2008 Kasım Anneleri

Ohh sallansın bırak minik kuş:)) Benim kızda birkaç ay önce sallanmayı öğrenmişti ama şimdi unutmuş.Çok hoşuna gidiyordu.
bende yatıramam asla.Yatmıyo napim.ınş. bişey olmaz.
Benim üst komşunun kızıda 5,5 aylıktı destekli otuyordu.Ayaktada duruyordu.Şimdi 8,5 aylık maşallah bişeyi yok.
ben birazda ona güveniyorum.gerçi benimki oturalı baya oluyor kucağımda.

startuba, mucize hoşgeldiniz kızlar

ben oturtuyorum valla kısa sürelerle, aslında 6 aydan önce oturtulmaz ama her bebeğin hazırbulunuşluğu farklı oluyor,

benim kız pek sevmiyor nazlıcım yüzüstü durmayı.
Sırtüstü yatırdığımdada senin yaramaz gibi popoyu kaldırıp kendini ittiriyor.zaptedemiyorum ben bunu ya:)

Denizanası sıhhatler olsun canım.

ayy oturur artık bebişler büyüdüler valla ,ele avuca sığmıyorlar ,hele bi oturtma yıkar ortalığı bizim bıdık..fış fış kayıkçı oynuyoz kucağımda eğiliyo bükülüyo ,çeşitli şekillere giriyo mümkün değil zaptedemiyorum,
ya bu arada çitos noldu ikinci kez soruyorum ,sayfaları aradım bulamadım..

Neyse ben kaçıyorum kızlar Dark Kaçarrrrr

Ek gıda da sorularım var tecrübelilerden cevap bekliyorum.
Hepiniz öpüldünüz.

Kuşalrda hazır olunca uçmaya çalışıyorlar,bizim bıdıklarda hazır olmasalar oturmak istemezler heralde diye düşünüyorum.

Arkadaşımın oğlu 8 aylık olana kadar yan bile dönmedi dedi.

Benim kız minicikken kafayı kaldırmıştı,oda görünce hayret etmişti.(Maşallah)
Bana öyle demişti.Denizanasına katılıyorum.
Zaten kendi hazır ki şimdide ayakta durmak istiyor.

Ellerinden tutp öne arkaya,bazende sağa sola doğru eğiliyor kuzular canım.

ben geçende aç kapıyı bezirgan başını oynattım.julinin B. teyzesi oynatmış Banusu ya.bende kıza doğaçlama hareketlerle DD oynattım.Pek sevdi.o da başladı şarkıyı söylemeye:) Bi kaç gün sürdü ama sonra bıraktı şarkı söylemeyi.Ellerini havaya kaldırıp sölüyordum şarkıyı.bi sağa bi sola gidiyordu ellerimiz:)

ya benimki ters dönuyor sonrada başlıyor ağlamaya nefret ediyor bu pozisyondan.herkesde bana kızıyor sen ters koymuyorsun boyun kasları gelişmez diyo

darkcım kaan oğlanda sevmiyordu hatta yatırınca boğuluyordu resmen kafasını kaldırmadığı için ama hergün kısa süreli yapa yapa artık dedim ya kaldırıyor kafayı uzanmaya çalışıyor kerem bey tabi ondan önde bu konuda o uzanıp yakalıyor artık..
eymen bebeğin formuna yazmıştım çorba püre tarifi bende bebelacın sitesinde öğrendim hatta oda fasulye bile koydu 4, ay çorbasın ama irmik yoktu sanırım..

mucizecim koltuğa oturup oğlanı kucağımda kendime döndürüp oturtuyorum sonra koltuk altından tutup bir öne bir arkaya fış fış kayıkçıyı söylüyoruz.. şimdi arada zorlamadan kollarından tutuyorum alıştılar hatta bazen hafif bırakıyorum bir iki saniye dik durabiliyorlar mmfnin doktoru demiş bel kasları gelişsin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…