- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.561
bul canım bultamam atacım görüşürüz MUAH.
zeynacım nolcek bizim bu halimiz yaa off.dur sen dur,ben bulayım şu formülü.bulamazsam teyzemden tekrar isterim
bitmez anacım evde olduğun sürece bitmezayyy yeni düşebildim yaww ..döt kadar evin temizliği bitmiyo valla ,offff çook yoruldum..
evet bende izledim Allaha şükürki bizim hiç gaz sorunumuz olmadıbenimde saçlarım çok dökülüyo kuaför yılan yağı önermişti bana dün akşam dündarın haberilerinde duydunuzmu gaz ilacı hakkında söylenenleri Allah muhafaza
bu arada günaydın yazmışım yaaa, yeni de kalkmadım ama kendimi şaşırdım walla :)))
Günaydın şekerler..nabersiniz?
Ben biraz keyifsizim bugün..Kocişe gıcık oldum yine..Sizin kocalar da işkolik mi benimki gibi.?bazen çıldırtıyor beni..işine ölesiye bağlı deli oluyorum bi de üstelik kendi işi..Dün gece nöbetçiydi geç geldi bi konu hakkında konuşuyorum ben fikir soruyorum ters cevbap verdi ,laf soktu diyelim dün geceden beri asabım bozuk..sabah da bana sen çok alıngansın diyor..ofssssssssss..nişanlı olduğumuz dönemleri çok özledim..Bu adam o zamanki adam değil ya..Gezmeyi tozmayı hiç sevmiyor ben tam tersi,insanlara bi kulp takıyor,kimseyi beğenmiyor offfff deliricem.Bu küçücük ilçede ne eşimiz var doğru düzgün ne dostumuz...işe gitsin işden gelsin anca..klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?