E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.641
::))))))))))
valla güzel fikir bence oyun topiği açmak.
bize ebebekten bebek oyunları kitabı hediye ettiler.yabancı bir yazara ait.0 -12 ay arası
darkcım kaan oğlanda sevmiyordu hatta yatırınca boğuluyordu resmen kafasını kaldırmadığı için ama hergün kısa süreli yapa yapa artık dedim ya kaldırıyor kafayı uzanmaya çalışıyor kerem bey tabi ondan önde bu konuda o uzanıp yakalıyor artık..
eymen bebeğin formuna yazmıştım çorba püre tarifi bende bebelacın sitesinde öğrendim hatta oda fasulye bile koydu 4, ay çorbasın ama irmik yoktu sanırım..
mucizecim koltuğa oturup oğlanı kucağımda kendime döndürüp oturtuyorum sonra koltuk altından tutup bir öne bir arkaya fış fış kayıkçıyı söylüyoruz.. şimdi arada zorlamadan kollarından tutuyorum alıştılar hatta bazen hafif bırakıyorum bir iki saniye dik durabiliyorlar mmfnin doktoru demiş bel kasları gelişsin diye...
bizimlede paylaşırsan sevinirim canım, benim elimdede iki tane kitap var bebeklere göre bende yazarım vakit buldukça
ben başlığı açıyorum ve fış fış kayıkçı ile başlıyorum
hadi bakalımmmm tüüm bebelere hayırlı uğurlu olsunnnnnn:teytey:
en iyisi bu kocaları bırakıp zeynaoşun kadın sığınma evine sığınmak başka yolu yok rahat edemiicez :)))))
hayat kimsenin tahmin ettiği gibi toz pembe değil çitoscum her zaman olduğmuza şükür edip oturazcaz başka çaremiz yokValla çok doluyum kızlar.bildiğiniz gibi değil..Hiç hayal ettiğim gibi değil hayatım ve böyle geçip gidecek korkarım ki..:a015:
güle güle kullan canım elinde paralansın şutarafagittibu arada eşim bana sürpriz yapmış mini note booklardan istiyordum okula gidip gelirken taşıması kolay olsun diye, diğerini okula götürmek çok zor oluyordu çünkü, bugün eve geldim diğerinin yerine kurmuş allahım nasıl şirin minicik bişii çok sevimli ama henüz alışamadım:asigim:
ohhh ben ne güzel oldu çok üzülüyordum matmazele eline bi koz geçti şimdi hiç bişi yapamazlarmatmazel bastı behlülle bihteri:)))
sağol çilek kafam
çok iiyim
çok mesudum
çok mutluyum
çok huzurluyum
seviyorum
seviliyorum
sağlıklıyım
sağlıklı 2 evladım var
benim dengesizliklerime rağmen dengeli ve iyi bi kocam var
daha ne olsun :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?