2008 Kasım Anneleri

bu sabah kocısı bende sakaladım
sabah evden cıkar cıkmaz aradım
yenı daıreye hırsız gırmıs yonetıcı aradı haber verdı babam gıttı dedım
sen nıye gıtmedın baksaydın falan dedı
korkarım dıye gıtmedım deyınce acaba ne almıstır kesın benım matkap takımlarını almıstır dedı
kapıdan gırmıs tum esyaları da tasımıs olabılır dedım telaslandı ıyıce kapat babamı bır arayayım deyınce
uzulme o kadar bugun 1 nısan dedım
aksam sana sorucam goreceksın 1 nısan sakası nasıl yapılıyormus dedı

diloks aynı şakanın bir benzerini de ben yapmıştım yazık çok üzülmüştü yaa bir süre kendine gelemedi hiç unutmuyorum.

ya kızlar şu uyku problemi nedir gerçekten yaa,benim oğlumun sabaha kadar deliksiz uyuduğunu bilirim ama şimdi ara ara uyanıyor hepiniz de aynı şeyden dert yanıyorsunuz,acaba havalardan falan mı

canım valla ben büyükte aynı şeyi yaşadım şimdi herkez küçük uydum diye seviyo garibimi
allahtan alınma gibi bi huyu yok
yaraken dikkat edeceksin sık sık kalkmaması için bak sallarken uyurken kontrol et olmadı şapka tak yatırırken falan sok kulaklarınıda içine
he bunları yapmana rağmen hala oluyosa yapısaldır bişi yapmazsın
valla iyi keklendi benümki
bende öle bişi geçirdim ama adamlada su sızmıyo aramızdan dicek durduk yer ne yani
sonra aman boşver dedim
şimdi düşündüğümde saçma bile geldi iyiki yapmamşım ama sen saçmalamışsın :roflol:

umarım havalardandır da düzelir beyazmelekçim,bide yazın çok sıcak olunca sıcaktanda uyuyamazlar dahada kötü olmaz inş.ayy bide sivrisineklerde ısırır bebişleri oyy kıyamam

Kalimero akşama görürsün sen şakayı bakalım:))))) Ayhh çok merak ettim walla ne göstercek şaka sana:)))

Ben pek sevmiyorum 1 nisan şakalarını nedense...

Kimseye yapmıyorum,yapılmasınıda pek sevmiyorum.

Bizimde uyku sorunumuz oluyor.Birde mama imek istemiyor,kaşıkla bişeyler yemek istiyor caı.

Şimdi ayaklarını park yatağın alt açmasına dayamış yukarıya DD Kalktı benim bücür cadı anlayacağınız<

ya kızlar şu uyku problemi nedir gerçekten yaa,benim oğlumun sabaha kadar deliksiz uyuduğunu bilirim ama şimdi ara ara uyanıyor hepiniz de aynı şeyden dert yanıyorsunuz,acaba havalardan falan mı

valla benim oğlum da 2 gündür geceleri çığlıkla uyanıyor ve çok ağlıyor gözlerinden yaşlar akıyor anlayamıyoruz gece 1 e kadar birşey yok ama ondan sonra bir başlıyor anlam veremedik bir türlü.sabah da birşey olmamış gibi gülücükler atıyor :uhm:

darkcim 5.ayiniz kutlu olsun canim..

benimkisi asiri derecede meeme tutkunu bence ondan uyaniyordur diyorum.

karni tok olmasina ragmen emiyor ve kusuyor bende istemiyorum öyle olmasini ama

gece anca memede susuyor.napicam bilmiyorum ya cok gergin geciyor gecelerimiz.

benimkide memede susuyo emiyo biraz tam uyuyo deyip beşiğine koyuyorum biraz sonra yine mıkır mıkır sesler çıkarıyo ama gözleri kapalı hadi baştan al emzir beşiğine koyup çıkarmaktan belim ağrıdı valla,uyuyamayınca çookk sinirli oluyorum kocişe sarıyorum sonra garibim oda bişey diyemiyo

