2008 Kasım Anneleri

valla ya kadın sığınma evide nerden çıktı yaw bende annamadım
halbüki maşallah subanallah ilişkimizin altın günlerini yaşıyoruz

lavişcim çok geçmiş olsun pazar günü benimkide öleydi burnu akıyordu gözleri akıyordu huysuzdu hemen peditus verdim burun spreyi falan dün tamamemn iyileşti şükür.

lavınya gecmıs olsun canım
maasallah ruyanızda dızı gıbım hayırlara cıksın

herkes burada gorunuyor ama kımse yazmıyor
ne yapıyorsunuz ben ıs guc arasında laf yetıstırıcem dıye ugrasıyorum

günaydin fistiklar..bugün bomba gibiyiz kuzucum daha iyi cok sükür..

ama kusma olayinin önüne gecemiyoruz cocuk adeta fiskirtiyor..

günaydınlar kızlaaaar
lavinyacım geçmiş olsun keşke eltinler çocuk hastayken gelmeseymiş.bizde de öyle durum oldumu açıp dr a telde soruyoz sakıncası varmı diye.kaç kez program iptal ettik buyüzden ama olsun hasta olcağına.siz de bence öyle yapın sonuçta yazıık onlarada öksürünce mutlaka bulaşıyo çünkü.miniğine acil şifalar diliyorum canım.
benim oğlan erken mesaiye başladı ama çabuk pes etti 2 saattir falan uyuyo:)bende facebooktaki videolarımı izledim yarıldım resmen gülmekten walla beceremedim buraya koymayı becersem okadar güldümki günüm aydınlandı sizde neşelenin diye buraya koycaktım olmadı(benim oğlanın dişleriyle başımız dertte başı ve ağzının içi ateş gibi yanıyo ama ateşini ölçüyom normal.bide çıldırıcak gibi saldırıyo etrafa okadar kötü kaşınıyoki kuzucuğumun dişleri.walla ben de acı çekiyom onla beraber.jel de vermedi ne doktor ne eczacı kullanma diye sıkı sıkı tembihlediler.hiçbişey işe yaramıyo walla sadece bikez serçe parmağımı azcık rakıyla ıslattım dişlerine sürdüm o işe yaradı ama bikere yaptım bidaha yapmıycam alkol sonuçta yaa.gerçi biz hep rakılarla büyümüşüz bişicik de olmamış ama yinede korkuyom.

buarada kan damlasının tadı nekadar iğrenç öyle ağzıma bikere azcık bulaştı yanlışlıkla kusuyodum resmen bebişime verirken içim sızlıyo ama o gık demeden içiyo kuzucummm.2. pnömokok aşısında çok ağladı kuzucum yanma yapıyomuş sizinkiler de ağladı mı çok orası kızarık şimdi sinek ısırığı gibi normal mi?

havalar düzelse artık yaaa gezmek istiyom oğlumla burda hava çok kapalı soğuk değil ama yağdı yağcak.camları silmiştim ondan yağcak herhalde:))

KIZLAR SAÇI ÇOK DÖKÜLEN VARMIIII?ben kel kalmak üzereyim sanki okadar çok dökülüyoki taramaya korkuyorum.sizin de böylemi?yaptığınız bişey varmı?nooolur yardım edin depresyona giricem bu saçlarım yüzünden.güya doğumdan sonra blimden aşağı olan saçlarımı küt kestirdim bunu yaşamayayım diye ama aynı değişen bişey yok.kestirmeseydim kimbilir nolcaktı

Günaydın canım.Benimde dökülüyor.Tutam tutam hemde.4.aydan sonra başladı.İşyerinden arkadaşımında döküldü doğum sonrası.O bakım yaptırıyor.Canını sıkma.Mevsim geçişlerinde de olur.

atacim bu disler hepimize kök söktürüyor demekki,bizde fenayiz bu aralar.

ben yinede alkol sürmek istemem kücücük bedenine yazik yaaa..

benim saclarim fazla dökülmedi hormonel galiba bu belirti.

