2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar.Kimse görünmüyor ortalıklarda ama kocişe yaptığım şakayı anlatayım dedim.Genelde aynı şakalar yapılmış.Akşam o maç seyrederken midem bulanmış gibi yaptım.Sonra anlatmaya başladım.Dedim ki; bugün kasıklarımda çekme oldu , midem bulandı.Hamile değilimdir inşallah falan. Tabi gözü maçta olduğu için 1 nisanı çakmadı.Bağırmaya başladı.Çabuk nöbetçi eczane araştır, test alalım, sorumsuzsun, bu ciddi bişi, nasıl atlarsın.Ben de dedim ki test var evde.Git yap çabuk dedi.Eski testi saklıyordum ben.Onu çıkardım yerinden.Çift çizgili olanı.Başladı ne yapacaz şimdi demeye.Ben doğuracam dedim.Ama renk falan kalmadı.Sonra baktım bu iyice bozum oldu.Söyledim şaka olduğunu.Adamcağız derin bir nefes aldı.

günaydın kızlarr
valla bakıyorumda 1 nisan dolayısıyla oldukça şaka yapılmış .. bizim içimiz geçmiş resmen nasıl anneme gittim nasıl kızı aldım bilmiyorum.. bu sebeple çok şükür bu 1 nisanı da şakalanmadan kazasız belasız atlattım :))

gunaydınnnnn
ben geldım yorgunum ama keyfım yerınde allaha sukur
bır suru kısı sakaladım yaaa
ne oluyorsa bu sıralarda bana evdekılerı sınır edınce ben mutlu oluyorum
sıyırıyorum sanırım delikafadulden

neyse dunkı kocıse yaptıgım sakanın aksama rovansı olacaktı bılıyorum ama hazırlıklıydım süprizzzzz
dun bırkac parca yenı daırenın ıslerı ıcın erken cıkmıs oradan da alısverıs yapıcaktım yaa
neyse ıslerı hallettım pek bır sey bulamadım kendıme gore hep ara modeller vardı henuz yaz ve bahar sezonu tam acılmamıs
bır ıkı bısı aldım geldım annemı sakaladım eve hırsız gırmıs dıye -tatlicadiarzu-
cocuk emzırıcem sen gıt bak ben korkarım dedım kadın gıyındı apartmandan cevırdım tabıı bana kızdı cıktı gıttı markete gıtmıs garıbım Çok üzgünüm çoook
evde aksam mısafırler vardı kocıs gelır gelmez sakalayamadı benı ama ben ondan once davranarak eskı gebelık testını cıkardım oglusumun kutusundan ve odaya cekıp gosterdım
ılk basta guldu falan ama valla bu benım gebelık testım dıye yemın edınce yuttu nerden bılsın kı eskısını sakladıgımı :jeyyar:
sonra herkesler gıttı sıra benım sakama geldı deyınce kactım tabee

ha ben sakalanmadım mı o ayrı
oglusumda benı sakaladı yenı aldıgım elbısenın uzerıne kusmak suretıyle ılk gıyıdıgım an da yıkanacak caması arasına gırıverdı benım yenı elbıse

sızde ne var ne yok sakalar havada ucustu sanırım

Kalimerocum benim yaptığım şakayla aynı gibi seninki.Sakladığım gebelik testinin birgün böyle bir işe yarayacağını hiç düşünmemiştim.kaydirigubbakcemile3

günaydın herkeze
valla ben dün kocişe yaptığımdan başka hiç kimseye hiç bişi yapamdım zaten kafamda dün basmıyordu şaka yapmaya uykusuzluktan yorgunluktan
ayyy dün gece rüyamda neler gördüm neler hele bi annatayım;
biz diloks,jülianne,mmmfkafa,lelal,banlı eylül bi evdeyiz kadın sığınma evi gibin bişi delikafadulden
masada oturmuşuz hepimiz zigara içiyoz bi dertliyiz bi dertliyiz
diloks geliyo uçuk pembe eşortman giymiş turuyo sandalyeye bacaklarını yukarı doğru topluyo ama bi kahırlıyız aman Allahım
sonra mmmf kafanını kuzusunun doğum günüymüş banlı eylül simli sopa ucunda ayıcığı olan bi oyuncak paketliyo jülianne kartpostallar paketliyo arkalarında hikayeler falan yazıyo ben ne alsam diye düşünüyorum
böle sıkıla sıkıla uyandım :1shok:
hayırlara gelsin inş.

günaydınlar herkese
uykumu aldım bugün iyiym gece piroşu babasına sattım 1 kere emzirdim sonra muhallebi hazırladım suyu kaynatıp bıraktım dedim uyanırsa yapıp ver biara mıkırdanıyodu pireye kalk hadi emzir kıznı dedim:)uyudum sooora sabah erken kalktık ama yine uyuduk piroş hala uyuyo
bu nee bee herkes şakalar yapmış ben yapmadım kimseciklere
zeyna hayır olsun cnm benim

günyadın kızlar
kızım ilk kez hasta oldu düün gece doğru dürüst uyumadık burnu fena halkde tıkalı yavrumun sanki boğazındada balgam var atamıyor gibi bıraktım geldim mecbur öğleden sonra götüreceğim doktora dün akşamm eltimler geldi küçük oğlu var 11 aylık hastaydı öksürüp durdu onlarda bize oturmaya gelmişti kızıma ondan bulaştı herhaldeee((

SaĞolun kızlar ya pıoŞcum benım kızımda hıÇ hasta olmamıŞtı dedım ya bÜyÜk ıhtımal kuzenınden geÇtı Çocuk nasıl ÖksÜrÜyordu anlatamam offf hasta Çocukla mısafırlıĞe gıdılır mı yaaaa doktorunu aradım banlı eylÜlÜn dedıĞı spreyı kulnna dedı bakalım ınŞ geÇer

lavişcim geçmiş olsun çocuktan bulaştı diyorsun ama bulaşma olunca hemen o gün etklisini göstermiyo 4-5 gün kuluçka dönemi oluyor bol bol serum fizyolojikle yıka burnunu

ya bnde banlı eylülü gördüm rüyamda güya banlı evli değilmiş daha dün facedeki resimlere bakmıştım banlının kocişiyle çektirdiği siyah elbiseli resmi var ya yine o kıyafte var ama eylül bekarmış kocasdıyla sevgililermiş onlar el elel geziyorlarmış sokakta kendi kendime dedim ki ben bu kızı bi yerden tanıyorum dedim neyse bmyle büyük bi bahçe bi baktım eylülün kocişi eylülü kötü adamların eline attı seni sevnmiyorum bu oyun felan dedi o anda eylülün bacağının yanında bi sopa beliriverdi bi vurdu adamın kafasına adam yığıldı tabi arkasından ateş ediyolar eylülde kocişiyle geldiği arabaya atlşayıp kaçtıı bi baktım bizim eve gelmiş ağlıyor ona inanmıştım neden böle yapıyor diyeeee eylül zengin biriymiş sırf parası için falan adam bunu öldürmek istemişşş falan da filan da
çok türk filmi seyrediyorum sanursammmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydin kizlar
dün bende kocisi sakaladim asaga bodruma inip patetes cuvali vardi git onu getir firina yemek atacam dedim gitti getirdi evi süpürüken bi bagirdim kos gel fare girdi suraya dedim ya ne faresi diyo buraya fare gelmez ya dedim pates cuvalindan cikmistir tam inandi süpürgenin sapini cikarmis dolabin altina sokmaya calisi sonra nisan 1 dedim ama cok korkmus ya ordan cikmazda cocuklara bisey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…