Kalimero akşama görürsün sen şakayı bakalım:))))) Ayhh çok merak ettim walla ne göstercek şaka sana:)))

ınan bende bılmıyorum ama adamın yuegıne ınecektı resmen :roflol:
yalnız aklına gelen ılk sey matkap takımları oldu adamın
gozu gıbı bakıyor onlara cok degerlılermıs
gorucez bakalım ne gosterecek kaydirigubbakcemile

neyse kızlar ben kacar
bugun erken cıkıcam ıslerım var bır suru halletmem lazım
fırsat bulursam donuste bır ıkı parca alısverıs yapmak ıstıyorum ama bakalım
yarına gorusuruz canlarrr

aynen piroscum yaaaa,bende esime saldiriyorum yok yere sinirleniyorum.

esim cok sakindir benim ama biyere kadar bazen oda bana kiziyor sakin ol diye.

vallahi ben bazen koymuyorum yatagina yanimda yatiyor..al koy al koy dedigin gibi halim kalmiyor ya.

valla bakalım ne olacak düzelecekmi,yani geceleri öle huysuzluğu yok,gözlerini bile açmıyor emiyor yatıyor hemen memeyle doymuyor diye düşündüm muhallebilere başlamıştık yine kalkıyor bir değişiklik olmadı yani.aklıma o yüzden hava değişikliğ geldi,çok öle gaz sıkıntımız yok gazdan desem,gazı olunca belli oluyor zaten ben gündüz görmediği için özlemesine bağlıoyrum ama çalışmayan arkadaşlarda da oluyor değilmi bu pazartesi doktorumuz var bakalım bir soralım o ne diyecek

beyazmelekcim ben calismiyorum ama hala yapisik drumdayiz.

yatmadan muhallebide yediriyorum ki üzerinde yaziyor 3-4 saat tutar bebegi diye ama

bizimki her yarim sate kalkip meme istiyor.cocuk meme tiryakisi oldu ya ayrilmiyor hic.

önerilerini deneyeceğim zeynacım sağol.. şimdilik uydu durumuda yok ama ne bilem endişelendim işde..sositososito

kızlar benim kaan oğlanda gecesürekli kızarak uyandı sebebine gelince yorganı üzerinden atamadığına sinirlendi sıpam..
ben genelde ince battaniye ve kalın örgü battaniyemizi örtüyordum yumuşak diye sabaha kadar tepikleyip uçan tekmelerle açıyordu kaçkez kalkıyordum.. dedim artık yorganını örteyim yorgan büyük olunca kenarları sıkıştırdım açamadığı için dbelendi sinirlendi mızırdandı ara ara.. kaç çocuk vardır üzerini açamadığı için gece gece mızıldana merak ediyom valla..-tatlicadiarzu-

nisan bir şakalrında hiç öyle kötü keklenmedim kekelemedimde ama 2-3 sene önce eski apartmanımda akıllı bir komşumlaelaelaelaelae gözler önünde kocasıyla kavga etmişti adama sölemediği şey kalmamıştı herkes adamı rezil etti diye düşünürken nisan bir demesinmi
Allah akıl versin zaten görüşmüyom asıl delülüğünü gösterince arkadaşlar la birlikte onunla görüşmemem kararı aldık..:içelim:

öle şakamı olurmuş be çok ayıp bişi ve çok saçma aptalca olmuş
adam iyi kabul etmiş öle bişi
karı koca delü galiba
asıl sizin onunla görüşmem karaı almanız ve görüşmememniz iyi bi şaka olmuştur ona :lepi:

Ben 4-5 yil önce teyzemi arayip büyük teyzem hamile dedim.digerini arayip kücük hamileymis dedim.

sonra ikisinin saskinliklari birbirlerine yemin etmeleri "vallahi diilim" diye havada ucusmustu :))))))))))

uffff canim sIkIldI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…