2008 Kasım Anneleri

nazlımelekcim sendekinden bir tanede bende var,beşiğinde yatarken iki tane battaniye örtüyordum,şimdi karyolasına geçtiğinden beri yorganını örtüyorum o ağır gelipte altında kıpırdayamadığı için sinir oluyor sesler çıkarıyor onu açınca rahatça yatıyor

evet zeynacım tam k.ç.n.n üstüne oturdu zavallım..
biraz herşeyde mikser olma durumuda vardı bu şahsın ortalığı fazla karıştırmadan şutladık...:mymeka:

beyazmelekçim bende ağırmı dedim ama yok üzerine örttüğüm battaniyelerden daha hafif puf puf ya içinde rahatda dönüyordu ama derdi üzerini açmak sıpamın gündüzde öyle ikiside anakucağında üzerlerindeki ince battaniyeler sürekli yerde.. Allahtan kerem oğlan gece yattığı gibi kalkıyor hareketli olmasına rağmen bununda battaniyeyi gece iyice üzerine çekme huyu var arada hafif hafif kemirmek için..:))

evet benimkinin de çok hafif ama işte demekki sıkılıyor,belki de başka bişeydendir yaa çok sıcak oluyor bazen içeri bizde bunalıyoruz oda bunalıyor heralde, bu arada benimki hala dönemiyor yaa normalmi :çok üzgünüm:

aman boşver beyazmelek benimkide dönmüyo
nasılsa bi zaman sonra dönecek dönecek hatta hoplayıp zıplayacaklar
biz hakim olamayacağız sırnaşık şey

Gel saçlarına gözlerine yüzümü süreyim
Gel ağlatma
Gel bu devran ayrılığın devranı değil
Gel yalvartma

Ömrüne ömrümü nefesine nefesimi ah katayım hadi gel
İsmini dağlara taşlara yazayım
Ömrüne ömrümü nefesine nefesimi ah katayım hadi gel
İsmini dağlara taşlara yazayım

Düşerim nolur yamacından bırakma beni
Sevdan ile sevdan ile tut ellerimi
Dışarısı ayaz dışarısı hasret yüreğimde yangın var
Sevdan ile sevdan ile söndürme beni

Çilekcim teşekkürler canım

Nazlıcım bizim kızın kulaklarıda kepçe olacak bu gidişle.
yatarken kulağının üstüne yatıyo açılyo kulağı.Arada saç bandı takıyorum şapka takıyorum.İnşallah kalıcı olmaz.

evet darkcım yatarken oluyor ne oluyorsa bende artık şapka takayım arada..
bizim bir arkadaşın kocası zamanında çocuğun kulağını bantlamış ama daha beter kepçe olmuş yavss..:)) ama ırsiydi çünki adamın kulağıda kepçeydi...:)))))))
beyazmelkçim benim oğlanın biri dönüyor diğeri daha dönemiyor gece uyanan dönemiyor sadece sağa sola kafayı döndütrüyor kıçını kaldırıp kaldırıp ittiriyor kendinide daha dönemiyor kerem oğlan battaniyeyi seven dönüyor hemde fırdöndü mübarek biraz önce kaka yapmış altını değiştiriyom altını açmam dönmesi bir oldu kıçı moklu moklu son anda bulaştırmadan düzelttim zor bağladım bezi..:))
zeyna bacım kime bu sevda gıı hani dışarda olsan güneş geçti kafan diycem ya hadi neseeeee..:))

Kızlaaaaaaaarr dumur durumundayım ben çok fenayım yaaaaaaaa:a015:..Az önce banyodaki dolabı düzeltirken eskiden kalma gebelik testi buldum..Adet de olmadım doğumdan beri..Hadi dedim atacağıma bir test yapayım yaptım veeeeeeee şoklardayım ben..ne etcem ben yaaaaaaa kafayı yemek üzereyim çıldırcam yaaaaaaaa..oğlum daha 4,5 aylık ve ben hamileyimve korunduğum haldeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......delirmek üzereyim..

böyle şeyleri bugün yazınca doğru bile olsa 1 nisan şakası sanıyoruz...umarım şakadır da çitos..yoksa hakikaten dumurr:1shok::1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…