2008 Kasım Anneleri

çitoscum inşallah şakadır ki öyle olduğunu tahmin ediyorum öyle değilse de işin zor valla.
zeynacım ve nazlımalkcim teşekkür ederim içim rahatladı biraz,benim oğlanda popoyu kaldırıyor kendi ekseni etrefında sırt üstü dönüyor vede kafasını sallıyor ama dönmeye geldimi yok. hatta biraz yan yatırıyorum alışsın diye inatla kafasını geri geri itiyor sırtüstü yatmak için,yenidoğduğunda ilk2-3 ay yan yatış yastığıyla yan yatırdım yavrumu bıktı heralde

herkese merhabaaa

Zeynacığım ve hoşgeldin diyen diğer arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum, yeniden sizin aranızda olmak gerçekten çok güzel... Dilokscuğum doğumgünün kutlu olsun, nice nice yaşlara...

ben de oğlumun odasına looney tunes karakterlerinin olduğu bir puzzle almıştım, onu bitirdim de geldim. Bir tek çerçeve almak kaldı, onu da bir ara dışarı çıkınca hallederim.

Bugün benimki sağ tarafından kalktı herhalde, gayet güzel uyudu, maşallahı var, şimdi de kendi boyu kadar sarı bir hipopotamı var, onunla konuşup oynuyor, ben de ne var ne yok diye bakmaya geldim... Şakalar almış yürümüş, çitoscuğum umarım şakadır, değilse de moralini bozma her şeyde bir hayır var derler, ikiz gibi olur güzel güzel büyürler...

şaka maka ben 2. yi yakın zamanda istiyorum...ara verirsem tekrar cesaret edemem gibi geliyorrrr...tabi allah kısmet ederse..önce olmayanlara veriri inşallah ta

şaka maka ben 2. yi yakın zamanda istiyorum...ara verirsem tekrar cesaret edemem gibi geliyorrrr...tabi allah kısmet ederse..önce olmayanlara veriri inşallah ta

Valla bravo dilokscum hem oğluş huysuz diye dert yan hem ikinciyi iste valla bravoooooo:lepi::lepi:..

Ben 2. yi hiç düşünmüyorum valla.zaten 31 yaşındayım 2. yi de yaparsam 50 yaşına kadar çocuk büyütmekle uğraşıcam.yeter bir tane tadına baktık çok güzel bir şey ama çok meşakkatli..allah isteyenlere versin.

Bu arada diloks oğluşun senin bir kopyan..yavv ne ettiniz de size benzedi bu sıpacıklar.benimki bana hiç benzemiyormu aslında ben benzetiyorum ama:jeyyar::jeyyar:

BANLI EYLÜLÜN ŞAKASINI BEN NEDEN GÖRMEDİM YAAAAA NERDEEEE O ŞAKAA :1ninca:

zeyna bacım kime bu sevda gıı hani dışarda olsan güneş geçti kafan diycem ya hadi neseeeee..:))
hala ilk günki gibi yok azcık ilk günki gibi kocişe besliyom ben o sevdayı
her gün ilmek ilmek daha çok bağlanıyorum :asigim:

yawww ne cesaret beee maşallah
çalışmalara tayin olduğun yerdemi başlayacaksın şeker
tunadan zaten haylaz bi bebe valla aklından zorun mu var diye hemen düşünmeye başaldım kafamçokkarıştı

Ne şakacı arkadaşlarım var benim yahuuu. Sabahtan beri yemediğim şaka kalmadı durup durup unutuyorum 1 nisan ı. Bir de üstüne sizinkileri yedim :)

Dilek valla benden de sana bravo. Hem Tuna huysuz falan kafa allak bullak bir de ikinciyi istiyorsun. Allah gönlüne göre versin canım ama bence en az 3 yıl bekle derim.

selam şekerlerrrrr
bugün öğleden sonra işe gitmedim çünkü ev başını almış gidiyordu maytapın deyimiyle totoma taktım roketi önce göğlen geldim işten kızı aldım emzirdim zaten her zamnki gibi sabahtan beri uyumadığı için bitap düşmüş yağmurum geldim hemen onu uyuttum oturma odasından başladım heryeri süpürdüm toz aldım halıları ve koltukları bi kat sildim bitek banyoyla tuvalet kaldı ama heryer tertemiz oldu camları silemiyorum çünkü inşaat var üst ktımızda kaynımlara ve yapılıyor balkonlar batmış durumda yani bitek çamaşır astığım balkonu yıkadım kayınvalidem nohut pilav sırgan yapmış onlardan da getirmiş kociş birazdan gelir yeriz benim kız da bugün öğleden beri nasıl olduysa uyuyor oda acıdı sanırsam annesine....

hıımm bu arada aklımda kaldığında dilokscum maşallah tuna oğlana çok yakışıklı bu arada doğum günün kutlu olsun canım iyi ki doğmuşsun iyiki tunayı doğurmuşsuna.s.
darkcım sizinde 5 ayınız kutlu olsun canım :ecrin_bebek:
çilek deniz beye geçmiş olsunn benim kızdada var hafifi burun tıkanıklığıııı kocişin elinde sürekli burun pompası geziyor ortada benneyaptımki
ya piroş ve beyaz melek canlarım aynı problem bizdede olmaya başladı yağmur önceden emip uyurdu şimdi 12den önce uyumuyor ve dalana kadar gözleri kapalı inleyip duruyor umarım bir an önce geçer yaaaaaa
çitoss cnım geç kaldın valla şaka için şuan olmasın zaten ama bence bir tane daha düşünmelisin kardeş çok başka canım onu bu dünyada yalnız bırakmak bence bencillik güzelim bu benim nacizhane fikrim (sakın alınma haaaasengözlerimebaksanab)

saol laviscim insl.daha iyiye gdiyorum sümüklü oglusumla berbaer...

millet mac izliyor anlasilan,bizim evdede kiyametler kopuyor adam habire bagiriyor

nasil mac izlemekse bu artik.

ay nerde bu millet yaws,bende pek bi gezenti oldum bazen asortie ile bi akrabalığım varmı diye düşünüyorum,CADIARZUyine ciciler aldım kızıma biri beni durdursun..:1rolleyes:

ben geldim,ek gıdayla kafayı bozmuş insan olarak öncelikle ek gıdaya uğradım tabiki.öncesinde de yaprak dökümünü izliyordum.maçı seyretmedim,kociş benim yerime seyretti.eylülcüm ciclerinizi güle güle kullanın cnm

eylül karusu bana laf atma tımam mı ayrıca bu ne yaa şakalar havada uçuyooo
bugün yine gezmeye benn yaaa artık evde durmak için cuma gününe misafir çağırdım napiim dimi ama
eylül cicileriiz hayırlı olsun bende 3 günde çok şey aldım çoookk kendimede nevresim takımı aldım napiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…