2008 Kasım Anneleri

tamam atacım görüşürüz MUAH.
zeynacım nolcek bizim bu halimiz yaa off.dur sen dur,ben bulayım şu formülü.bulamazsam teyzemden tekrar isterim
bul canım bul
bende kk'da saç bölümüne girdim orda da deneneip baya işe yarayan şeyler buldum
kesin karalıyım uygulayacağım basit şeyler zaten
ayyy yeni düşebildim yaww ..döt kadar evin temizliği bitmiyo valla ,offff çook yoruldum..
bitmez anacım evde olduğun sürece bitmez
ben kapıyı çekip çıkıyorum iş falan hiç olmuyo görmüyom gönlüm rahat
benimde saçlarım çok dökülüyo kuaför yılan yağı önermişti bana dün akşam dündarın haberilerinde duydunuzmu gaz ilacı hakkında söylenenleri Allah muhafaza
evet bende izledim Allaha şükürki bizim hiç gaz sorunumuz olmadı
bi şişe nurse kullandım tek ilk 45 gün falan artık zaten kullanmıyorum yani ondan sonra almadım bilem
ama gerçekten öle bi tehlike varsa üretilmemeli kullanılmamalı

evet browni bende aynen senin gibi 1 aylıkken falan kestim ilaçları rezene içirdim bol bol muskat verdim kurutma makinesi tuttum havlularla falan idare ettim ama büyük oğlumda çok kullanmıştım.şimdi bu diş jellerinin içinde kimyasal var ve ağzına veriyoruz bi kısmınıda yutuyo haliyle allah korusun bunun içinde bişey çıkmasın 3-5 ay sonra puffffff vericem eline pırasayı görücek dünya kaçbucakmış

yavrum uyandı acık seviştik heronun meyve püresi vardı bikaçkaşık ondan verdimkalanı buzdolabına koydum karnı ağzrımazsa akşam üstü devamedicem de bakteri üretirmi akşama kadar açılmış ürün

SELAM MİLLET SABAHTAN GELEMEDİM BİR TÜRLÜ DERSLERİM VARDI ANCAK UĞRAYABİLDİM NE VAR NE YOK BİRAZDANDA TOPLANTILARIM VAR İKİ TANE OOOF OF YARINDA VAR PAZARDA VAR ALLAHIM KURTARIN BENİİİİ :1no2:

ya kızlar benim oğluşun takvimindeki 4 ay 4 hafta ne demek yaa 4 hafta olunca zaten 5 ay olmuyormu gerçi 5 nisan 5 ay oluyor ama anlamadım. neyse geçen 4-4 lük oluşumuzu kutlayamamıştım zaten izin günümdü bugünkünü kutlayalım bari bizde 4-4 lüğüz heyoooo hihoyyyt:teytey::dance::lepi:

günaydın herkeseee

umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur, benim elimi işlere atmam lazım ama bir tembellik çöktü ki sormayın...salı günü de 15 günlüğüne izmire gidiyoruz ailecek, bizim bıdığın ilk uçak yolculuğu olacak bu, umarım herşey yolunda gider...

mmmfciğim, dün ben de haberleri seyrettim, korkuttu beni de önce, ama babam doktor, dedi ki, sağlık bakanlığı bunlara ruhsat verip ithal ediyor, üstelik kullanan milyonlarca bebek var, olsa hepsinde olurdu, böyle bir genellemeye gitmek yanlış olur dedi. düşününce hakikaten neler neler söylüyorlar, herşey kanser yapıyor, ne kendimizi ne de bebeklerimizi hayattan soyutlayamayacağımıza göre, yaşama bir şekilde devam etmemiz lazım... tabii ki salalım gitsin demiyorum ama ispatlanmamış araştırmalara da fazla kulak asmıyorum ben, yoksa endişeden kanser olmak var işin ucunda, malum stres de bünyeye hiç iyi gelmiyor...

senağlamasenağlamaSağolun kızlar yaa..bi dert yandım onda da saphira ve atatanemden başka görüp cevap yazan olmadı senağlamasenağlama

çilekcim ve nazlı melekcim teşekkür ederim tarihi doğru girdim eminim bu aya kadarda doğru gitti zaten nazlımeleğin dediği gibi 5 kasım doğumlu ya benim oğlan 5 nisanda 5 aylık yazacaklar şuan gün hesabını yazıyorlar sanırım

çitoscum ben yeni geldim geçmişi de okuyamadım sen hangi konudan dert yandın canım benim

Çitos ben senden daha dertliyim.Benimki de öyle.Nişanlıyken gezerdik.Nereye gidelim diye düşünürken sen nereye istersen oraya gideriz derdi.Şimdi şuraya gidelim desem arabam kirleniyo, evinde otur, ne işin var diyor.İşkolik değil ama 1 senedir işsiz ve çok da umrunda gözükmüyor.Devam ediyim mi?

çitosçum bu heriflerin hepsi ayrı bi cins cnm,benimkide beni sinir etti dün akşam takmamak lzaım ama takıyo işte insan...biz şimdi kiralık ec arıyoruz diyo annemlere söyleyelim onlarda baksın dedim hee evlenirken buldukları evi gördük 3 senedir çıkmaya çaklışıyorum bu evden aynısını buurlar yine hem dedim kiraların birini ver deyince yok para vermiyolarsa akılda vermesinler zaten sinirliydim uykum vardı bekledim daha bişey desinde iyice dökiyim içimi ama demedi keltoşş,sonra bugün düşündüm dedim arasınlar gezsinler sokak sokak bakalım beyendirebilceklermi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…