- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.501
günaydınlar kızlaaaar
lavinyacım geçmiş olsun keşke eltinler çocuk hastayken gelmeseymiş.bizde de öyle durum oldumu açıp dr a telde soruyoz sakıncası varmı diye.kaç kez program iptal ettik buyüzden ama olsun hasta olcağına.siz de bence öyle yapın sonuçta yazıık onlarada öksürünce mutlaka bulaşıyo çünkü.miniğine acil şifalar diliyorum canım.
benim oğlan erken mesaiye başladı ama çabuk pes etti 2 saattir falan uyuyo:)bende facebooktaki videolarımı izledim yarıldım resmen gülmekten walla beceremedim buraya koymayı becersem okadar güldümki günüm aydınlandı sizde neşelenin diye buraya koycaktım olmadı(benim oğlanın dişleriyle başımız dertte başı ve ağzının içi ateş gibi yanıyo ama ateşini ölçüyom normal.bide çıldırıcak gibi saldırıyo etrafa okadar kötü kaşınıyoki kuzucuğumun dişleri.walla ben de acı çekiyom onla beraber.jel de vermedi ne doktor ne eczacı kullanma diye sıkı sıkı tembihlediler.hiçbişey işe yaramıyo walla sadece bikez serçe parmağımı azcık rakıyla ıslattım dişlerine sürdüm o işe yaradı ama bikere yaptım bidaha yapmıycam alkol sonuçta yaa.gerçi biz hep rakılarla büyümüşüz bişicik de olmamış ama yinede korkuyom.
buarada kan damlasının tadı nekadar iğrenç öyle ağzıma bikere azcık bulaştı yanlışlıkla kusuyodum resmen bebişime verirken içim sızlıyo ama o gık demeden içiyo kuzucummm.2. pnömokok aşısında çok ağladı kuzucum yanma yapıyomuş sizinkiler de ağladı mı çok orası kızarık şimdi sinek ısırığı gibi normal mi?
havalar düzelse artık yaaa gezmek istiyom oğlumla burda hava çok kapalı soğuk değil ama yağdı yağcak.camları silmiştim ondan yağcak herhalde:))
KIZLAR SAÇI ÇOK DÖKÜLEN VARMIIII?ben kel kalmak üzereyim sanki okadar çok dökülüyoki taramaya korkuyorum.sizin de böylemi?yaptığınız bişey varmı?nooolur yardım edin depresyona giricem bu saçlarım yüzünden.güya doğumdan sonra blimden aşağı olan saçlarımı küt kestirdim bunu yaşamayayım diye ama aynı değişen bişey yok.kestirmeseydim kimbilir nolcaktı
iğrenç şekilde dökülüyo hemdeee neler aldım yağlar bioxin falan yok anam sanki dahada dökülüyo hafif kellikte başladı bedne ve evet 4. aydan itibaren dökülmeye başladı ne zaman duracak biliyorumdaKIZLAR SAÇI ÇOK DÖKÜLEN VARMIIII?ben kel kalmak üzereyim sanki okadar çok dökülüyoki taramaya korkuyorum.sizin de böylemi?yaptığınız bişey varmı?nooolur yardım edin depresyona giricem bu saçlarım yüzünden.güya doğumdan sonra blimden aşağı olan saçlarımı küt kestirdim bunu yaşamayayım diye ama aynı değişen bişey yok.kestirmeseydim kimbilir nolcaktı
evet demir kullanmam gerektiğini biliyorum halbuki artık günde 1-2 kez emziriyom ama genede durmadı büyük oğlumda da hiç emzirmedim aynı şekilde dökülme yaşamaıştım.günaydın kızlar herkese
yine yoğun bir gün daha yeni işim bitti valla.
lavinya canım geçmiş olsun bebişine.
ata-tanem bu saç dökülmesi gerçekten dert demir hapı kullanıyormusun bazen doğum sonrası demir hapı kullanmayan emziren annelerde oluyor bende de var ben şimdi demir hapıma tekrar başladım bir bakıcam düzelme olucak mı?
oğluşuma dün milupanın sütlü pirinçli muhallebisinden verdim afiyetle 1 kaseyi yedi valla.bu ek gıdalara geçeli artık hiç emziremiyorum zaten azdı iyice azaldı bitecek diye korkuyorum valla:1no2:
canım demir hapı olarak ferro sanol duodenal kullanabilirsin yada gyno ferro sanol.günde 1 tane içiliyor.gebelikte kullandığın demir hapın varsa ona da devam edebilirsin.lohusalık dönemi için doktorlarınız verdiyse bilirsin zateniğrenç şekilde dökülüyo hemdeee neler aldım yağlar bioxin falan yok anam sanki dahada dökülüyo hafif kellikte başladı bedne ve evet 4. aydan itibaren dökülmeye başladı ne zaman duracak biliyorumda
evet demir kullanmam gerektiğini biliyorum halbuki artık günde 1-2 kez emziriyom ama genede durmadı büyük oğlumda da hiç emzirmedim aynı şekilde dökülme yaşamaıştım.
ilaç olarak ne kullanmam lazım bana bilgi verirmisin brownie?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?