2008 Kasım Anneleri

kız saç tırnak hep keratinden oluşur keratin eksikliğinden dökülür takviye yapıncada düzelir.senin sayende hatırladım walla adaş unutmuşum 3sene önce bıraktım uzmanlığı e normal dimi:))

atacım 6 ay kınası sadece kızlara yapılıyormuş tatlım ya.vala bilmiydum.hatta annemde bilmiyormuş.bizim karşı komşumuz var,kadın tarafı sökeli arkek tarafı manisalı,onlardan öğrenmiştim bende.ama bu kına ege ye ait bi olaymış

selam şekereler tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim eylül ve maytapın dediği spreyi aldım sıktık kocişle ben pek bi cesartesizim ayol babası yaptı oişlemi ben kızın tırnaklarını bile kesemiyorum bi kere kanattım elini ondan beri cesater edemiyorum bbası tırnaklarınıda kesti kızımın öğlen bababnnesiyle banyo yaptırdık uyuyordu en son kuzum

saphişcim ozaman bu kına bizi alakadar etmiyor kız anneleri düşünsün:)))))ben oğluşuma diş buğdayı yaparım oyeter

dün akşam duşta ve duştan sonra saçımın yarısın kaybettiğimde benimde aklıma o geldi saphiracım
aynı kemoterapi hastaları gibi dedim sonra aynı sen gibi töbe töbe dedim
valla hamilelikten sonra 3 ay vitamin hapımı kullandım. hamileliğim sırasında kan ilacı kullanmadım ben ayrıyetten gerek görmedi yani.ben bunları şimdi kullanmaya başlasam zararı olmaz demi? ne kadar süre kullanmam lazım?
canım ben o formülü istiyorum ben hiç üşenmem uygularım şimdikiler bi moka yaramadı çünki.

tamam atacım görüşürüz MUAH.
zeynacım nolcek bizim bu halimiz yaa off.dur sen dur,ben bulayım şu formülü.bulamazsam teyzemden tekrar isterim

browniecim ben sanol kullanıyorum hamileliğimden beri hiç engellemedi dökülmeyi.sanırım ben kel kalcam,benimkine çare yok.bu arada canım çekiyo ya,ben bugün bi brownie yapayım.hadi kızlar çaya gelin bana

ben de tekrar başlıyacağım sanol kullanmaya.

zeynacım bi zararı olmaz kullanabilirsin.bebek için diyorsan zaten ona da başlamışsındır demir damlası.
bir de zinco şampuan var kızlar saçları kuvvetlendiriyor ve kepeklenmeyi falan da önlüyor eczanelerde vardır.içinde çinko var onu da kullanabilirsiniz o da yardımcı olur

bir de haftada bir bepanthene ampul ve e vitamini ampulunu kırıp saç diplerine masaj yapmak var onu da isterseniz deneyin

benimde saçlarım çok dökülüyo kuaför yılan yağı önermişti bana dün akşam dündarın haberilerinde duydunuzmu gaz ilacı hakkında söylenenleri Allah muhafaza

aman allah korusun!...
gerçi eskiden bu ilaçlar yoktu.bebekler daha sorunsuzdu.şimdi biz hertürlü ilaç veriyoruz ama ne gazı bitiyor ne sancısı anlamadım gitti valla.aslında en güzeli herşeyi yeemek ilaç da vermemek böylece bağırsakları alışır.ben ilk ay kolik sancısı olduğunda 10 gün falan verdim ondan sonra hepsini bıraktım.ne nurse har. ne zinco ne metsil hiçbirini kullanmadım bir şekilde bağırsakları da alıştı kendi de sancısıyla başetmeyi öğrendi.

maşallah kızlareşlerini ailelerini şakalayan şakalayana olmuş.. ben eşime yapmadım oda bana hastaydı kociş zaten..
laviş geçmiş olsun..çabuk atlatırsınız inşallah..

günaydin fistiklar..bugün bomba gibiyiz kuzucum daha iyi cok sükür..

ama kusma olayinin önüne gecemiyoruz cocuk adeta fiskirtiyor..
çilekcim ya kuzucuğuna üzülüyorum kaç gündür atlatamadı. bilirim öyle fışkırır gibi kusma çok kötü olur bir ara benim oğlanda öyle olmuştu hafif üşütmüştü. inşallah kısa sürer kusmalarınız..

atacım bizimde fazla sürmez bizdeyaşayacağız o dönemleri inşalalh kuzucuklar çok zorlanmadan atlatırlar Allah kolaylık versin.. bizdede diş buğdayı derler buğday haşlanır cevizli ikram edilir isteyn tuz isteyen şeker atar yer sonra ortaya tepsi konur içinde makas kalem birkaç bişey daha konur hatırlayamadım..çocuk hangisini uzanıp alırsa kendi aralarında yorum yapılır mesela kalem alırsa okuyacak adam olacak gbi.
benimde saçlarım çok dökülüyordu bir ara biraz durdu gibi ama yinede hafif dökülmeler oluyor bende tutam tutam elime geldikçe kel kalacam diye çok korkuyordum..

aman çitoscum o kocaların her zamanki hali yav.. bende bazen ah ne düşünceli adam derim bazen bişey der moralimi bozar..zordur bişeyler paylaşacağın birinin olmaması ama bak bizler varız hiç olmamasından iyidir.. şimdi benimde fazla gdeceğim kimse kalmadı pek sayılı onlarda bu ara meşgul bende sabah akşam kkdayım..:))

ay kızlar uzun oldu ama napım..
beinim oğlanları uyuttum geldim.. dün bizde bir ilk yaşadık kerem oğlan yatağında kendi kendine uyuduhihoyyyt bazen gece uyutup yatağına koyduğumuzda gözlerini bir açar bakar ykusu çoksa yurdu ama çoğu zaman mzıldanırdı alın beni diye dünde uyandı kaanı yatırırken bana bakıyordu uyusun diye gözükmedim ama kaanın üzerini örterken cin gibi bakıyordu dayanamadım gittim öptüm iyigeceler oğlum dedim ama almadım oyuncaklara bakıp oyalanıyordu içeri gittim ara ara kontrol ediyom bir sağa dönüyor bir sola ama sesi çıkmadı 10 dk sonra baktım uyumuş keşke her gece böyle yatırınca uyusa ne güzel olurdu..:1rolleyes::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…