günaydın kızlar herkese
yine yoğun bir gün daha yeni işim bitti valla.
lavinya canım geçmiş olsun bebişine.
ata-tanem bu saç dökülmesi gerçekten dert demir hapı kullanıyormusun bazen doğum sonrası demir hapı kullanmayan emziren annelerde oluyor bende de var ben şimdi demir hapıma tekrar başladım bir bakıcam düzelme olucak mı?
oğluşuma dün milupanın sütlü pirinçli muhallebisinden verdim afiyetle 1 kaseyi yedi valla.bu ek gıdalara geçeli artık hiç emziremiyorum zaten azdı iyice azaldı bitecek diye korkuyorum valla:1no2:

iğrenç şekilde dökülüyo hemdeee neler aldım yağlar bioxin falan yok anam sanki dahada dökülüyo hafif kellikte başladı bedne ve evet 4. aydan itibaren dökülmeye başladı ne zaman duracak biliyorumda
evet demir kullanmam gerektiğini biliyorum halbuki artık günde 1-2 kez emziriyom ama genede durmadı büyük oğlumda da hiç emzirmedim aynı şekilde dökülme yaşamaıştım.
ilaç olarak ne kullanmam lazım bana bilgi verirmisin brownie?

atacım selam canm ne zamandır denk gelememiştik seninle hemşerim :))) çok emin değilim ama sanıırm sol alt köpek dişinde beyazlama var benimkinde de.ek gıdayı dünden beri bıraktım ben,yemiyo.sadece akşam muhallebisi,o da çok zor yiyor.ek gıdalara isteksizleşmesini dişe bağlıyorum da tabi doğruysa.

aynen benimde tutam tutam,avuç avuç dökülüyor saçlarım.duru oyanusun da çok dökülüyor.hadi onun alttan çıkıyorlar da ben kel kalıcam galiba.yani baya kemoterapi hastaları gibi dökülüyo.tövbe tövbe.çok üzülüyorum

bende de cok dökülüyo dun cevis kabugu kanattim döktüm banyodan sonra kafamdan asaga birde yag karisimlarini aliyimda onlari deniyecem faydasini gören cok mus marankinin formülleri bunlar kk sac dökülmesine girdim onlarda yapmis sonuc iyi olmus

çilekçim sana da bir türlü hoşgeldin diyemedim cnm.hoşgeldiiinn :))) bu arada denizi kendine benzetmişsin iyice.aynı sen olmuş ayol pes :))

günaydın arkadaşlar..zeyna hayırdır inşallah canım yaa..ben şöyle yorumladım..pembe kız çocuklarını temsil eder..sabah ta başım bi döndü tuna kucağımda..2.yi de istiyorum yaa..sanırım hamileyim:))))))))

şaka bir yana hayırlar olsun bakalım...

ata benim de saçlarım çok çok dökülüyor..annem diyr kibebek seni tanımaya başladıkça saç dökülürmüş ..ama sonra toparlarmış...ben diyenin yalancısıyım..

lavinya cnm geçmiş olsun..ben de sürekli tunanın kafasına dokunuyorum ateşi var mı diye..bazen alnı değil de kafası çok sıcak oluyor..

ben saç için formulleri hiç uygulayamıyorum.haftada bir şu karışımı yap,bunu sür filan olmuyo bende.ama şampuanın içine atılıp her banyoda kullanabileceğim bişey varmı bildiğiniz.bana tembel işi lazım.öbürleri sıkıntı veriyo

elifçim dün horenun dütlü buğdaylı yulaflı iyi geceler mamasını denedim.onu da sevdi sanıırm.benimkinin mamadan değil şekerim,bir anda yememeye başladı.sevdiği şeyleri de yemiyor yani.sadece zorla muhallebi

canım demir hapı olarak ferro sanol duodenal kullanabilirsin yada gyno ferro sanol.günde 1 tane içiliyor.gebelikte kullandığın demir hapın varsa ona da devam edebilirsin.lohusalık dönemi için doktorlarınız verdiyse bilirsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…