmeye başladı gibi. ama bir ay öncesine kadar yoktu..
açıkcası ne bende nede eşimin ailesinde böyle kepçe durumuda yok yatmaktanmı acaba dün kaanda farkettim kafsını dönderirken kulak içte kalacağına dışta kalıyor kıvrılıyor..
inşallah büyüdükçe düzelir sizinkiler nasıl..

bravo zeyna...adamı dumur ettin vallahi

piroş genel birşey mi bu tunada geceleri eskisi gibi değil..uyanıyor sürkli..acaba doyuramıyormuyum diye de düşünüyorum..ne yapacağımı şaşırdım...

ben de şimdi hatırladım eşime evlenmeden önce ..telde dedim ki o zaman o burdurda ben cizrede çalışıyorduk..yapamıyorum galiba devam edemeyeceğim bitirelim dedim...şaşkına döndü sonra düzeldi anlatınca..aman saçmaymış güzel değilmiş beğenmedim şakamı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…