- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.421
canım valla ben büyükte aynı şeyi yaşadım şimdi herkez küçük uydum diye seviyo garibimikızlar size bişey sorcam..
benim oğlanlar yattıkça kulaklar açılmaya hafif kepçeleşmeye başladı gibi. ama bir ay öncesine kadar yoktu..
açıkcası ne bende nede eşimin ailesinde böyle kepçe durumuda yok yatmaktanmı acaba dün kaanda farkettim kafsını dönderirken kulak içte kalacağına dışta kalıyor kıvrılıyor..
inşallah büyüdükçe düzelir sizinkiler nasıl..
valla iyi keklendi benümkiben de şimdi hatırladım eşime evlenmeden önce ..telde dedim ki o zaman o burdurda ben cizrede çalışıyorduk..yapamıyorum galiba devam edemeyeceğim bitirelim dedim...şaşkına döndü sonra düzeldi anlatınca..aman saçmaymış güzel değilmiş beğenmedim şakamı..
ya kızlar şu uyku problemi nedir gerçekten yaa,benim oğlumun sabaha kadar deliksiz uyuduğunu bilirim ama şimdi ara ara uyanıyor hepiniz de aynı şeyden dert yanıyorsunuz,acaba havalardan falan mı
Kalimero akşama görürsün sen şakayı bakalım:))))) Ayhh çok merak ettim walla ne göstercek şaka sana:)))
benimkide memede susuyo emiyo biraz tam uyuyo deyip beşiğine koyuyorum biraz sonra yine mıkır mıkır sesler çıkarıyo ama gözleri kapalı hadi baştan al emzir beşiğine koyup çıkarmaktan belim ağrıdı valla,uyuyamayınca çookk sinirli oluyorum kocişe sarıyorum sonra garibim oda bişey diyemiyo
önerilerini deneyeceğim zeynacım sağol.. şimdilik uydu durumuda yok ama ne bilem endişelendim işde..sositosositocanım valla ben büyükte aynı şeyi yaşadım şimdi herkez küçük uydum diye seviyo garibimi
allahtan alınma gibi bi huyu yok
yaraken dikkat edeceksin sık sık kalkmaması için bak sallarken uyurken kontrol et olmadı şapka tak yatırırken falan sok kulaklarınıda içine
he bunları yapmana rağmen hala oluyosa yapısaldır bişi yapmazsın
öle şakamı olurmuş be çok ayıp bişi ve çok saçma aptalca olmuşnisan bir şakalrında hiç öyle kötü keklenmedim kekelemedimde ama 2-3 sene önce eski apartmanımda akıllı bir komşumlaelaelaelaelae gözler önünde kocasıyla kavga etmişti adama sölemediği şey kalmamıştı herkes adamı rezil etti diye düşünürken nisan bir demesinmi
Allah akıl versin zaten görüşmüyom asıl delülüğünü gösterince arkadaşlar la birlikte onunla görüşmemem kararı aldık..:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?