- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.441
önerilerini deneyeceğim zeynacım sağol.. şimdilik uydu durumuda yok ama ne bilem endişelendim işde..sositososito
kızlar benim kaan oğlanda gecesürekli kızarak uyandı sebebine gelince yorganı üzerinden atamadığına sinirlendi sıpam..
ben genelde ince battaniye ve kalın örgü battaniyemizi örtüyordum yumuşak diye sabaha kadar tepikleyip uçan tekmelerle açıyordu kaçkez kalkıyordum.. dedim artık yorganını örteyim yorgan büyük olunca kenarları sıkıştırdım açamadığı için dbelendi sinirlendi mızırdandı ara ara.. kaç çocuk vardır üzerini açamadığı için gece gece mızıldana merak ediyom valla..-tatlicadiarzu-
nisan bir şakalrında hiç öyle kötü keklenmedim kekelemedimde ama 2-3 sene önce eski apartmanımda akıllı bir komşumlaelaelaelaelae gözler önünde kocasıyla kavga etmişti adama sölemediği şey kalmamıştı herkes adamı rezil etti diye düşünürken nisan bir demesinmi
Allah akıl versin zaten görüşmüyom asıl delülüğünü gösterince arkadaşlar la birlikte onunla görüşmemem kararı aldık..:içelim:
niye canın sıkıldı çileğim :çok üzgünüm:Ben 4-5 yil önce teyzemi arayip büyük teyzem hamile dedim.digerini arayip kücük hamileymis dedim.
sonra ikisinin saskinliklari birbirlerine yemin etmeleri "vallahi diilim" diye havada ucusmustu :))))))))))
uffff canim sIkIldI.
kızım karabatak gibi oldun bi geliyon bi gidiyon sağlam dur karışmasın ortalıknoluyo len burda azcık yok olduk yine sayfalar uçmuş
beyazmelekçim bende ağırmı dedim ama yok üzerine örttüğüm battaniyelerden daha hafif puf puf ya içinde rahatda dönüyordu ama derdi üzerini açmak sıpamın gündüzde öyle ikiside anakucağında üzerlerindeki ince battaniyeler sürekli yerde.. Allahtan kerem oğlan gece yattığı gibi kalkıyor hareketli olmasına rağmen bununda battaniyeyi gece iyice üzerine çekme huyu var arada hafif hafif kemirmek için..:))
aman boşver beyazmelek benimkide dönmüyoevet benimkinin de çok hafif ama işte demekki sıkılıyor,belki de başka bişeydendir yaa çok sıcak oluyor bazen içeri bizde bunalıyoruz oda bunalıyor heralde, bu arada benimki hala dönemiyor yaa normalmi :çok üzgünüm:
yok kııı hala akıl sğlığım yerindehayrola zeyna coşmuşsun sıyırmaya az kaldı sanırım kaydirigubbakcemile3
Kızlaaaaaaaarr dumur durumundayım ben çok fenayım yaaaaaaaa:a015:..Az önce banyodaki dolabı düzeltirken eskiden kalma gebelik testi buldum..Adet de olmadım doğumdan beri..Hadi dedim atacağıma bir test yapayım yaptım veeeeeeee şoklardayım ben..ne etcem ben yaaaaaaa kafayı yemek üzereyim çıldırcam yaaaaaaaa..oğlum daha 4,5 aylık ve ben hamileyimve korunduğum haldeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......delirmek üzereyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?