2008 Kasım Anneleri

ayyy süperdi aşkı memnuuu,ama behlül istemiyo korkuyo ,yardım et bana bihter çağırma beni diyo ,ama karı ateşli tadı aldı bi kere bırakırmı

Hepinize teşekkür ederim moral verdiniz bana kimse umut yok diyor kocaların hepsi böyle anlaşılan...Napalım kaderde varsa d... neye yarar üzülmek..

ee kim olsa bırakmaz tabe :))))))

amanın bunu ben mi yazdım hayır hayır iç ses di o DD

Adnan oğlum dedi ya çok utandı orda.

bende kızı zor uyuttum walla dizi izleyeceğim diye.

Ve şu anda uyandı.

iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız iyisiniz inş.valla ben öyle yoğun bir kaç gün geçirdim ki bu akşam dinlenmeye çalışıyorum.kaç gündür okuyamıyorum ben nasıl okuyucam geçmişi bilmiyom valla.neyse en azından yakın geçmişe şöyle bir göz atarım.

selamlarrrrrrrrrrrr,
nihayet site düzelmiş bir ara giremedim siteye girdiğim zamanda mesajlar gitmiyordu meğer siteye saldırı olmuş hacklemeyemi kalktılar ne..
bende oğluşları uyuttum kociş dizi seyrederken bakım dedim yineee..

denizanası canım laptopun hayırlı olsun.. güle güle kullan..
ay bende çocuklar fırsat verdiğince seyrettim ohh iyi oldu yakalandı bihter hanım madama.. artık kadını rahat bırakır heralde zaten o kokoş anasıda adnan beyin neredeyse tüm paralarını kumarda bitirdi ..

çitoscum şimdi sakinleştinmi biraz bu erkeklerin yaptıkları ilk şey değil sonda olmaz hiçbirzaman.. aman oluruna bırak..

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız ben çarsıya gittim bügün aammmmmmmmannnnnnnnnnn gitmez olaydım arabada yatmıyo oturmak istiyo ben de oturtmuyorum kucağıma alıyorum susuyo anlayacağınız rezil oldum neyse Darkcım bebeğini avatar resminde gördom oturtmus galiba aranızda oturtan varmı yanlarına falan doldurarak

matmazel tabikide :))))))))))))))))

Startubacım ben oto koltuğuna kalın battaniyesini koyup oturuyorum o şekilde.Zaten kucağımdada böyle duruyor başke şekilde durmuyor.Şimdilerde de ayakta zaten sürekli.
Yanından ayrılmıyorum ayrılınca oyuncağı felan düşünce eğiliyor almak için.

mucizecım ben inanki hiç oturmuyodum su son günlerde nerden öğrendiğse ağlıyo oturtuyom hemen susup bi keyifleniyo görsen insan iç güdüsümü ne :1closedeyes:

darkcım bende ana kucağında oturduyom hafıf meğilli hani bizimki iki kat durmak istiyo oturacak yüzüde yere bakacak bi ileri bi geride sallanacak hafif

teşekkür ederim kızlar:) normal laptop vardı ama sevindim valla buna, zaten okulda sunumum falan olduğunda kullanacağım için kapasitesi :) yeter bana,

ya şu diziyi eşim izlettirmiyor kurtlar vadisini izliyor, bende oğluşumu yıkadım, doyurdum ve uyuttum, geldim

Tabi canım onlarda dünyayı görmek istiyorlardır.
Geçen kızımı yatırmıştımda bende yanına uzandım.Allahım dedim böle yatarak dünyayı görmek istemez tabi kafayı kaldırması,ayağa kalkmak istemesi ondandır diye düşündüm

mucizecım ben inanki hiç oturmuyodum su son günlerde nerden öğrendiğse ağlıyo oturtuyom hemen susup bi keyifleniyo görsen insan iç güdüsümü ne :1closedeyes:

valla benimkide kendiliğinden oturma pozisyonuna geliyo.hiç sevmiyr yatmayı.kafasını kaldırıp kendi oturma pozisyonuna geldiğine göre demekki vakitleri geldi diye düşünüyorum

benimkilerde oturuyor artık destekli bir şekilde..
birde bu ara maytabdan duyduktan sonra fış fış kayıkçıya başlamıştım çok seviyor ikiside şimdi normal dururken bile bir ileri bir geri gidip duruyor özellikle kerem bey çok afacan olacak bu bıdık ya..
ha birde kızlar ben hep diyorum ya kerem oğlan dönüyor hareketli diye
kaan oğlanda tam tersi durgun hareketi var ama sadece uçan tekmeler ve yeni kıçını kaldırmalar şeklinde..
bir haftadır yere kalın bişeyler serip ayıcıkları çıngırakları koyuyorum bunları önce yüzsütü yatırıyorum kerem bey yüzüyor gibi kafa ayaklar kalkık uzanmaya çalışıyor
kaan bey ise önce kafasını gömüp kaldırmıyordu e haliyle kızıyordu kaldır diye şimdi yere yüzüstü koyduğumda kafasını kaldırmayı kerem bey gibi uzanma çabalarına girişti..
zaten 7-8 dk yüzüstü ddurduruyorum sonra sırt sütü yatırıyorum ikisinide kerem kıçını kaldırarak bayağı şekil değiştiriyor yani bana dönük koyuyarum bir bakmışım team tersi dönmüş kıvrıla kıvrıla
kaan bey ise şimdilik sadece azcık yana dönderip oyuncakalrı almaya çaılşıyor tekmeler atıyor
önceden bunları yapamıyorlardı şimdi yerde vakit geçirdikçe kasları güçleniyor sanırım..
oyundan sonra çok yoruldukları içinde hemen uyuyorlar zorlanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…