2008 Kasım Anneleri

::))))))))))
valla güzel fikir bence oyun topiği açmak.
bize ebebekten bebek oyunları kitabı hediye ettiler.yabancı bir yazara ait.0 -12 ay arası

bizimlede paylaşırsan sevinirim canım, benim elimdede iki tane kitap var bebeklere göre bende yazarım vakit buldukça

ben başlığı açıyorum ve fış fış kayıkçı ile başlıyorum

vallla ben cesaret edemiyorum ama bi deneyim bakalım napcak cadı

Sizin bebişler pek narin yetişiyo bizim kıza göre. Daha 2 aylıkken babası kollarından tutup sarkıtarak evin içinde gezdiriyordu. Bizim kızın gıkı çıkmıyodu :) Fış fış kayıkçıyı da her gün oynuyoruz. Bileklerinin biraz üstünden tutarak öne arkaya eğiyorum çok hoşuna gidiyor. Bence bebeklerimiz tahmin ettiğimizden daha dayanıklılar. Elinizi korkak alıştırmayın, oynayın, oynatın gönlünüzce...

günaydin herkeze bugün erkenciyiz..

benim tontis sabahtan acti gözünü simdide tamamen ayildi artik.

ya siz bebelerle nasil dizi izleyebiliyorsunuz?bizde acikti dizi ama

sorun bakalim ne kadarini izledin ve diziden ne anladin diye?

Deniz dursa koca durmuyor habire oynuyorum ben cocukla diye

o ciddi suratsiz adam gidip yerine tam bi sebek geliyor:))))))))))))))))))))

günaydın şekerler
gene bugün çok uykum var saaat 1'de zor uyudum sabah 5.30 'da kalktı velette valla sahroş gibiyim
bu hafta zten hiç düzgün uyuyup dinlemedim ya

en iyisi bu kocaları bırakıp zeynaoşun kadın sığınma evine sığınmak başka yolu yok rahat edemiicez :)))))
puahahah zeynebin kadın sığınma evi hoşgeldinizzzz a.s.
Valla çok doluyum kızlar.bildiğiniz gibi değil..Hiç hayal ettiğim gibi değil hayatım ve böyle geçip gidecek korkarım ki..:a015:
hayat kimsenin tahmin ettiği gibi toz pembe değil çitoscum her zaman olduğmuza şükür edip oturazcaz başka çaremiz yok
güle güle kullan canım elinde paralansın şutarafagitti

matmazel bastı behlülle bihteri:)))
ohhh ben ne güzel oldu çok üzülüyordum matmazele eline bi koz geçti şimdi hiç bişi yapamazlar
bide haftayı gösterdi ya olup olmadık yerlerde öpüşüp duruyorlar ne cesaret yaaa

Son düzenleme:
denizanacim güle güle kullan canim laptopunu..

citoscum,bisileri degistirmek senin elinde hayatim..

gidiyorum cünkü canavarim uyumak istiyor ve enneeeeeeeeee diye bagiriyor.

biraz yiyim sonrada uyutayim su böcegi ben..

zeyna kafali kadin günaydin sizede nasilsiniz bakiiim,afiyettesinizdir insl.

sağol çilek kafam
çok iiyim
çok mesudum
çok mutluyum
çok huzurluyum
seviyorum
seviliyorum
sağlıklıyım
sağlıklı 2 evladım var
benim dengesizliklerime rağmen dengeli ve iyi bi kocam var
daha ne olsun :asigim:

aman allahım gözlerime ,kulaklarıma ,ağzıma burnuma inanamıyorum ..başımıza taş yağacik, burda aile var kızım

gunaydın ben geldımm
bende yorgunum nedense ve bugun haftanın son gunu ıslerımı bıtırmem lazım ve cok calısmam lazım

denızanası laptopun hayırlı olsun canım
hamılelıgımde aynı surprızı kocıs bana yapmıstı ve cok mutlu olmustum

zeyna daha ne olsun yanı hakkaten
allah sukurler olsun denır sanırım bu noktada
neler oluyor bu kucuklere anlamıyorum huy degısımlerı basladı
ne zaman ne yapacakları hıc bellı olmuyor

dızı mızı ızleyemıyorum ben yaa
hakkaten ne arada yapıyorsunuz bu kadar ısı bılmıyorum
tamam ben cok becerıksızım ama yıne de sasıyorum valla sıze

cılek ve eylul sıze de gunaydınlar kızlar
oturtma meselesıne gelınce bızımkı kendı kendıne oturma pozısyonu alıyor
kucagımıza alınca popoyu dısarı cıkarmak suretıyle oturma seklını alıyor
hele de bız masadayken gelmezse cıglıklar atıyor ve kucaga alınınca da hemen popıs dısarıda masaya saldırıyor

bende yapamayanlara şaşıyorum kalimerocum ,ne varki bunda ,ben kızı arabaya atıyorum bütün işlerimi yapıyorum ,tabi yarım yamalak oluyo ,bi cam siliyorum biraz onla oynuyorum,bi banyo temizliyorum gidip emziriyorum ,uyutuyorum ,yemeklerimi yapıyorum bazen yetişmiyo akşam 6 da kocam geliyo o bakıyo o zaman yapıyorum,yemekten sonra da diziler başlıyo oturup izliyoruz ,haa bazen arabada durmak istemiyo kucağımda yapıyorum işleri,ama sizler çalışıyosunuz normal ben evde olan annelerden bahsediyorum ..

eylülcüm sakin bi bebege sahip olan herkez senin bu dediklerini tabiki yapabilir.ama özellikle benim denizim gibi bebeklerle bunlarin hicbisi yapilmaz.

ben odadan cikinca aglayan,gözüyle sürekli beni takip eden kücük bi adamla ayni evde yasiyorum ben ve dolayisiyla esim gelene kadar hicbisi yapamiyorum.

evde arabayada binmek istemiyor cünkü cok hareketli bir bebek sürekli aktif olmak istiyor,.

günaydın kızlarr
çok şükür bugün cuma ve kızımla evdeyim ..geçmişe bakamadım bi selam vereyim dedim.. duru hanımı doyurduk şimdi sıra bende..ara ara gelirim bende :)

eylulcum bılemıyorum sanırım sorun bende
dun aksam kuaforden cıkıp eve gıttım ve cocugu kucagıma bıle almadan hemen dusa gırdım
benı gordu ya eve gelınce ben cıkana kadar bagırdı
emzırdım yıne huysuzlandı yıne emzırdım ama hep kucakta durayım dıyor
hıc ınemeyeyım annemın kucagından dıyor yaa
evın ıcınde takıp edıyor annemın kucagında bıle olsa ben oda dısına cıkınca aglıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…