2008 Kasım Anneleri

ben geldım gıdıyorum kızlar
bakıyorum kımılerını yıne kızdırmıs kocaları
ne hıkmetse kadınları en cok kızdıran kocaları oluyor

benım sabahtan bu yana mıdem bulanıyor
bısey degıl kendım soyleyıp kendım ınanıyorum gıbı oldu
o kadar kocısle dalga gectım hamıleyım dıye sabahına basladı mıdem bulanmaya
saka bır yana hamılelıkten degıl ama fecı mıdem bulanıyor usuttum sanırım
gıdeyım de oglusumla ılgıleneyım barı

Valla çok doluyum kızlar.bildiğiniz gibi değil..Hiç hayal ettiğim gibi değil hayatım ve böyle geçip gidecek korkarım ki..:a015:

merhaba kızlar, dün hiç giremedim bugünde ancak vakit bulabildim, ayağımda oğlumu sallıyorumda öyle yoksa bi dünya işim var

çitoscum üzülme canım, küçük yerde yaşamak zor bilirim daha öncede konuşmuştukya zaten, eşinde ne yapsın kendini işe veriyordur, çok zor biliyorum ama yapacakta birşey yoksa oyalanacak kafanı dağıtacak,(ben acayip kitap okurdum ve takı yapardım) birşeyler bul kendine sürekli bebekle ilgilenmek çok yorucu çünkü, yoksada biz buradayız bak hemen hemen hepimizin durumları aynı, birbirimize destek oluruz

dün haberi bende izledim, babaannesi aradı hemen izleyin diye:) benim anladığım şuydu gaz ilaçları bağırsakları tembelliğe alıştırıyor, tembel bağırsakta biliyorsunuz kabızlık yapıyor bu kronik hale gelmesi sonucuda kolon kanseri olabiliyor diyorlar allah korusun tüm bebişleri

bu arada eşim bana sürpriz yapmış mini note booklardan istiyordum okula gidip gelirken taşıması kolay olsun diye, diğerini okula götürmek çok zor oluyordu çünkü, bugün eve geldim diğerinin yerine kurmuş allahım nasıl şirin minicik bişii çok sevimli ama henüz alışamadım:asigim:

çitoscum kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş bizde geçen hafta adamla çok problemler yaşadık inşallah geçer sizinkide.yalnız bende eşime derim ikide bir işten başka bişey düşünmezmisin senmi kurtarcan t.............. diye

ŞŞŞŞ maytap çilek niye kaçtınız :))))))

Selam kızlar nasılsınız. denizanası hayırlı olsun canım. Ben de çok seviyorum onları ama ne yazık ki bana hiç uygun değil kapasitesi biraz dar dimi onların. Tarife bak ama hard disc alanı falan değil kapasite :)

Çok yorgunum kaptan beni bekleme sen git durumundayım. Eve gidicem bugün gene bitmicek gün. Kociş diş çektirdi 20'lik acısından ölüyo. Kız desen başka alem çığlıklar diz boyu sabah 7 de kalkmış gene çığlık atıyo. Kızım noluur uyu bak anne çok yorgun diyorum gülüyo şebek. Öyle kalktık hanımefendi uyudu tabii sonra ben de işe. Aman sağlığı yerinde olsun huzurlu olsun da 7 de kalksın yeter ki.

merhaba kızlar
bakıyorum da amma kaynatmışsınız herkes kocalarından dertli .. aman bizim bu aralar iyi çok şükür bozulmasın da .. çekilmez oluyor aramız bozukken ..
bugün inanılmaz yoğun bir gündü malum yarın ve sonrasında hafta sonu izinliyim ..
bu akşamda güzel bir şirket orgnizasyonumuz var reina da kızı bıraktım anneye ben gidiom gezmeye .. nasıl süper dimi :))

kimse kalmamiss nerdesiniz fistiklarrr???

babamiz geldi,yemegimizi koydu firina ve suan ogluyla oynuyorlar..

bende gidimde bi ise yariyim bari masayi hazirlayim söyle güzelce..

aksama ugrarim tam ekip burda olsun ona göre.

hadi iyi aksamlar herkeze

herkese iyi akşamlar
geçmişi okuyamadım bakıcam şimdi biraz
bilgisayarımız bozuldu kaç gündür giremedim doğru düzgün
yeni bi bilgisayar aldık bizde
onun ayarlarıyla uğraşıyorum şimdi
amaa
kimseler yokki burda yaaa

Çitosum çok yıpratıyosun bak kendini böle herşeyi takarak.

Benimde hayallerim böyle değildi ama napacaz artık.
Değiştiremeyeceğin şeyleri kabul et demişler p Bööö çok kötü bir yazı oldu kabul:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…