merhaba kızlar, dün hiç giremedim bugünde ancak vakit bulabildim, ayağımda oğlumu sallıyorumda öyle yoksa bi dünya işim var
çitoscum üzülme canım, küçük yerde yaşamak zor bilirim daha öncede konuşmuştukya zaten, eşinde ne yapsın kendini işe veriyordur, çok zor biliyorum ama yapacakta birşey yoksa oyalanacak kafanı dağıtacak,(ben acayip kitap okurdum ve takı yapardım) birşeyler bul kendine sürekli bebekle ilgilenmek çok yorucu çünkü, yoksada biz buradayız bak hemen hemen hepimizin durumları aynı, birbirimize destek oluruz
dün haberi bende izledim, babaannesi aradı hemen izleyin diye:) benim anladığım şuydu gaz ilaçları bağırsakları tembelliğe alıştırıyor, tembel bağırsakta biliyorsunuz kabızlık yapıyor bu kronik hale gelmesi sonucuda kolon kanseri olabiliyor diyorlar allah korusun tüm bebişleri
bu arada eşim bana sürpriz yapmış mini note booklardan istiyordum okula gidip gelirken taşıması kolay olsun diye, diğerini okula götürmek çok zor oluyordu çünkü, bugün eve geldim diğerinin yerine kurmuş allahım nasıl şirin minicik bişii çok sevimli ama henüz alışamadım:asigim: