2008 Kasım Anneleri

browniecim ben sanol kullanıyorum hamileliğimden beri hiç engellemedi dökülmeyi.sanırım ben kel kalcam,benimkine çare yok.bu arada canım çekiyo ya,ben bugün bi brownie yapayım.hadi kızlar çaya gelin bana

saphiracım bebeklerin ilk ortadaki dişleri çıkar köpek dişi ilk çıkmaz canım herhalde yanlış gördün.saç konusunda bende sen gibiyim asla istikrarlı bişey kullanamıyorum banada tembel işi bişey lazım.genelde badem yağı iyi geliyo diyolar ama hiç denemedim

atoş bende dişle ilgili aynı şeyi düşünüyordum ama bebekleri diş çıkartan anneler yardım topiğini okuyunca vazgeçtim.bir çok bebeğin köpek dişleri beyazlayıp,orta dişleri çıkıyormuş.yani çıkan diş gene aynı ama köpek dişlerinde beyazlama oluyormuş.ben bizimkine konduramamıştım ama orayı okuyunca acaba dedim

keratin ampul o canım ben kozmetik uzmanlığı yaparken ondan da satıyoduk şampuana kırılıyodu bak sen söyleyince aklıma geldi işe yarar belki

olabilir adaş ozaman hazırlıklı ol derim.bu diş buğdayı nezaman yapılıyodu kızlar ya

valla korkuyorum cnm ya ek gıdadan kesildi zaten,uykusuz gecelere yeniden merhaba dicez galiba
diş çıkınca yapılıyo diye biliyorum.ortalama çocuk 6 aylıkken filan oluyor ama seninkinin kemikler güzel geliştiği için maşallah subanallah sen erken yapiciksin şekerim.eee ilk kim gördü dişini?ilk gören hediye alır biliyosun dimi :)) bi de 6 aylıkken,altı ay kınası yapıyorlarmış,kına annesi filan oluyormuş.yapacak olan var mı

Günaydın şekerler..nabersiniz?

Ben biraz keyifsizim bugün..Kocişe gıcık oldum yine..Sizin kocalar da işkolik mi benimki gibi.?bazen çıldırtıyor beni..işine ölesiye bağlı deli oluyorum bi de üstelik kendi işi..Dün gece nöbetçiydi geç geldi bi konu hakkında konuşuyorum ben fikir soruyorum ters cevbap verdi ,laf soktu diyelim dün geceden beri asabım bozuk..sabah da bana sen çok alıngansın diyor..ofssssssssss..nişanlı olduğumuz dönemleri çok özledim..Bu adam o zamanki adam değil ya..Gezmeyi tozmayı hiç sevmiyor ben tam tersi,insanlara bi kulp takıyor,kimseyi beğenmiyor offfff deliricem.Bu küçücük ilçede ne eşimiz var doğru düzgün ne dostumuz...işe gitsin işden gelsin anca..klava:klava:

kınayı bilmiyodum ben anneme bi sorayım ilk defa duydum .bizim dişi ilk ben gördüm ama dedesine sattım bak bakiim dişi çıkmışmı diye sordum o gördü gibi yaptık:)))çok fenayım dimiiii

selamlar,
bugün daha erken girdim ama yazamadım sitedemi sorun vardı bendemi bilmiyom..
operadan başka yerlere girdim baktım exde düzelmiş...hemen bakayım dedim..
geçmişe biraz bakayım, oğlanlarda uyuyacak aslında onlarıda arada uyutup geliyorum tekrar..

keratin ampul ilk kez duyuyorum cnm denemek lazım.benim dediğim baya eczanede satılan ilaç.hatta teyzemin bi kürü vardı.kel kalmaya ramak kala uygulamıştı.kadından saç fışkırdı ama kim yapçak onu anam ohooo uzun iş o.isteyene formulu bulup yzabilirim

çitscum sen baya bunalmışsın kış yüzünden de eve kapanınca kötü oldu tabii üzülme canım havalar düzeliyo artık alır bebişini çıkıverirsin gezmelere.kocişlerin hepsinin ara ara tutuyo gıcıklıkları ama geçiyo takma boşver nasılsa kuyruğunu kıstırıp kapını tırmalıycak:))))

saphişcim benim dediğim keratin ampul de sıvı saç biliyosun saç keratinden oluşur.bu da çok işe yarıyodu biz satarken baya alıcısı vardı.zaten el altından satılıyodu ecza ürünü yani kozmetik shoplarda vardır ama iyi olan yerlerde vardır.

ben baya merak ettim şu keratini.bu arada bilmiyodum tatlım kertin saçtır filan.senden öğreniyoruz şekerim.kozmetik uzmanım benim sen anlatcan biz öğrencez :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…